• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

T timely em_san em_san çıktımmmm :) kesin kız'mış bizimki, ay eli ayağı yüzü nasıl şekillenmiş anlatamam, kulakları bile seçiliyor, ağzını açıp kapıyordu, zıp zıp zıplıyordu. geçen sefer kafası ultrason ekranında soldaydı, şimdi sağda bulduk kendilerini :) kıpır kıpır durmuyo yerinde zaten, benim de içim kıpırdadı baya bi bu sefer. o kadar insana benzemiş ki artık, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ayy masallah minik prensese benimde kontrolum haftaya cuma sabirsizlikla bekliyorum cok ozluyorum yaa

T timely em_san em_san çıktımmmm :) kesin kız'mış bizimki, ay eli ayağı yüzü nasıl şekillenmiş anlatamam, kulakları bile seçiliyor, ağzını açıp kapıyordu, zıp zıp zıplıyordu. geçen sefer kafası ultrason ekranında soldaydı, şimdi sağda bulduk kendilerini :) kıpır kıpır durmuyo yerinde zaten, benim de içim kıpırdadı baya bi bu sefer. o kadar insana benzemiş ki artık, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ayyyy maşallah fıstığa çok sevindim canım darısı başımıza ,insan heycanlanıyo dimi öyle kıpır kıpır gözüyle görünce :) bende haftaya cumartesi aldım bakalım nasıl dayanacaksam o kadar :)

AYYY NE GÜZEL BENİMDE YARIN COK HEYECANLI COK GÜZEL YAAAAAA RABBİM SAGLIKLI SIHHATLI KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.:dua::KK46::anneadayı::KK200:

AY HASTANEDE MAVİ KOD VERMEK Bİ HASTANIN FENALAŞMASI ÖLME AŞAMASINA GELMESİ HASTA BAYILMIŞ AYILMADI YARIM SAATTEN FAZLA BEYİN KANAMASI MI GEÇİRDİ ANLAMADIK SONRA ACİLE GÖTÜRÜLDÜ O ESNADA İNSAN PANİK YAPIYO :(

AY HASTANEDE MAVİ KOD VERMEK Bİ HASTANIN FENALAŞMASI ÖLME AŞAMASINA GELMESİ HASTA BAYILMIŞ AYILMADI YARIM SAATTEN FAZLA BEYİN KANAMASI MI GEÇİRDİ ANLAMADIK SONRA ACİLE GÖTÜRÜLDÜ O ESNADA İNSAN PANİK YAPIYO :KK43:
Aaaa anladım ,ben de senin kendince isimlendirdiğin bi kod sanmıştım..zaten hastaneye gidince insan hasta oluyo allah sağlıksız bırakmasın ,hastanelere hiiiç düşürmesin

Günaydınnnn canikom :) bugün nasılız bakalım?

ZelGN ZelGN senin sesin soluğun çıkmıyor bi kaç gündür, bi sıkıntı yok di mi?
iyiyim şükür akıntı dan başka sıkıntım yok şükür krem kullandım o da ise yaramadı başka doktora gidecem artık ne zaman gidersem

Günaydınnnn canikom :) bugün nasılız bakalım?

ZelGN ZelGN senin sesin soluğun çıkmıyor bi kaç gündür, bi sıkıntı yok di mi?
Yok canım bikaç gündür geziyorm çok gezenti oldum :) ondan yazamadım pek bakıyorum arada ama yazamadım hiç.
Sanırım bana yoğurt dokunuyor kızlar ben yoğurt yiyince ayran içince kaşınıyorm. Yemeyince daha az bir iki kere kaşınıyorum.
Bu arada bugün yine şoktayım. Toplam 1 kiloya yakın kilo aldım. Hemde bir hafta içinde. Yani hep 75,7-8 çıkardım. Bu sabah 76,8 çıktım. Şaşırmadım mı çok şaşırdım beklemiyodum ama bu hafta baya iyi yedim öğürsemde yemeye çalştım çıkarmadım çok şükür. Yarın 15. Hafta doluyor :) pazartesi yada salı meleğimi görmeye gideceğiz inşallah.
Dün gece misafirim vardı uzandm çikolata Yiyoruz tam bitecekti karnımda bi kıpırtı hissettim. Ve baya 30 sn ye yakın sürdü. Ama batma ağrı şeklinde değil bi dalgalanma şeklinde. Arkadaşımda hareket ediyo çikolataya tepki çok çabuk veriyolar dedi ama muhteşemdi..

Yok canım bikaç gündür geziyorm çok gezenti oldum :) ondan yazamadım pek bakıyorum arada ama yazamadım hiç.
Sanırım bana yoğurt dokunuyor kızlar ben yoğurt yiyince ayran içince kaşınıyorm. Yemeyince daha az bir iki kere kaşınıyorum.
Bu arada bugün yine şoktayım. Toplam 1 kiloya yakın kilo aldım. Hemde bir hafta içinde. Yani hep 75,7-8 çıkardım. Bu sabah 76,8 çıktım. Şaşırmadım mı çok şaşırdım beklemiyodum ama bu hafta baya iyi yedim öğürsemde yemeye çalştım çıkarmadım çok şükür. Yarın 15. Hafta doluyor :) pazartesi yada salı meleğimi görmeye gideceğiz inşallah.
Dün gece misafirim vardı uzandm çikolata Yiyoruz tam bitecekti karnımda bi kıpırtı hissettim. Ve baya 30 sn ye yakın sürdü. Ama batma ağrı şeklinde değil bi dalgalanma şeklinde. Arkadaşımda hareket ediyo çikolataya tepki çok çabuk veriyolar dedi ama muhteşemdi..

ayyy maşallah :) ya benimki geçen gün ayıptır söylemesi balık yiyordum balığa tepki verdi, böyle pırrrpırrrr şaşırdım hatta eşime de "balık yiyorum ya rakı da istiyor herhalde içerdeki" dedim :) bi arkadaşpım var 20. haftada falan hala hissetmedim hareket diyor, şaşırıyorum, ben o haftada tekme falan hissederim herhalde :D

ayyy maşallah :) ya benimki geçen gün ayıptır söylemesi balık yiyordum balığa tepki verdi, böyle pırrrpırrrr şaşırdım hatta eşime de "balık yiyorum ya rakı da istiyor herhalde içerdeki" dedim :) bi arkadaşpım var 20. haftada falan hala hissetmedim hareket diyor, şaşırıyorum, ben o haftada tekme falan hissederim herhalde :KK70:
Allah korusun ya istemesin minicik o daha zararlı şeyleri sevmesin :)
Bende erken hissettiğimi düşünüyorum. O zamana kadar bende baya hissederim herhalde. Hissetmeme rağmen içimde hala bi tedirginlik var inşallah sağ sağlim görürüm yine meleğimi

Back