NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

hiççç stres yapıp kendini ve miniği üzme bence :) hep güzel şeyler olsun aklında :)

Biz ne zaman kesin ogreniriz bilmem 2 hafta sonra gidim diyorum 2 hafta önce erkek gibi demişti doktor kesinlik bildirmedi . Kızlar annemden duydum ne kadar doğru bilemem

Bebek kız sa miden çok bulanır ve kusarmissin erkek se kusma pek olmazmis sizde durumlar nasıl? ??

BENİM İLK BAŞLARDA HEP ÖĞÜRTÜ OLDU KUSMA OLMADI SADECE 3KERE KUSMA OLDU BELKİ ÖYLEDİR BÜYÜKLER BİLİYO AMA BEN EKŞİ ÇOK YİYORUM DİE BANA KIZ DEDİLER EKŞİ TATLI ALAKASI YOKMUS ONU ANLADIM:)

Ben çok kustum canım hala daha öğürtülerim devam ediyor. Doktor kıza benziyor demişti.
Birde kalçaların ve karnın yanlarına doüru genişlerse kız diyorlar benim ikiside mevcut yan taraflarım bile dolu dolu karnımın pazartesi yada salı görcez bakalım :)

hiiiiçççççç bulantım olmadı :) hatta benim hamileliğe dair hiiiiç bir şeyim olmadı ama bizimki kız :) o tamamen bünyeyle alakalı bence :)

Kızlar kuaförüme geldim saçlarımı kestirmek için kuaförüm sen hamile değilmisin neden kestiriyosun dedi ben bile kesmemiştim dedi bende ben hurafelere inanmıyorum abla inanç meselesi dedm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda boya neyse kimyasal sonuçta ama kestirmekten ne olur Allah aşkına

Bence de hurafe. Aytıca gebelikte annenin morali her şeyden önemli :) insan şöyle kendine 2 güzel şey yaptırınca nasıl da geliyor keyfi yerine. Ben de inanmam hiç öyle şeylere. Ayrıca brnim kıaförüm saçını boyatabilirisn artık bile dedi 2. Trimestera girince :) bilimsel olarak kanıtlanan bir şey de yok saç boyasının bebeğe zararıyla ilgili zaten. Ancak ben zaten saçlarını pek boyatan biri olmadığım için tabii ki hamilelikte de saçımı boyatmayacağım. Ayrıca benim ensem saç doldu sırtıma inecek resmen. Ayı yavrusuna dönmesem bari hahahhaha :)

Bende sacimi kestirmek icin randevu almisdim canim annem duyar duymaz ertrafi birbirine katti sen manyakmisin cocugumu düsürcen falan filan diyince ister istemez cesaret edemedim pekde inanmasam.

Benim saçlarım bundan bikç ay önce küttü ama o kadar uzadı ki göğüslerime kadar indi maşallah diyim bide boyatamadım gürleştide hamile kalınca iyice berbat oldu düzensizleşti zaten kışın kurutmak çok zor oluyor hadi yazın kurutmadım ama kışın uğraşamam koca karnımla bide saçla şimdi arkası kısa önü uzun kestirdim aşırı rahatladım ve hafifledim herkes çok yakıştırdı eşimde bayıldı banada moral oldu çokta iyi oldu :)

Bende sacimi kestirmek icin randevu almisdim canim annem duyar duymaz ertrafi birbirine katti sen manyakmisin cocugumu düsürcen falan filan diyince ister istemez cesaret edemedim pekde inanmasam.
Ayyy resmen hurafe geliyo bana yaa neymiş kesersen bebeğin ömrü kısa olurmuş saç mı belirliyo ömrü Allahmı saçmalık.

ablamda arkadaşım da kestirdi. benm kaynanamda tutturuyo kestirme diye ama insanın psikolojisini bozuyolar saçma sapan düşüncelere kapılıyorum böyle olunca

Bencede sacma da iki kayipdan sonra ne olur ne olmaz diye cesaret edemedim :) sen napdin kestirdinmi
Kestirdim canım süper hissediyorum kendime geldim valla hep toplamaktan ve kurutmaktan canım çıktı omuzlarımda şuan öne doğru uzun model kestirdim çokta olumlu tepkiler aldım moralim de düzeldi :)

Kızlar öyle şeylere inanmayın Insanin ölüm tarihi asla değişmez. Ben 1. Hamileligimde kestirmedim uçları kiracan oldu dokunmadim neymiş ömrü kısa olurmuş bilmem kestirmedigim halde karnımda 6 ay yaşayan bebek kestirseydim 3 ay mi yasayacakti bırakın böyle şeyleri. Bu hamileliğimde ilk ayimda baktım uçları yine kötü görünüyor kestirdim rahatladim . Saç la ömür ne alaka ya. Cahiliyet devrinde yasamiyoruz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…