• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Hamd olsun kuzucum. Sabah kızçem sol tarafıma toplandı sanırım aşırı sert oldu solum çok değişik hissettim :)
Şimdide liste yapıyorum alınacaklar listesi :)

Cok sükür bizde iyiyiz :) bitince burda paylasana canim belki fikir olur diye ben daha alinacaklari düsünmedim bile :)

Cok sükür bizde iyiyiz :) bitince burda paylasana canim belki fikir olur diye ben daha alinacaklari düsünmedim bile :)
Ben kendime hastanede giyeceğim uzun kollu ipek güpürlü takımdan aldım bile :) hatta dayanamadım evde giyeceğim daha normal pjama takımından da aldım :)
Dur resmini çekip atayım kuzum aklıma gelenleri yazdım

Buyur canım :)

Eklentiler

• IMG_20161023_155442.JPG
    IMG_20161023_155442.JPG
    41,3 KB · Görüntüleme: 25
Ay kiz böyle görünce bi heycan basti :KK70: ben diyorum acaba nisanda olicak ya acaba havalar cokmu soguk olur tam kalin mi yapilmali alisveris
Yıldızlı olanları aldım bile ben :) çok zevkli yaa alması :) tek tek beğeniyosun falan :)
Ben ilk üç ay uzun kollu alıcam zaten 40 çıkana kadar bebeğin anneden 2 kat daha fazla giyinmesi lazımmış benim Mart sonuna da denk gelebilir yada nisanın ilk haftası olabilir. Ama çok bi fark olmucak zaten doğalgazda yanıyo olacak büyük ihtimalle ben uzun kollu tulum ve pjama daha fazla alırım muhtemelen

20161023_175601.png ben bu tarz almayi düsüniyorum tulum mi oliyor bunlar bilmiyorum :) bence yeni dogan icin dahada rahat olur sanki tek parca.(Yurtdisinda oldugum icin türkce bu tarz seylerin ismini bilmiyorum k.bakma) tabi kiz erkek bilmedigim icin daha bisey alamiyorum:) ZelGN ZelGN

Eki Görüntüle 1901736 ben bu tarz almayi düsüniyorum tulum mi oliyor bunlar bilmiyorum :) bence yeni dogan icin dahada rahat olur sanki tek parca.(Yurtdisinda oldugum icin türkce bu tarz seylerin ismini bilmiyorum k.bakma) tabi kiz erkek bilmedigim icin daha bisey alamiyorum:) ZelGN ZelGN
Tulum canım bunlar :) çok çabuk kirleneceği için çok almak gerekiyormş bende bol bol hem alt üst hem tulum şeklinde alacağım :) yurt dışında nerdesin kuzuum

Tulum canım bunlar :) çok çabuk kirleneceği için çok almak gerekiyormş bende bol bol hem alt üst hem tulum şeklinde alacağım :) yurt dışında nerdesin kuzuum

Aynen ama bebekler cok cabuk büyüyorlar cok almamak gerek orda biraz kararsizim acaba nekadar gerekli olur 0-1 ay icin iste ilk cocukda tecrübesiz olunuyor :) isvicredeyim ben canm :)

Aynen ama bebekler cok cabuk büyüyorlar cok almamak gerek orda biraz kararsizim acaba nekadar gerekli olur 0-1 ay icin iste ilk cocukda tecrübesiz olunuyor :) isvicredeyim ben canm :)
Canım zaten 0-1 ay yok :) alcağın şey 0-3 ay en küçüğü. Üç aya kadar giydirebilirsin yani. Beden beden oluyo sonrası için 3-6 ay oluyor ona göre alacağım zaten :) 3-6 ay için kısa kollu almayı düşünüyorum Hazirana denk geliyor 3 ayı. Ben doğurmadım hiç ama kardeşim elimde büyüdü, etrafımdaki kuzenlerim, arkadaşlarımdan çok çok bilgi sahibiyim bu konularda :) zorlancağımı düşünmüyorum Allahın izniyle. Sende bilen birilerine danışarak al kuzucum :)

Canım zaten 0-1 ay yok :) alcağın şey 0-3 ay en küçüğü. Üç aya kadar giydirebilirsin yani. Beden beden oluyo sonrası için 3-6 ay oluyor ona göre alacağım zaten :) 3-6 ay için kısa kollu almayı düşünüyorum Hazirana denk geliyor 3 ayı. Ben doğurmadım hiç ama kardeşim elimde büyüdü, etrafımdaki kuzenlerim, arkadaşlarımdan çok çok bilgi sahibiyim bu konularda :) zorlancağımı düşünmüyorum Allahın izniyle. Sende bilen birilerine danışarak al kuzucum :)

Ay yok kiz 0-1 ay var örnek H&M de satiliyor 50 beden 0-1, 56 beden 1-2 falan diye devam ediyor :) ondan diyorum iri bi bebek falan olursa acaba atlarmi hemen 1-2 ye? Tabi öyle yapcam mecbur yoksa evi sapur supur seylerle doldururum :D

Ay yok kiz 0-1 ay var örnek H&M de satiliyor 50 beden 0-1, 56 beden 1-2 falan diye devam ediyor :) ondan diyorum iri bi bebek falan olursa acaba atlarmi hemen 1-2 ye? Tabi öyle yapcam mecbur yoksa evi sapur supur seylerle doldururum :KK70:
Ben bebek kıyafetlerinde ay olarak bahsediyorum canım. Beden olarak 1, 2 olarak burdada var. :) İnşallah doğup giymelerini nasip etsin Rabbim. Ben daha tuluma geçmedim minik badilerden devam ediyorm :) daha da erken bakalm yavaş yavaş alcam herhalde internettede bi sürü buldum model canım gidiyor ama almıyorm bilerek :)

Ben bebek kıyafetlerinde ay olarak bahsediyorum canım. Beden olarak 1, 2 olarak burdada var. :) İnşallah doğup giymelerini nasip etsin Rabbim. Ben daha tuluma geçmedim minik badilerden devam ediyorm :) daha da erken bakalm yavaş yavaş alcam herhalde internettede bi sürü buldum model canım gidiyor ama almıyorm bilerek :)

Canim bende ay diyorum 1ay iki aya kadar falan demek istedim :)

Evet cok tatlilar ama ben cinsiyetini bilmedigim icin erkekmi baksam kizmi bilemedim ins bu ayin 31. De randevum var söyler doktor :)

Canim bende ay diyorum 1ay iki aya kadar falan demek istedim :)

Evet cok tatlilar ama ben cinsiyetini bilmedigim icin erkekmi baksam kizmi bilemedim ins bu ayin 31. De randevum var söyler doktor :)
İnşallah canım benim. O zaman bence tek aylık alma ya bikaç tane al biraz daha büyük al falan ne bileyim :)

Aynen canım benim öyle yaparsın artık. Orda ayrıntılı ultrason var mı cnm

Evet canim var ben 12+1 ken yapmisdi doktorum ikili test icin lazimmis diye ama ben ikili testi yapdirmadim öylesine bakdi hersey iyi demisdi ayrintili dedigin 3D dimi? Pek fazla bisey gözükmemisdi zaten

Back