Nisan Bebekleri ve Cicileri

bizim ilk kombine bayramlığımız

bunlarda 2.kombine

soğuk olursa montumuz
gülşencim iki kombineye de bayıldım. güle güle giysin bilmiş bakışlı idilcik:)
aynı monttan selenin de var. laf aramızda ben de neredeyse bütün kıyafetleri çiçek exporttan alıyorum :)

bunlar da bizim cicilerrr

:lepi:eek:puyorumnanaktan
çok güzelmiş çağan tunanın cicileri de güle güle giysin.

kızlar bayramlıklar çok güzel. ya valla özendirdiniz beni. ben almadım yeni bir şeyler evdekileri giysin kalacak onlar diye ama valla şeytan dürttü şimdi:)

teşekkür ederiz teyzeler beğendiğiniz için.....aliyecim valla hem hesaplı hemde çok kaliteli başka bir yer daha yoktur onun için ordan alıyorum bende....hepsi ufacık kalıyorlar onun için çok büyük paralar verip herhangi bişey alamam....mümkün olduğunca kaliteli olmasına dikkat ediyorum o kadar

teşekkür ederiz teyzeler beğendiğiniz için.....aliyecim valla hem hesaplı hemde çok kaliteli başka bir yer daha yoktur onun için ordan alıyorum bende....hepsi ufacık kalıyorlar onun için çok büyük paralar verip herhangi bişey alamam....mümkün olduğunca kaliteli olmasına dikkat ediyorum o kadar

kesinlikle katılıyorum gülşencim. ben de çok şık ve kaliteli buluyorum ürünleri.bazılarının penyeleri ipek gibi. kanzdan bir iki bluz almıştım biri boyadı biri tülerdi ne dersin şimdi yazık verilen paraya. markadan 2 takım alacağpına ordam 5 takım alırsın yani. ben özellkile yazlıklardan almamak için zor tuttum kendimi. hem çok ucuzlamış. hem de çok güzeldiler

ben de ekliyim kuzucuğun bayramlıklarını

üzerine bişey uyduramadığım pantolon
$173.JPG

asıl bayramlığımız
$175.JPG

doğmadan önce bayramda giydiririm diye aldığım elbise.
$177.JPG

tulumumuzu unutmuşuz.soğuk olursa bu tulumu yada kırmızılı elbiseyi giycez.

Eklentiler

• $Snapshot_20090918_15.jpg
    $Snapshot_20090918_15.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 89
bu arada çoraplarımızın hepsi yeni çıkmış tamamen pamuklu ve kokulu çok hoş kokuyolar, çok esnekler ve çok çok yumuşaklar.görenler bayılıyo tavsiye ederim.

selen de berrin sude de güle güle giysinler çok cici kıyafetleri bu arada kokulu çorabı da yeni duymuş oldujm zaten çok güzel görünüyolar :)

maşallah hepsi birbirinden güzel ...güle güle giysin kuzucuklar ..yaa çok özendim walla elbiselere bende kendime alıyım barii aynılarından :)

ben de ekliyim kuzucuğun bayramlıklarını

üzerine bişey uyduramadığım pantolon
Eki Görüntüle 24536

asıl bayramlığımız
Eki Görüntüle 24537

doğmadan önce bayramda giydiririm diye aldığım elbise.
Eki Görüntüle 24538

anım güle güle giysn kızınn çok şekerr

tulumumuzu unutmuşuz.soğuk olursa bu tulumu yada kırmızılı elbiseyi giycez.

canım hepsi birbirinden güsellll güle güle giysnn

bütün ciciler çok güzel hepsi güzel günlerde güle güle giysinler ben almadım hiçbişey olanlar değerlensin diye bizde bi dahaki bayrama alırız artık

X