- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.181
Olmaz mı hiç? Sanki beni anlattın. Gece eşime dönünce yüzüme nefesi gelince nefes alamıyorum resmen. Tıkanıyorm. İki adım merdiven çıkınca rahat 15 dk hızlı nefes alıp veriyorm konuşamıyorum. Enerjim sıfırlanıyo resmen. Azıcık ayakta iş yapayım bel ağrısı oluyo hemen. Ve bunlar çok normal şeyler kuzucum meleğimiz enerjimizle büyüyor çünkü. Kan basıncımız artıyor kan ihtiyacı artıyor bebeğimiz için.Kizlar sizdede nefes darligi oluyormu? Iki gündür kalabalik ortama giremez oldum kalbim hizli atmaya basliyor nefesim daraliyor bayilcakmisim gibi oliyorum acaba normalmi?
Olmaz mı hiç? Sanki beni anlattın. Gece eşime dönünce yüzüme nefesi gelince nefes alamıyorum resmen. Tıkanıyorm. İki adım merdiven çıkınca rahat 15 dk hızlı nefes alıp veriyorm konuşamıyorum. Enerjim sıfırlanıyo resmen. Azıcık ayakta iş yapayım bel ağrısı oluyo hemen. Ve bunlar çok normal şeyler kuzucum meleğimiz enerjimizle büyüyor çünkü. Kan basıncımız artıyor kan ihtiyacı artıyor bebeğimiz için.
Yok canım bende ve çoğumuzda oluyor. Ay ben cipse çok sardım yaaAy rahatladim valla ya iki gündür cok kötü oluyorum ayni bel agrisi sorunu bendede var demekki tek ben degilim :) benimde esim sabah sakalasmak icin eliyle yüzümü kapatti öliyorum sandim :)
Yok canım bende ve çoğumuzda oluyor. Ay ben cipse çok sardım yaaabur cubur çok yemek istemiyorum ama yiyorm dayanamıyorum napçam been böyle
Ayyy ben mümkün değil meyveyle geçiştiremiyorum yaCanim eve alma öyle seyler evde tek meyve bulundur evde oldukca yiyesi gelir insanin canin cokmu cekti kücük bi paket al onu ye ama ne yalan söyliyim benimde canim acayip doritos istiyor ama burda yok kac tane chips denedim yerini tutmadi elmayla avutiyorum kendimi
Ayyy ben mümkün değil meyveyle geçiştiremiyorum yaküçüğüde kesmiyo beni baharatlı değil sade yiyorum ama yinede içime sinmiyor. Annem ben kardeşinde çok yiyodum hiç bişey olmadı korkma diyor yinede tutamıyorum yaa kendimi
Ayy çok tatlı ya Yumoş şey nolacak ☺Eki Görüntüle 1902862 canim kizim olursa ilk resim icin bundan alacam seninki kiz fikir olur diye paylastim burda hastanede dogunca resim cekiyor cok tatli degilmi
ZelGN
Haklısın btnem bende öyleyim canım ne isterse yiyorm bazende canm bişey istemiyor aç kalmamak için yiyorum :) balık yağı kıllanıyorm acayip iştahımı açtı yanlızAy bisey olmaz kiz okadar pimpirikli olmamak gerek. Ben hic takmiyorum ne bileyim günde ila süt veya yumurta falan öyle seyleri hic takmiyorum canim ne istiyorsa o tabi sucuk sosis salam cig et gibi seylere dikkat ediyorum bizim annelerimiz sanki öyle dikkat mi etmisler dogru düzgün doktora bile gitmiyorlardi sakinan göze diken batar diye bi laf vardi galiba aynen ondan iste
Oyy maşallah subhanallah yaa çok güzelmiş buu :) bizde hastanede sadece anne babayla ve bi pozda tek çekiyorlar cnm oda her hastane yapmıyor. Hem doğar doğmaz bunu giydirmeye kıyamam ben :)Eki Görüntüle 1902862 canim kizim olursa ilk resim icin bundan alacam seninki kiz fikir olur diye paylastim burda hastanede dogunca resim cekiyor cok tatli degilmi
ZelGN
Haklısın btnem bende öyleyim canım ne isterse yiyorm bazende canm bişey istemiyor aç kalmamak için yiyorum :) balık yağı kıllanıyorm acayip iştahımı açtı yanlızbugün yarım kilo daha almışım çok kötü gidiyorm
Oyy maşallah subhanallah yaa çok güzelmiş buu :) bizde hastanede sadece anne babayla ve bi pozda tek çekiyorlar cnm oda her hastane yapmıyor. Hem doğar doğmaz bunu giydirmeye kıyamam ben :)
Daha sonra ben evde giydirir çekerim kuzumu. Ne şekillere sokacak onu annesi ahh ahh bi doğsunda :)
Canımm ben balık lafını duyunca bile kötü oluyorum mümkün değil kokusu çok kötü yapıyor balık yiyemediğim için verdi doktor zaten normalde 5 aydan sonra başlanıyormış hamileler için ama ben yiyemediğim için 3. Ayda verdi kuzum. Ah keşke bende öyle olsam 3. Aydan sonra bulantı bitince iştah açıldı nerdeyse 2,5 kilo aldımHaftada iki defa balik yesen yeterli canim yagi niye kullaniyorsunki? Gerci bende anca 1 kere falan yiyorumdaBen daha baslangic kilomun 3 kilo altindayim daha artilara cikmadim :)
Canımm ben balık lafını duyunca bile kötü oluyorum mümkün değil kokusu çok kötü yapıyor balık yiyemediğim için verdi doktor zaten normalde 5 aydan sonra başlanıyormış hamileler için ama ben yiyemediğim için 3. Ayda verdi kuzum. Ah keşke bende öyle olsam 3. Aydan sonra bulantı bitince iştah açıldı nerdeyse 2,5 kilo aldım
Evet cnım çO benimde aklima geldide üsür diye ama coook tatli yaa :))
Sen benden kilolu hamile kalmışsın kız :) boyun kaç :) benim boy 175 ben 75 ile hamile kaldım kusma bitince 76,3 oldum şimdide 77,5Hmm anladim canim. Dikkat et kendine abur cubur cok istah acar unutma dogumdan sonra vermesi zor olur abur cuburu azalt onun yerine yemek meyve falan ye okadar kilo yapmaz meyve tabagi hazirla yanina koy ister istemez insan yiyor ve sisiyor benim takdigimama bende cok korkiyorum almiyorum almiyorum birden patlarim diye zayif da degildim zaten 78.2 le hamile kaldim suan 75.2 kiloyum bi ara 76 olmusdum yine vermisim düsüniyorum ki bi 20 kilo alsam aboow nerdeyse 100kilo :*
Evet cnım ç
Sen benden kilolu hamile kalmışsın kız :) boyun kaç :) benim boy 175 ben 75 ile hamile kaldım kusma bitince 76,3 oldum şimdide 77,5böyle giderse dediğin gibi 100 e dayanacaz bizde kız (
Ayy aynıyız senle resmen. Benimde evlilik yaradı 67-68 ile evlendim 1 senede 73 oldum. Sonra diyet yapayım dedim, dukan yaptım bin pişman oldum. 66-67 ye düştüm manken gibi oldum ama çok sürmedi tabi. 70 ile tekrar hamile kaldım 2,5 ayda 5 kilo alıp, 75-76 oldum kürtajdan sonra psikolojik olarak yemeğe verdim kendimi 82 oldum. Sonra ramazanda az dikkat edeyim dedim 74 e kadar düştüm. 75 ile hamile kaldm kusunca kilo verdim 73 oldum. şuan 77,5Boyum 1.72 canim bi ara basini alip gitmisdi 82 falan oldum tam zayiflarken hamile kaldim 2 yil önce daha 63 kiloydum evlilik yaradibu halime bile sisko falan diyorum begenmiyorum kendimi o yüzden ins cok almam depressiona girerim
Ayy aynıyız senle resmen. Benimde evlilik yaradı 67-68 ile evlendim 1 senede 73 oldum. Sonra diyet yapayım dedim, dukan yaptım bin pişman oldum. 66-67 ye düştüm manken gibi oldum ama çok sürmedi tabi. 70 ile tekrar hamile kaldım 2,5 ayda 5 kilo alıp, 75-76 oldum kürtajdan sonra psikolojik olarak yemeğe verdim kendimi 82 oldum. Sonra ramazanda az dikkat edeyim dedim 74 e kadar düştüm. 75 ile hamile kaldm kusunca kilo verdim 73 oldum. şuan 77,5
Boy varda kurtarıyo Allahtan kuzucum yaama 12 kilo hedefliyorm doğurana kadar 9,5 kilo kaldı. Son ayda 3-4 alsam 8. Aya kadar üç ayda 4-5 kilo almam lazım. Ayda 1,5 kilo alırım herhalde kesin
Ayy deme ne kadar güzel yaa verdiniz almıyosunuzBende sizin gibiyim kizlar 74 kiloyla evlendim 2 yilda 86 ya ciktim sonra kilo verdim 75 oldum 75 le hamile kaldim 3 kilo verdim suan 72 yim daha hic almadim ama cok almamamiz lazim bazilari 30 kilo falan aliyo oyle olursak 100 u geceriiiiz
Ayy aynıyız senle resmen. Benimde evlilik yaradı 67-68 ile evlendim 1 senede 73 oldum. Sonra diyet yapayım dedim, dukan yaptım bin pişman oldum. 66-67 ye düştüm manken gibi oldum ama çok sürmedi tabi. 70 ile tekrar hamile kaldım 2,5 ayda 5 kilo alıp, 75-76 oldum kürtajdan sonra psikolojik olarak yemeğe verdim kendimi 82 oldum. Sonra ramazanda az dikkat edeyim dedim 74 e kadar düştüm. 75 ile hamile kaldm kusunca kilo verdim 73 oldum. şuan 77,5
Boy varda kurtarıyo Allahtan kuzucum yaama 12 kilo hedefliyorm doğurana kadar 9,5 kilo kaldı. Son ayda 3-4 alsam 8. Aya kadar üç ayda 4-5 kilo almam lazım. Ayda 1,5 kilo alırım herhalde kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?