Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında yumurtlama görenler hadi gelin beraber bekleyelim 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence hamilesiniz yine de tekrar edin testleri

Ben olduğunu sanmam çünkü ben hamile değilken 1 haftada dursa o test kuruma cizgisi cıkmıyor hic gebelik varsa silik cıkar. Bazısı diyor ben de silik cıktı hamile degildim o zaman ya test bozuktur ya da kimyasal geçirmiştir. Senin bugun yaptıysan o testi ortalama 9.günün ve gebelik varsa zaten cok silik cıkabilir benim arkadaşım o sekilde 9.gün sennki gibi bi silikle öğrendi. Sen yinede hemen umutlanma ama karalarda baglama 2 gün sonra tekrarla varsa zaten hobaaaa gelsin koyu cizgi

şu an hiç umutlanmıyorum kuzum hiiiiçççççç. aksine kahverengi lekelenmem olduğu için tamamen adete adapte oldum ☺

Sen yumurtlama yakaladığı nda hangi günleri degerlendirdin kuzum
Canım ben bu ay yumurtlamayı adetimin 17. Günü gördüm değerlendirdik, ertesi gün çatladı mi diye baktım yine pikti yine değerlendirdik, ertesi gün çatlamıştı yine değerlendirdik, bir sonraki gün yine değerlendirdik. 9-10-11-12 nisan (adetin 17-18-19-20. Günleri) ilişki oldu. Ondan önce de 4-5 nisanda ilişki olmuştu ama o spermler yaşamaz zaten 9 nisana kadar diye düşünüyorum

Oyku1414 bunlar bahsettiğim günlerin ovülasyon testleri

Eklentiler

• C8F3388F-0D22-48B1-BA1F-DAB446E695D3.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 25
Hay maşallah güzelce degerlendirmişssiniz tutma olasılıgı var o zaman hadi bakalım

kızlar, akşam çamaşırım tertemiz yattım. bu sabah -çok utanarak söylüyorum ama anlatmam lazım- büyük tuvalete gittiğimde peçeteye hafif pembemsi bir akıntı geldi vajinamdan. zaten 14 nisandan beri kahverengi lekelenmem bu şekilde daha çok tuvalete gittiğimde geliyor. nedir benim bu yaşadığım, bilen biri var mı? dünkü gebelik testini görmüşsünüzdür... hafif çizgi vardı. acaba tutanamadan düşüyor muyum nedir?

Kasıklarında agrın var mı? Bekle bakalım adetse zaten aksama sökülür

Kasıklarında agrın var mı? Bekle bakalım adetse zaten aksama sökülür
kasıklarımda ağrı 14 nisandan beri var ama sürekli bir ağrı değil. bazen oluyor, diyorum ki adet oldum tuvalete gidiyorum tertemiz. bazen gece yatarken başlıyor sabaha adet uyanırım diyorum, kalkıyorum yine tertemiz. bazı günler hiç ama hiç ağrım olmuyor. yumurtlamam 1-2 gün geç oldu bu ay, o yüzden 22-23 nisan gibi adet olurum diye düşünüyordum. bir de 14 nisandan beri geçmek bilmeyen mide bulantım var. ben hep strese bağladım mide bulantımı ama göz ardı edilecek gibi değil. gebelik belirtisi olarak düşünmüyorum çünkü çok erken ama kanamalarla bir ilgisi var mı acaba? doktora da gidemiyoruz anasını satayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…