Bence hamilesiniz yine de tekrar edin testleriKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Öyle yapıcam canım burdakilerin yorumunuda merak ettiğim için paylaştımBence hamilesiniz yine de tekrar edin testleri
İnsaAllah hamilesindirÖyle yapıcam canım burdakilerin yorumunuda merak ettiğim için paylaştım
Ben olduğunu sanmam çünkü ben hamile değilken 1 haftada dursa o test kuruma cizgisi cıkmıyor hiccanım bence hiç değilim, kuruma çizgisi olabilir, ilk baktığımda var gibiydi ama yok gibiydi de. sonra aradan vakit geçti baktım var gibime geldi. peki bu kırmızı çizgi idrar damlatmasak da orda var mı? kocamın öyle bir iddiası var dayoksa aslında beyaz ama hcg'yi tutunca mı kırmızıya dönüyor?
Valla ben yumurtlamadan itibaren sayıyorumSimdi bende yumurtlama 15 mi sayiliyor yoksa 16da catlamasimi?
cok tesekkur ederim baya kafam karistiydi sagolHayir bata etki etmez ki, her kadinds farkli gunlerde yumurtlama ola biliyor
Aynen canım yumurtlaman gec olursa adetinde gecikiyor. Yumurtlama dan 14hün sonra tahmini adet olursun.bata 6 kala pik oldu bugun catladi cok gecikti anlamadim simdi benim bat 14 gun ilerimi atti
şu an hiç umutlanmıyorum kuzum hiiiiçççççç. aksine kahverengi lekelenmem olduğu için tamamen adete adapte oldum ☺Ben olduğunu sanmam çünkü ben hamile değilken 1 haftada dursa o test kuruma cizgisi cıkmıyor hicgebelik varsa silik cıkar. Bazısı diyor ben de silik cıktı hamile degildim o zaman ya test bozuktur ya da kimyasal geçirmiştir. Senin bugun yaptıysan o testi ortalama 9.günün ve gebelik varsa zaten cok silik cıkabilir benim arkadaşım o sekilde 9.gün sennki gibi bi silikle öğrendi. Sen yinede hemen umutlanma ama karalarda baglama 2 gün sonra tekrarla varsa zaten hobaaaa gelsin koyu cizgi
Hayırlısı herseyin için rahat olsun olmazsa önümüzdeki ay deneriz nolcak elbet rabbim bizede nasip edecekşu an hiç umutlanmıyorum kuzum hiiiiçççççç. aksine kahverengi lekelenmem olduğu için tamamen adete adapte oldum ☺
öyle canım, Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimizeHayırlısı herseyin için rahat olsun olmazsa önümüzdeki ay deneriz nolcak elbet rabbim bizede nasip edecek
Sen yumurtlama yakaladığı nda hangi günleri degerlendirdin kuzumöyle canım, Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize
Canım ben bu ay yumurtlamayı adetimin 17. Günü gördüm değerlendirdik, ertesi gün çatladı mi diye baktım yine pikti yine değerlendirdik, ertesi gün çatlamıştı yine değerlendirdik, bir sonraki gün yine değerlendirdik. 9-10-11-12 nisan (adetin 17-18-19-20. Günleri) ilişki oldu. Ondan önce de 4-5 nisanda ilişki olmuştu ama o spermler yaşamaz zaten 9 nisana kadar diye düşünüyorumSen yumurtlama yakaladığı nda hangi günleri degerlendirdin kuzum
Hay maşallah güzelce degerlendirmişssiniz tutma olasılıgı var o zaman hadi bakalımCanım ben bu ay yumurtlamayı adetimin 17. Günü gördüm değerlendirdik, ertesi gün çatladı mi diye baktım yine pikti yine değerlendirdik, ertesi gün çatlamıştı yine değerlendirdik, bir sonraki gün yine değerlendirdik. 9-10-11-12 nisan (adetin 17-18-19-20. Günleri) ilişki oldu. Ondan önce de 4-5 nisanda ilişki olmuştu ama o spermler yaşamaz zaten 9 nisana kadar diye düşünüyorum
Benim ovu testindede yumurtlama seninki gibiydi ya inşallah tutarOyku1414 bunlar bahsettiğim günlerin ovülasyon testleri
Evet biraz fazla değerlendirdikBenim ovu testindede yumurtlama seninki gibiydi ya inşallah tutar
Kasıklarında agrın var mı? Bekle bakalım adetse zaten aksama sökülürkızlar, akşam çamaşırım tertemiz yattım. bu sabah -çok utanarak söylüyorum ama anlatmam lazım- büyük tuvalete gittiğimde peçeteye hafif pembemsi bir akıntı geldi vajinamdan. zaten 14 nisandan beri kahverengi lekelenmem bu şekilde daha çok tuvalete gittiğimde geliyor. nedir benim bu yaşadığım, bilen biri var mı? dünkü gebelik testini görmüşsünüzdür... hafif çizgi vardı. acaba tutanamadan düşüyor muyum nedir?
kasıklarımda ağrı 14 nisandan beri var ama sürekli bir ağrı değil. bazen oluyor, diyorum ki adet oldum tuvalete gidiyorum tertemiz. bazen gece yatarken başlıyor sabaha adet uyanırım diyorum, kalkıyorum yine tertemiz. bazı günler hiç ama hiç ağrım olmuyor. yumurtlamam 1-2 gün geç oldu bu ay, o yüzden 22-23 nisan gibi adet olurum diye düşünüyordum. bir de 14 nisandan beri geçmek bilmeyen mide bulantım var. ben hep strese bağladım mide bulantımı ama göz ardı edilecek gibi değil. gebelik belirtisi olarak düşünmüyorum çünkü çok erken ama kanamalarla bir ilgisi var mı acaba? doktora da gidemiyoruz anasını satayımKasıklarında agrın var mı? Bekle bakalım adetse zaten aksama sökülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?