- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.981
KIZLARRRRR BEBİŞİMMMM ERKEKMİŞ
hiççç stres yapıp kendini ve miniği üzme bence :) hep güzel şeyler olsun aklında :)Allah korusun ya istemesin minicik o daha zararlı şeyleri sevmesin :)
Bende erken hissettiğimi düşünüyorum. O zamana kadar bende baya hissederim herhalde. Hissetmeme rağmen içimde hala bi tedirginlik var inşallah sağ sağlim görürüm yine meleğimi
ohhhh hayırlı uurlu olsun :)KIZLARRRRR BEBİŞİMMMM ERKEKMİŞ
Hadi bakalım hayırlısı olsun sekerimKIZLARRRRR BEBİŞİMMMM ERKEKMİŞ
Oyyy maşallah minik bi paşa mı geliyormuş :) hayırlısı olsun inşallah kuzuum gözün aydın öğrendin :)KIZLARRRRR BEBİŞİMMMM ERKEKMİŞ
Ben çok kustum canım hala daha öğürtülerim devam ediyor. Doktor kıza benziyor demişti.Biz ne zaman kesin ogreniriz bilmem 2 hafta sonra gidim diyorum 2 hafta önce erkek gibi demişti doktor kesinlik bildirmedi . Kızlar annemden duydum ne kadar doğru bilemem
Bebek kız sa miden çok bulanır ve kusarmissin erkek se kusma pek olmazmis sizde durumlar nasıl? ??
Biz ne zaman kesin ogreniriz bilmem 2 hafta sonra gidim diyorum 2 hafta önce erkek gibi demişti doktor kesinlik bildirmedi . Kızlar annemden duydum ne kadar doğru bilemem
Bebek kız sa miden çok bulanır ve kusarmissin erkek se kusma pek olmazmis sizde durumlar nasıl? ??
Bence de hurafe. Aytıca gebelikte annenin morali her şeyden önemli :) insan şöyle kendine 2 güzel şey yaptırınca nasıl da geliyor keyfi yerine. Ben de inanmam hiç öyle şeylere. Ayrıca brnim kıaförüm saçını boyatabilirisn artık bile dedi 2. Trimestera girince :) bilimsel olarak kanıtlanan bir şey de yok saç boyasının bebeğe zararıyla ilgili zaten. Ancak ben zaten saçlarını pek boyatan biri olmadığım için tabii ki hamilelikte de saçımı boyatmayacağım. Ayrıca benim ensem saç doldu sırtıma inecek resmen. Ayı yavrusuna dönmesem bari hahahhaha :)Kızlar kuaförüme geldim saçlarımı kestirmek için kuaförüm sen hamile değilmisin neden kestiriyosun dedi ben bile kesmemiştim dedi bende ben hurafelere inanmıyorum abla inanç meselesi dedm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda boya neyse kimyasal sonuçta ama kestirmekten ne olur Allah aşkına
Kızlar kuaförüme geldim saçlarımı kestirmek için kuaförüm sen hamile değilmisin neden kestiriyosun dedi ben bile kesmemiştim dedi bende ben hurafelere inanmıyorum abla inanç meselesi dedm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda boya neyse kimyasal sonuçta ama kestirmekten ne olur Allah aşkına
Benim saçlarım bundan bikç ay önce küttü ama o kadar uzadı ki göğüslerime kadar indi maşallah diyim bide boyatamadım gürleştide hamile kalınca iyice berbat oldu düzensizleşti zaten kışın kurutmak çok zor oluyor hadi yazın kurutmadım ama kışın uğraşamam koca karnımla bide saçla şimdi arkası kısa önü uzun kestirdim aşırı rahatladım ve hafifledim herkes çok yakıştırdı eşimde bayıldı banada moral oldu çokta iyi oldu :)Bence de hurafe. Aytıca gebelikte annenin morali her şeyden önemli :) insan şöyle kendine 2 güzel şey yaptırınca nasıl da geliyor keyfi yerine. Ben de inanmam hiç öyle şeylere. Ayrıca brnim kıaförüm saçını boyatabilirisn artık bile dedi 2. Trimestera girince :) bilimsel olarak kanıtlanan bir şey de yok saç boyasının bebeğe zararıyla ilgili zaten. Ancak ben zaten saçlarını pek boyatan biri olmadığım için tabii ki hamilelikte de saçımı boyatmayacağım. Ayrıca benim ensem saç doldu sırtıma inecek resmen. Ayı yavrusuna dönmesem bari hahahhaha :)
Ayyy resmen hurafe geliyo bana yaa neymiş kesersen bebeğin ömrü kısa olurmuş saç mı belirliyo ömrü Allahmı saçmalık.Bende sacimi kestirmek icin randevu almisdim canim annem duyar duymaz ertrafi birbirine katti sen manyakmisin cocugumu düsürcen falan filan diyince ister istemez cesaret edemedim pekde inanmasam.
Ayyy resmen hurafe geliyo bana yaa neymiş kesersen bebeğin ömrü kısa olurmuş saç mı belirliyo ömrü Allahmı saçmalık.
ablamda arkadaşım da kestirdi. benm kaynanamda tutturuyo kestirme diye ama insanın psikolojisini bozuyolar saçma sapan düşüncelere kapılıyorum böyle oluncaKızlar kuaförüme geldim saçlarımı kestirmek için kuaförüm sen hamile değilmisin neden kestiriyosun dedi ben bile kesmemiştim dedi bende ben hurafelere inanmıyorum abla inanç meselesi dedm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda boya neyse kimyasal sonuçta ama kestirmekten ne olur Allah aşkına
Kestirdim canım süper hissediyorum kendime geldim valla hep toplamaktan ve kurutmaktan canım çıktı omuzlarımda şuan öne doğru uzun model kestirdim çokta olumlu tepkiler aldım moralim de düzeldi :)Bencede sacma da iki kayipdan sonra ne olur ne olmaz diye cesaret edemedim :) sen napdin kestirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?