NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Fazlaca katılıyorum tatlım aynen bende ilk hamileliğimde kestirmedim ama düştü ömrü saç değil Allâh belirler..

Kestirdim canım süper hissediyorum kendime geldim valla hep toplamaktan ve kurutmaktan canım çıktı omuzlarımda şuan öne doğru uzun model kestirdim çokta olumlu tepkiler aldım moralim de düzeldi :)

Ay ne güzel valla bende kestirmek istiyorumda cesaret etmiyorum bende annem cocuk düser diyor ömrü kisalir demiyor arkadasina olmus falan diye

Ay ne güzel valla bende kestirmek istiyorumda cesaret etmiyorum bende annem cocuk düser diyor ömrü kisalir demiyor arkadasina olmus falan diye
Yok be gülüm onun ömrü çoktan yazıldı ruhlar aleminde.
Kızlar bu arada ben siyah atlet giydim bi çıkardım resmen derim pul pul dökülmüş karnım göğüslerim derim elimi sürtünce bile pul pul dökülüyor sizde de varmı böyle bişey benim cildimde kuru normalde ama hiç böyle olmazdı

Yagliyormusun kendini canim ben günlük yapiyorum ona ragmen kasiniyor gögüslerim

Bu arada kizlar bebislerinize bisey aldinizmi veya nezaman almayi düsüniyorsunuz? Ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama ona ragmen avent philipsden biberon setini aldim :) napimm dayanamiyorum bana kalsa herseyini alcam simdiden :))

Bu arada kizlar bebislerinize bisey aldinizmi veya nezaman almayi düsüniyorsunuz? Ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama ona ragmen avent philipsden biberon setini aldim :) napimm dayanamiyorum bana kalsa herseyini alcam simdiden :))
ya ben de sabirsizlaniyorum alışveriş için ama daha çöp bile almadik daha erken diye. 7. ayda falan alışverişe baslicaz eşimle ortak kararimiz

Kızlar ben daha gobegime bir şey sürmeye baslmadim kaç kg aldınız bakalım baslangictan bu yana

Kızlar ben daha gobegime bir şey sürmeye baslmadim kaç kg aldınız bakalım baslangictan bu yana
Bende iki hafta önce başladım bebek yağına ama sonra çok zor geldi bıraktım şmdi pul pul dökülüyorm :)
Ben 75 ile hamile kaldım ama sürekli 75,3-75,8 oynuyodu geçen sabah çıktım 76,8 geldi dün sabahta 76,3 geldi bi alıyorm bi veriyorm ama 1 kilo almışımdır ben

Ben değilde öğrenir öğrenmez kv badi alt takım almış sonra bide ufak suluk biberonlardan almş ben alma daha erken dedm diye almayı bıraktı şuan ama şu A 101 e banyo küvet kova seti geliyor ondan almayı düşünüyorum bu perşembe zaten muhtemelen salı cinsiyet belli olur ona göre ufaktan başlarım ben dayanamam :)

Ben de şimdi tartıldım 60 i azıcık gecmisim hadi 60.5 olsun yani baslangictan bu yana 2 buçuk kg aldım bence benimki ideal ama gerçekten yediğimi gorseniz öküz bile gorse beni okuzlukten istifa eder ondan daha çok yiyorum

Sen hiç kusmamıştn sanırım cnm ondan olabilir bu kadar alman ben ilk üç ay çok kötüydüm şükür şmdi ağzımın tadı düzeldi bi ara hiç bitmicek sanıyodum çok kötüydü rabbme şükürler olsun geçti yemeğe başladığımdan beri aldım bi kilo ama abur cubur çok yiyorm ben ondan muhtemelen az ama sık yememiz lazım aslında

tatlım abur cubur yeme yaw ben eve sokturmuyorum eşime. Çocuğuma da yedirmem falan diyorum çok kızıyorum şimdi sana ne desem ki acaba tatlım bilemedim

tatlım abur cubur yeme yaw ben eve sokturmuyorum eşime. Çocuğuma da yedirmem falan diyorum çok kızıyorum şimdi sana ne desem ki acaba tatlım bilemedim
Abur cubursuz hayat mı geçer :) çok büyük zevk alarak yiyorm hemde :) biliyorm zararlı ama vazgeçemiyorum :) biz eşimle abur cubur keyfi bile yapıyoruz valla :) ama çocuğuma yedirmem asla orası ayrı konu :)

Ben hamile kaldigimda 78.2 kiloydum bi ara 74.5 kiloydum dün tartildim 76 kilo 14+0 haftaligim sizce iyimi ilerlemesi? :) ay bende bi ögrenseydim bu cinsiyetti catliyorum dr 20 haftada söylerim demisti ben daha cok beklicem herhalde

Ben hamile kaldigimda 78.2 kiloydum bi ara 74.5 kiloydum dün tartildim 76 kilo 14+0 haftaligim sizce iyimi ilerlemesi? :) ay bende bi ögrenseydim bu cinsiyetti catliyorum dr 20 haftada söylerim demisti ben daha cok beklicem herhalde
Bence gayet iyi almamaya dikkat ederek devam etmek lazım. Ben hiç iki kişilik yemiyorum mesela kendim ne kadar yiyosam o kadar yiyorm bazıları doyuyor ona rağmen yiyor ben öyle yapmıyorm ondan herhalde. Ama iki üç ayda çok fena alacakmışm gbi hissediyorum nedense :)
Ayy senin doktor çok geç söylücekmş kuzum yaa ben patlarım. varmı fotosu nub teorisine göre değerlendirelim

Bendede yok öyle iki kisilik yemekde ben daha sik acikiyorum sanki. Resim varda canim ben buraya ekliyemiyorum ya olmiyor bi türlü kac defa biseyler paylasmak istedim olmiyor :) ama bana erkekmis gibi geliyor sanki yüz hatlari öyle geldi bana:) bu ayin sonunda söyler bence artik ya 16 haftalikken gitcem randevum var kesin görünür dimi?

Ben migrosdan milette diye anne yagi diye bi ürün kulaniyorum her banyodan sonra süriyorum günlük 2-3defa denliyorda töbe ben okadar sabirli degilim gelemem okadarina :)

Anladm cnm olsun napalm. Görülür cnm cinsiyeti belli olur o sen yine şakayla karışık sor belli olur o zmana

Kızlar bugün saat 2 de doktora gidecem şu vajinal kasintidan mantardan bıktım akintisi falan var. Krem kullandım bir ise yaramadı belki bu sefer fitil yazar başka doktora gidecem dua edin kızlar şu enfeksiyondan kurtulayim bebisime zarar vermesini istemiyorum .
Neyse bu bahaneyle bebisimi de gorucem bakalım ne yapıyor minik kuşum cinsiyetine tam bir şey söyler artık inşallah en son başka doktor erkek gibi demişti dur bakalım bu ne dicek .
DUA EDIN ŞEKERLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…