- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.141
Cevremdeki herkez öyle diyo hamile kaldigindan beri icimede öyle doguyor hayirlisi :)SENİNDE ERKEK KARNINA BENZİYO SİVRİ SAĞIKLI OLSUNLARDA:)
Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor bebislere :)
Hamd olsun kuzucum. Sabah kızçem sol tarafıma toplandı sanırım aşırı sert oldu solum çok değişik hissettim :)Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin
Hamd olsun kuzucum. Sabah kızçem sol tarafıma toplandı sanırım aşırı sert oldu solum çok değişik hissettim :)
Şimdide liste yapıyorum alınacaklar listesi :)
Ben kendime hastanede giyeceğim uzun kollu ipek güpürlü takımdan aldım bile :) hatta dayanamadım evde giyeceğim daha normal pjama takımından da aldım :)Cok sükür bizde iyiyiz :) bitince burda paylasana canim belki fikir olur diye ben daha alinacaklari düsünmedim bile :)
Buyur canım :)
Yıldızlı olanları aldım bile ben :) çok zevkli yaa alması :) tek tek beğeniyosun falan :)Ay kiz böyle görünce bi heycan bastiben diyorum acaba nisanda olicak ya acaba havalar cokmu soguk olur tam kalin mi yapilmali alisveris
Tulum canım bunlar :) çok çabuk kirleneceği için çok almak gerekiyormş bende bol bol hem alt üst hem tulum şeklinde alacağım :) yurt dışında nerdesin kuzuumEki Görüntüle 1901736 ben bu tarz almayi düsüniyorum tulum mi oliyor bunlar bilmiyorum :) bence yeni dogan icin dahada rahat olur sanki tek parca.(Yurtdisinda oldugum icin türkce bu tarz seylerin ismini bilmiyorum k.bakma) tabi kiz erkek bilmedigim icin daha bisey alamiyorum:)ZelGN
Tulum canım bunlar :) çok çabuk kirleneceği için çok almak gerekiyormş bende bol bol hem alt üst hem tulum şeklinde alacağım :) yurt dışında nerdesin kuzuum
Canım zaten 0-1 ay yok :) alcağın şey 0-3 ay en küçüğü. Üç aya kadar giydirebilirsin yani. Beden beden oluyo sonrası için 3-6 ay oluyor ona göre alacağım zaten :) 3-6 ay için kısa kollu almayı düşünüyorum Hazirana denk geliyor 3 ayı. Ben doğurmadım hiç ama kardeşim elimde büyüdü, etrafımdaki kuzenlerim, arkadaşlarımdan çok çok bilgi sahibiyim bu konularda :) zorlancağımı düşünmüyorum Allahın izniyle. Sende bilen birilerine danışarak al kuzucum :)Aynen ama bebekler cok cabuk büyüyorlar cok almamak gerek orda biraz kararsizim acaba nekadar gerekli olur 0-1 ay icin iste ilk cocukda tecrübesiz olunuyor :) isvicredeyim ben canm :)
Canım zaten 0-1 ay yok :) alcağın şey 0-3 ay en küçüğü. Üç aya kadar giydirebilirsin yani. Beden beden oluyo sonrası için 3-6 ay oluyor ona göre alacağım zaten :) 3-6 ay için kısa kollu almayı düşünüyorum Hazirana denk geliyor 3 ayı. Ben doğurmadım hiç ama kardeşim elimde büyüdü, etrafımdaki kuzenlerim, arkadaşlarımdan çok çok bilgi sahibiyim bu konularda :) zorlancağımı düşünmüyorum Allahın izniyle. Sende bilen birilerine danışarak al kuzucum :)
Ben bebek kıyafetlerinde ay olarak bahsediyorum canım. Beden olarak 1, 2 olarak burdada var. :) İnşallah doğup giymelerini nasip etsin Rabbim. Ben daha tuluma geçmedim minik badilerden devam ediyorm :) daha da erken bakalm yavaş yavaş alcam herhalde internettede bi sürü buldum model canım gidiyor ama almıyorm bilerek :)Ay yok kiz 0-1 ay var örnek H&M de satiliyor 50 beden 0-1, 56 beden 1-2 falan diye devam ediyor :) ondan diyorum iri bi bebek falan olursa acaba atlarmi hemen 1-2 ye? Tabi öyle yapcam mecbur yoksa evi sapur supur seylerle doldururum
Ben bebek kıyafetlerinde ay olarak bahsediyorum canım. Beden olarak 1, 2 olarak burdada var. :) İnşallah doğup giymelerini nasip etsin Rabbim. Ben daha tuluma geçmedim minik badilerden devam ediyorm :) daha da erken bakalm yavaş yavaş alcam herhalde internettede bi sürü buldum model canım gidiyor ama almıyorm bilerek :)
İnşallah canım benim. O zaman bence tek aylık alma ya bikaç tane al biraz daha büyük al falan ne bileyim :)Canim bende ay diyorum 1ay iki aya kadar falan demek istedim :)
Evet cok tatlilar ama ben cinsiyetini bilmedigim icin erkekmi baksam kizmi bilemedim ins bu ayin 31. De randevum var söyler doktor :)
Neyse ila bulurum bi yollunu cocugu ciplak birakmamİnşallah canım benim. O zaman bence tek aylık alma ya bikaç tane al biraz daha büyük al falan ne bileyim :)
Aynen canım benim öyle yaparsın artık. Orda ayrıntılı ultrason var mı cnmNeyse ila bulurum bi yollunu cocugu ciplak birakmamne bileyim üc dört takim 0-01 ay alirim digerlerini de biraz büyük alirin
Aynen canım benim öyle yaparsın artık. Orda ayrıntılı ultrason var mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?