Nişan Nişan bohçamın fotoğraflarını paylaşıyorum :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bu bohçalar nerden geldi size .. anamm biz hiç böyle şeyler yapmadıkk..bohça işleri varmı dahaa .. ..bacım mutlulukla ,ve huzurla RABBİM tamamına erdirsinn..

Sivaslıların bohçaları meşhurmuş, güzel yaparlarmış bu tür şeyleri... e bizde gördük, doğruymuş
Darısı başınıza kızlar, amiiiiiin çok teşekkür ederim :)

canım güzel günlerde kullan. Allah tamamına erdirsin.
nişandan önce mi sonra mı geldi bohça ben anlamıyorum pek bu işlerden. benm nişan olalı 3 ay oldu öyle bir şey olmadı da
sen mi sivas lısın damat mı?

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.benim anneciğim de Sivaslı.nişanda çok güzel bir bohça yaptı canım benim ama karşılığını göremeyince kursağında kaldı düğünde yapmadı bohça falan.2 sandık dolusu ceyizim vardı kayganagilde inada her gelene gösterdim hic yorulmadan her bir parçaya gözleri düşmüştü.düğünde daha büyük bir bohça gelir kesin bekle canım

Sivasli olan nisanlim...yakinda bende sivasli olacagim allahim nasip ederse

Bohça konusunda 1 tane oluyor diye biliyorum, nisan bohcasi oluyor o da gelinin ki nisandan 1 hafta once damadin ki nisanda 1 hafta sonra goturuluyor diye biliyorum. Acikcasi nisanliminkini hala hazirlayip da goturemedik, rahat rahat hazirlayalim dedik bizim hersey malum cok acele ve telasli oluyor :)

Sivasli kizlar, Sivasin neresindensiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…