Nisan Bebekleri ve Cicileri

çok güzeller...güle güle giysin bebişler.ben bayramlık almıcam.hediye gelen kıyafetleri var onları giydiricem

bayıldım bayramlıklarınıza deniz.....elaya ne yakışacak kimbilir...tombul bacaklarıda çıkacak piyasaya...bizimde böle çorabımız var poposu fırfırlı bizde onu giycez

saol cnm sen de koy gülşen idili bayramlıklarla görelim nolur kimbilir nasıl güzel olacak
bu arada ewet ilk defa kilotlu çorap giydi bacaklar çok komik oldu yaa

Denızcım Çok gÜzeller gÜle gÜle gıysın eloŞum ......... Çorabından bızımde var teyzesı kırmız bı elbıse almıŞ onuda altına almıŞ sanırım aynı renklerde krem rengı yanıııı .........

saolun kızlar demek ki kk nın standart çorabından almışız ne güzel hepsi aynı çorabı giyecek heheh

bunlar da bizim cicilerrr

:lepi:eek:puyorumnanaktan

Eklentiler

• $IMG_0198.jpg
    $IMG_0198.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_0199.jpg
    $IMG_0199.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 48
bunlarda elanın bayramlıkları :))
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/15/3395.jpg
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/15/3406.jpg
çorabın poposuna dikkat çekerim zemuszemus

baaaaaaaaayyyyyyııılllllllllllllllddddddııııımmmmmmm
harika yaa nasıl yakışır elaya en kısa zamanda içinde ela varken çek resimlerini.
yada bayramlık nisan şekerleri diye topik açarız bayramlıklarıyla orda arzı endam ederler zira ben dün ecrine yeni eşofmanını giydirir giydirmez kustu bari bayramlıkların başına bişe gelmesin şimdiden giydirmeyelim kaydirigubbakcemile3

Deniz çook tatlılar ,süpper çok yakışacak ela ya da eminim,iyi günlerde giysin,sağlıkla mutlulukla.

Esra,kim demiş erkeklere güzel şeyler yok diye,çok tatlı aldıkların,güle güle giysin oğlun.

baaaaaaaaayyyyyyııılllllllllllllllddddddııııımmmmmmm
harika yaa nasıl yakışır elaya en kısa zamanda içinde ela varken çek resimlerini.
yada bayramlık nisan şekerleri diye topik açarız bayramlıklarıyla orda arzı endam ederler zira ben dün ecrine yeni eşofmanını giydirir giydirmez kustu bari bayramlıkların başına bişe gelmesin şimdiden giydirmeyelim kaydirigubbakcemile3

Deniz çook tatlılar ,süpper çok yakışacak ela ya da eminim,iyi günlerde giysin,sağlıkla mutlulukla.

opuyorumnanaktan teşekkür ederiz teyzoşları bi kere giydirmiştim denemek için resim çekmemiştim ama aynı erkek çocuğuna etek giydiirmişsin gibi oldu hem şişko hem kel bari saçı çıksa artık :dance:

Deniz bir de çorap giydirince bacaklar daha da tombik duruyor dimi,çok tatlı ya!

aynen cnm yaa bütün boğumlar ortaya çıktı bi de ayaklar küçük kalıyo tabi şişman küçük ayaklı kadınlar gibi oluyo :teytey:

X