Nisan Bebekleri ve Cicileri

Bende kızıma bir kaç parça mevsimlik bişeyler almıştım bir türlü resimlerini çekememiştim ancak ayarladım bakalım cicilerimizi beğenecekmisiniz pembeli takımımızda bayramlığımız teyzeler iii

hepsi cok guzel gule gule gıygın zeynep hanım
kımbılır nasıl guzle yaksıacak

Seher çok güzelmiş kıyafetleriniz,Selen e de çok yakışacaklar.
Ben ayakkabı bulmakta zorlanıyorum,pek güzel birşey bulamadım.
Aslında hiç giyilmemiş kıyafetler var,hatta birini bayram için almıştım hamileyken,onları giydireceğim diyordum,ama şimdi burada sizin aldıklarınızı görünce alışveriş yapasım geldi.

Seher bu imageshack te fotolar kayıtlı oluyor galiba dimi,oradan silinebiliyor mu ki?

Valla bana da önceden kız kıyafetleri çok güzel gelirdi ama şimdilerde erkek kıyafetlerine sardım.süpper şeyler var ya!Erkek doğurasım var herhalde?

seher güle güle giysin ciclerini bebişin canım.

bebek ayakkabıları cok şirin oluyorlar, insan hep almak istiyor ama ben giydirmeyi gereksiz buluyorum. bir işe yaramıyor, sadece görüntü, bosu bosuna bebegin ayaklarına agırlık geliyor bana. çorap yeter zaten yere basmıyorlar, ya da patik gibi şeyler giydirilebilir üşür deniyorsa.

seher güle güle giysin ciclerini bebişin canım.

bebek ayakkabıları cok şirin oluyorlar, insan hep almak istiyor ama ben giydirmeyi gereksiz buluyorum. bir işe yaramıyor, sadece görüntü, bosu bosuna bebegin ayaklarına agırlık geliyor bana. çorap yeter zaten yere basmıyorlar, ya da patik gibi şeyler giydirilebilir üşür deniyorsa.

Haklısın aslında İpek ben de öyle düşünüyorum ama,elbise ve altına çorap giydirince ayakkabı hoş görünüyor,üşüdüğünden değil yani,çok yumuşaklar var ya onlardan aldım şimdiye kadar 2 tane,güzel görünüyor diye yani.Ama birinin dr.u giydirmeyin demişti,o da düşündürdü beni,ama ayakkabı varken bastırmıyorum ayaklarını zaten.

kızlar onlar ayakkabı değil tam bebek patiğiğ denıyo onlardan canım ayakkabı için şu an erken bende bılıyorum

gule gule gıysın sınem zeynep

çOK GÜZELELR sİNEM,İYİ GÜNLERDE GİYSİN zEYNOŞ.

hepsi çok güzel,bayramlığını giysinde bol bol harçlık toplasın inşallah

hepsi cok guzel gule gule gıygın zeynep hanım
kımbılır nasıl guzle yaksıacak

evet yapalım bunu görüştüğümüz zaman :lepi:

tamam ........... :)

çok güzelmiş zeynebimizin cicileri

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz teyzeleri saolun ...

Ortaya çıkmış yine en güzellerinden ciciler......sinemcim zeynebin cicileri sehercim selenin kıyafetleri pek hoş....hepsi çok güzel olacaklar eminim.....içlerinde meleklerlede eklerseniz inşallah....

X