- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.161
Yok canım o değil bu 20-22 haftalar arasında yapılıyor bebeğin bütün organlarına bakıyorlar kemik ölçümlerine falan. Ayrıntılı ultrason işte :) orda net belli olur muhtemelen cinsiyet herkesinEvet canim var ben 12+1 ken yapmisdi doktorum ikili test icin lazimmis diye ama ben ikili testi yapdirmadim öylesine bakdi hersey iyi demisdi ayrintili dedigin 3D dimi? Pek fazla bisey gözükmemisdi zaten
Yok canım o değil bu 20-22 haftalar arasında yapılıyor bebeğin bütün organlarına bakıyorlar kemik ölçümlerine falan. Ayrıntılı ultrason işte :) orda net belli olur muhtemelen cinsiyet herkesin
Sor canm burda randevulu bakıyor doktorlar seninde randevu alman gerekebilirYapiyorlardir sormadim hic canim :)
Sor canm burda randevulu bakıyor doktorlar seninde randevu alman gerekebilir
Çok garipmiş doğrusu :) mecbur bırakılmak kötüymüş..Burda hamile kalinca bi kadin doktoruna karar veriyorsun sonra sürekli onda muane oliyorsun kendi muanehanesinde dogumunu bile o doktor gelip hastanede yapiyor yani türkiyedeki gibi secme imkanin yok yada degisik doktoralara görünmen o yüzden ne gerekiyorsa hepsini doktorun yapiyor zaten ayda bir gidilir kontrolle
Çok garipmiş doğrusu :) mecbur bırakılmak kötüymüş..
Bak çok şükür anlamışsın bitanem kullanıyorsun. Benimde bi düşüğüm var ama virüsten kaynaklıymış çok şükür kan pıhtılaşması çıkmadı virüs geçti öyle hamile kaldım çok şükür bağışıklıkta kazandım. Ama toksoplazmaya bağışıklık yokmuş dikkat ediyorumAslinda güzel bisey tabi memnun kalmasan degistirebilirsin ama iki üc kisiye ayni anda fikir edinme falan yok :) yani sadice bi doktor oliyor oda ilk günden itibaren seninle :)
tek sorun doktorlari kötü ben iki kürtaj yasadim burdaki dr sebebini bile arastirmaya gerek bulmadi o yüzden türkiyeye gelmisdim kan phtilasmam varmis günlük kan sulandirici igne kulaniyorum sükür bu sefer hersey yolunda:)
Bak çok şükür anlamışsın bitanem kullanıyorsun. Benimde bi düşüğüm var ama virüsten kaynaklıymış çok şükür kan pıhtılaşması çıkmadı virüs geçti öyle hamile kaldım çok şükür bağışıklıkta kazandım. Ama toksoplazmaya bağışıklık yokmuş dikkat ediyorum
Selam kızlar nasıl gidiyor bu aralar nasıl geçiyor değişiklik var mi
bir şey olmaz canım çok sıcak olmadığı müddetçe korkma lütfen.Merhaba kızlar hepinize hayırlı günler dilerim :)
Ben bu sabah azıcık sıcak suyla duş aldım şimdi minik minik batar giriyor karnıma çok aşırı sıcak değildi zaten öyle duş alamam ama sıcaktı biraz bi zararı olmuş mudur ya içim içimi yiyor
Ohh içimi rahatlattın kuzum. Çok sevindim temiz çıkmasına için rahat olur. Benim doktorum bahsetmedi bile. İkili testin güzel çıktı bundan sonraki adım ayrıntılı usg dedi. Benim ayrıntılıda tam doktor kontrolü zamanına denk geldi acaba bu ay gitmesem mi ayrıntılıda bilgi verilecek zaten bidahaki ay sonuç göstermeye giderim diyorum. Sence ne yapmalıyımbir şey olmaz canım çok sıcak olmadığı müddetçe korkma lütfen.
Bu arada 3 lu testim çıktı sonuç güzel şükür. Kafam rahat devam edicem hamileliğe.
Aslında karsiydim teste doktor illa yapalım deyince iyi tmm dedim sırf adamın merakı gitsin diye yaptım
ayrintiliya 2 gün sonra gidecem canım ben. hatta geçen hafta gel demişti doktor minigime kiyamadim üst üste ultrasona girip bebegimi rahatsız etmek istemedim ve cok erkendi ayrıntılı ultrason için . o yüzden bu haftaya aldık randevuyu bakalım ne olacak ne denecek minik kuşun cinsiyeti de kesinlesecek şimdiden oğlum diyoz 12. haftada oğlan demişti ama net değildi . ay bir de kız cikiyormus ne gulerim ama. Allah im kizinda Erkeğin de hayırlısıni versinOhh içimi rahatlattın kuzum. Çok sevindim temiz çıkmasına için rahat olur. Benim doktorum bahsetmedi bile. İkili testin güzel çıktı bundan sonraki adım ayrıntılı usg dedi. Benim ayrıntılıda tam doktor kontrolü zamanına denk geldi acaba bu ay gitmesem mi ayrıntılıda bilgi verilecek zaten bidahaki ay sonuç göstermeye giderim diyorum. Sence ne yapmalıyım
Ben 20-22 hafta araları yapıyolar diye biliyorum ama sennki önceden istemiş kuzum. Ayrıntılı için başka doktora mı gideceksin kendi doktorun mu bakacakayrintiliya 2 gün sonra gidecem canım ben. hatta geçen hafta gel demişti doktor minigime kiyamadim üst üste ultrasona girip bebegimi rahatsız etmek istemedim ve cok erkendi ayrıntılı ultrason için . o yüzden bu haftaya aldık randevuyu bakalım ne olacak ne denecek minik kuşun cinsiyeti de kesinlesecek şimdiden oğlum diyoz 12. haftada oğlan demişti ama net değildi . ay bir de kız cikiyormus ne gulerim ama. Allah im kizinda Erkeğin de hayırlısıni versin
BEN HEP SICAK SUYLA DUŞ ALIYORUM HİÇ BİŞEY OLMADI COK SUKURbir şey olmaz canım çok sıcak olmadığı müddetçe korkma lütfen.
Bu arada 3 lu testim çıktı sonuç güzel şükür. Kafam rahat devam edicem hamileliğe.
Aslında karsiydim teste doktor illa yapalım deyince iyi tmm dedim sırf adamın merakı gitsin diye yaptım
kendi doktorum canimBen 20-22 hafta araları yapıyolar diye biliyorum ama sennki önceden istemiş kuzum. Ayrıntılı için başka doktora mı gideceksin kendi doktorun mu bakacak
Çok sıcak su riskliymş cnmda ondan dedim. Sağolasın kuzum içim rahatladı iyice :)BEN HEP SICAK SUYLA DUŞ ALIYORUM HİÇ BİŞEY OLMADI COK SUKUR
Hmm o yüzden erken bakacaktır canım benim kendi doktorum bakmıyor başka bu işte uzman bi doktor varmış ona yönlendirdi o bakacak. Çocuk herhangi bi yerini göstermezse tekrar çağırıyormuş ücretsiz olarak. Yani bi sefer ücret veriliyor bidaha almıyormuşkendi doktorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?