Nisan Bebekleri ve Cicileri

ben de ufaktan kış hazırlıklarına basladım.
çook tatlııı! tuluma bayıldım
ay kızlar ben kendimde ayakkabı hastasıyımdr sanırım kızımda benm gibi olcakkkk kaydirigubbakcemile3 nerde bebek ayakkabısı görsem yapışıyorumm sositososito

http://img48.imageshack.us/img48/1959/dsc06407.jpg

http://img48.imageshack.us/img48/3990/dsc06414w.jpg
ben de pembe ayakkabyı çok beğendim

bizim de böyle cicilerimiz var, 1-2 kere ya giydirdim ya giydiremedim. o yüzden cok güzel bir şey çarpmazsa gözüme bayramlık almayı düşünmüyorum ben.
hepsi çok güzel canım.özellikle elbiseyi çok beğendim

biz bu topiği keşfetmemişiz nası nisan anayım rezillik.....egenin,zeynebin,yaseminin ciciler çok güzelmiş....evet herkes bayramlıklarınıda eklesin görelim....bende ekliyim almadım evde olanlardan giyecek....zaten sürekli ağzının suyu akıyor benim yanımda yedek çok kıyafet almam lazım....bu arada tulum almak isteyenler kanz a uğrasın....çok güzel şeyler yapmışlar

Bu topiğin adı Nisan bebeleri ve Cicileri ya,biz daha Cicileri gördük,inşallah bayram sonrası Bebişleri de görürüz cicileriyle birlikte?:sm_cool:

anneyiz ve tüm güzel şeyler bebişlerimiz için..ben de hamileyken bir yığın şey almıştım bende paylaşırım inşallah sizlerle bunları..
dün bebişimin ilk bayramı için bayramlık aldım..bi eşofman takımı..bende eşofman takımları hastalık:)..en kısa zamanda gönderceğim resimlerini..

arkadaşlar ben %90 belki de daha fazla oranla hep wenice den alıyorum kıyafetlerini nisa beren hanım ın..ve şuanda sonbahar sezonunda %50 ye varan indirim var..harika şeyler...

dün akşam lcw ye de uğradım ama orda indirim yoktu..:KK43:...

tavsiye ederim muhakkak...

Bende kızıma bir kaç parça mevsimlik bişeyler almıştım bir türlü resimlerini çekememiştim ancak ayarladım bakalım cicilerimizi beğenecekmisiniz pembeli takımımızda bayramlığımız teyzeler iii

Eklentiler

• $Görüntü0148.jpg
    $Görüntü0148.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $Görüntü0147.jpg
    $Görüntü0147.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $Görüntü0146.jpg
    $Görüntü0146.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $Görüntü0143.jpg
    $Görüntü0143.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 57
Bende kızıma bir kaç parça mevsimlik bişeyler almıştım bir türlü resimlerini çekememiştim ancak ayarladım bakalım cicilerimizi beğenecekmisiniz pembeli takımımızda bayramlığımız teyzeler iii
çok şıklar canım güle güle giysin küçük zeynep hanım

çok güzel zeynomun kıyafetleri güle güle giysin tombiş yanaklı fındık burunlu fıstığımmmm.gri pembe takımın aynısı ecoşada almıştım adapazarından :)

çok şıklar canım güle güle giysin küçük zeynep hanım

çok güzel zeynomun kıyafetleri güle güle giysin tombiş yanaklı fındık burunlu fıstığımmmm.gri pembe takımın aynısı ecoşada almıştım adapazarından :)

hepsi çok güzel canım valla hepsi bayramlık gibi zaten :)

çok teşekkür ederiz teyzoşlarııı

bu arada tuğbacım ecrinle zeynep zaten benziyorlar şunları bir örnek giydirip resimlerini çekmek lazım

hepsi çok güzel,bayramlığını giysinde bol bol harçlık toplasın inşallah

X