- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.281
Mueter nerelerdesin ne zamandır sesin çıkmıyor iyi misin meleğin nasıl kötü bişey yoktur inşallah?
Günaydın kızlar bugün erkenciyim anneme gidiyorum :) dün yine bel ağrım başladı soldaydı bu sefer sağa geçti. Sağ tarafıma doğru eğilemiyorum sanki bişey kopuyor ordan. Dün mutfakta bulaşık makinasını yerleştirirken tansiyonum düştü sanırım. Çok kötü hissettim gözlerm karardı bayılacak gibi oldum hemen içeri gittim eşimin yanına eşimi falan bulanık gördüm baya. Biraz bacaklarımı kaldırdım tatlı bişeyler yedim kendime geldm sonrada baş ağrısı başladı. Dün yine değişiktim anlıcağınız :)
Ay ben burayıda baya günlük belledim, çocuğum olur büyürse gir oraya bak anan neler çekmiş dicem resmen hahaha :)
Aynı sıkıntılar çoğumuzda mevcut canım benm. Merak ettim bayadır yazmayınca. Çalışmak baya sıkıntılı herhalde hamilelik döneminde. Ben evdeyim bütün gün ona rağmen kendimde bazen hiç enerji bulmuyorum. Çok kötü oluyorm. ALLAH yardımcınz olsun inşallahbenim de oluyo ara sıra saçma sapan sıkıntılarım :) ama her seferinde "amaaaan bu kadar olsun razıyım ben" diyorum geçiştiriyorum. bir de tansiyon düşerse hemen bol tuzlu bişiler yiyip içersen daha da kolay düzelirsin tatlım. mesela midem yukarı çıktı hissediyorum, reflü gibi mide suyum ara ara yükseliyor ağzıma, eskiden pek olmazdı. kalçalarım ağrıyo biraz, sanırım genişliyo, ara sıra da baş ağrıları :)
Aynı sıkıntılar çoğumuzda mevcut canım benm. Merak ettim bayadır yazmayınca. Çalışmak baya sıkıntılı herhalde hamilelik döneminde. Ben evdeyim bütün gün ona rağmen kendimde bazen hiç enerji bulmuyorum. Çok kötü oluyorm. ALLAH yardımcınz olsun inşallah
hepimizin aynı bende 28inde 2. düzey ultrasona giricem biz büyük ihtimal aynı gün dogurucaz bi aksilik olmazsa :) düzgün hissetsek iyi olucak hep merak içinde kalıyo insanmerhabaaaaa buralardayım aslında ara sıra bakıyorum yazdıklarınıza ama iş bu aralar o kadar yoğun ki genelde kendimde yazacak enerjiyi bulamıyorumiyi iyi maşallah, bi sıkıntı yok şimdilik, büyüyo büyük bi hızla kendileri :) en son 27 ekimde gittiğimde 15 cm 160 gr kadardı, detaylı ultrason öncesi kalp hariç, diğer her yere detaylı olarak baktı doktorum, 2li test sonuçları çok iyi olduğu ve bu taramada da herhangi bi anomali görülmediği için 3lü ve 4lü tarama yapmayacağını söyledi, bir sonraki randevum 28 kasımda o ara bir de başka bir doktora detaylı taramaya gidecekmişiz. ben pek hareket hissetmiyorum, ara ara nadiren bişiler hisseder gibi oluyorum, kendini eğer karın duvarıma yaslarsa hissediyorum, elimle itiyorum dönüveriyo :) sabırsızlıkla düzenli hareket hissedeceğim zamanı bekliyorum
maşşalahKızlar çok şükür dün gece kızım babasına tepki verdi ilk defa babası minik kıpırtılarımızı hissetti :)
Hemde tam eşim elini koydu tam koyduğu yerden pıt diye babasına dokundu benm akıllı kızım ama öncesinde baya konuştum babana tepki vercek misin falan diye :) çok güzeldi ama ya.
İşn sırrı: sıcak çikolata içtim
BOL MANDALİNA SU SODA LİMON BASKA BİŞY YOK
Canm çok geçmş olsun inşallah hasta olmazsın. Bende aynı senin gibiydim bu sabah uyandığımda. Ve iki gecedr burnum kanıyor uyurken ama akmıyor içerde birikiyor korktum bende dün gece hiç uyuyamadım sürekli uyandım. Birde iki gündür çok hissedemiyorum meleğimi korku sardı iyice bugün çikolata yedim braz önce çok az bir iki vurdu o kadar ayy bişey yoktur inşallahValla daha sabahdan beri bogazimdan bi lokma gecmedi bunlari gecireyim bi banyo yapdim kendime geldim birden mideye bosluk cökdü aclik kirizine girdiminsallah yemekden sonra bunlarin hepsini yapcam
Canm çok geçmş olsun inşallah hasta olmazsın. Bende aynı senin gibiydim bu sabah uyandığımda. Ve iki gecedr burnum kanıyor uyurken ama akmıyor içerde birikiyor korktum bende dün gece hiç uyuyamadım sürekli uyandım. Birde iki gündür çok hissedemiyorum meleğimi korku sardı iyice bugün çikolata yedim braz önce çok az bir iki vurdu o kadar ayy bişey yoktur inşallah
Kuzum sabah çikolata yedim çok şükür hareket etti baya hele otobüsteydm hiç durmadı resmen pıt pıt maşallah kuzuma :) ama benm iştah baya açıldı onu napçaz hiç bilmiyorum. Böyle giderse yakında 80 görürümSagol canim bugün daha iyiyim ama halen sanki hasta olacak gibiyim ama cok sükür bas agrisi gecti.. aynisi bendede oliyor kanayip icerde birikiyor bi haftalarda normaldir belkide.. yoktur canim bisey zaten tam hareketleri 22 haftaya kadar hissetmemek normalis o sürede düzensiz olmasida normal anca 22 haftadan sonra düzensiz olunca korkulacak bisey vrmis diye okudum gecen 2 gün hissetmemisdim ya ama sükür sanki dünden beri benimki baya hareketli ama net tekme hissetmiyorum. icini ferah tut gecen sana sicak cikolata iyi gelmisdi aksam dinlenirken ic bakalim tepki verecekmi :)
Kuzum sabah çikolata yedim çok şükür hareket etti baya hele otobüsteydm hiç durmadı resmen pıt pıt maşallah kuzuma :) ama benm iştah baya açıldı onu napçaz hiç bilmiyorum. Böyle giderse yakında 80 görürüm
Kim görse popon büyümüş diyo yaa mral sıfır. En son 75 ten 78,5 tum yarın sabah bdaha tartılcam ama 79 olmuştur rahat.Ay masallah canim :) kiz dikkat et vermesi zor olur kac kilo aldin simdiye kadar? ben 1,5 kilo almissim ama halen baslangic kilomun altindayimins böyle kalir birden almam
Kim görse popon büyümüş diyo yaa mral sıfır. En son 75 ten 78,5 tum yarın sabah bdaha tartılcam ama 79 olmuştur rahat.
Evet onu diyen herkes senin kız olacağı belli diyorlar :) İnşallah bizde o doğumda veya doğmdan hemen sonra verenlerden oluruz :) bi yandan diyorum amaan meleğim sağlıklı olsun da hiç problem değil insanlar böyle söyleyince de aklıma takılıyorKiz cocuguna hamile kalanlarin geneli popo kalca kisminda kilo alir :) senin minik prensessin yapiyor onu bosver takma kafana okadar :) valla benimki doktor tahmin tek yürrütü erkek diye vucuda baksanda erkek gibi tek göbek büyümüs durumda bakalim mayis 2017 kac kilo olcaz :) bazilri cok sansli hepsini dogumda veriyorlar
Evet onu diyen herkes senin kız olacağı belli diyorlar :) İnşallah bizde o doğumda veya doğmdan hemen sonra verenlerden oluruz :) bi yandan diyorum amaan meleğim sağlıklı olsun da hiç problem değil insanlar böyle söyleyince de aklıma takılıyor
Çok iyi diyomuşsun valla kuzum ya :) bende aksine sürekli acıkıyorum bikaç haftadır çokta geziyorum sürekli ikramlar falan gömüyorum ondan bu kadar aldım evde olsam almam bu kadarAynen önce saglik canim :) pek takilmamak lazim banada diyorlar senin cocugun beslenmez yemiyorsun hicde kilo almamissin acikinca yiyiorum ne gerek var sürkeli tokken yemeye sonrada siskosun dicekler ben diyom benim eski yaglarim 10 cocuk dogurtur siz merak etmeyin depoda fazlasi var öyle susiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?