• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Evet kuzucum yaa bizim 17 Kasım ayrıntılımız var onu bekliyorum heyecanla

Az kalmis canim benim 25. kasima randevum var ama hic ayrintili falan demedi burda yapmiyorlarmiki acaba..
Banada hic zaman gecmiyor cinsiyettini merak etdigim icin oglusum diyede sevemiyorum ya kiz cikarsa diye 70% erkek demisti ya :)

Kizlarrr bende nisan annesiydim düsük yapmıstm tekrar olursa yaz demistiniz. Ama benm idrar testlerim pozitif kan testim negatif cikti ve o kadar ben hamilelik belirtisi yasiyodum ki kan testi 1.20 negatif cikinca sok oldum nolur testlerime bakarmisinz :( ikiside farkli marka test
20161103_163643-2.jpg
20161104_101934-1.jpg

Evet bugun3. Gunum
Canm bi Arkadaşımın da ne testte ne kanda çıkıyordu galiba bi kez çok silik çıktı ama sonraki testlerde çıkmamıştı adetide gelmiyordu bi süre sonra kan verdi ve pozitif oldu geç döllenme olmş hatta adet gününden kısa bi süre öncr sanırım. Sende bekle canım adetin gelmezse yine kan verirsin

Kizlarrr bende nisan annesiydim düsük yapmıstm tekrar olursa yaz demistiniz. Ama benm idrar testlerim pozitif kan testim negatif cikti ve o kadar ben hamilelik belirtisi yasiyodum ki kan testi 1.20 negatif cikinca sok oldum nolur testlerime bakarmisinz :KK43: ikiside farkli marka testEki Görüntüle 1907164 Eki Görüntüle 1907165

Düsügü nezaman yapdin canim ilk adettmi? ya parca falan kalmisdir yada gec döllenme daha cikmamisdir

Kızlaar :( gittikçe kilo alıyorum sanırım 5. Ayda 5 kilo almş olcam :KK57:
75 ile başladım, 78,3 şuan :skandal:
İnşallah 5. Aya bu kiloyla girerim de hiç zannetmiyorum iştahm çok açıldı :(
Napıcaaaam :(

Kizlar ben 16+6 haftaligim simdiye kadar sürekli bi seyirme falan hissediyordum aksam uzaninca elimi koyunca ila bi harekt falan olurdu ama 2 gündür tik yok acaba bebegime biseymi oldu agri kanama falan hic bisey yok agir is falanda yapmadim iki gün önce sadice cok aci bi yemek yemisdim ilk defa acaba bisey olmusmudur

Kizlar ben 16+6 haftaligim simdiye kadar sürekli bi seyirme falan hissediyordum aksam uzaninca elimi koyunca ila bi harekt falan olurdu ama 2 gündür tik yok acaba bebegime biseymi oldu agri kanama falan hic bisey yok agir is falanda yapmadim iki gün önce sadice cok aci bi yemek yemisdim ilk defa acaba bisey olmusmudur
Yok kız sende :) bende bazen hissetmiyorum aynı şeyi bende düşünüyorum. Benimkinin tepki verdiği durumlar çok acıkınca, yemek yiyince, çok wc ye sıkışınca :) dene bak. Bide karnını sıkıştır bacaklarınla bak harekete sonra

Insallah öyledir canim ya baya kafama takiyorum esimde kiziyor bosu bosuna üzüyorsun kendini diye napim ama elde degil ama biraz olsunda icim rahatladi :)
Sıkma canını boşuna bitanem ya :) dediklerimi dene bakalım hareket edecekmi :)

Sagol canim :) suan evde deglim eve gidince bi deneyim cikolatada aldim iki gündür yemiyordun belki ondandir diye :KK70:
Dene dene bitanem bak mesela ben bugün çiğ köfte aşerdim yine :) gittik aldık yiyene kadar net hissetmedim bi yedim aman yarabbim bi hareketler bi tekmeler :) istediği olunca pek keyifli hanım efendi :)

Back