Elinde gebelik testin var mı? Belkide tutunmaya calısıyordur adet icin cok erken suan ki bir hafta önceden baslamıs lekelenmen. Bence bi daha test yapkasıklarımda ağrı 14 nisandan beri var ama sürekli bir ağrı değil. bazen oluyor, diyorum ki adet oldum tuvalete gidiyorum tertemiz. bazen gece yatarken başlıyor sabaha adet uyanırım diyorum, kalkıyorum yine tertemiz. bazı günler hiç ama hiç ağrım olmuyor. yumurtlamam 1-2 gün geç oldu bu ay, o yüzden 22-23 nisan gibi adet olurum diye düşünüyordum. bir de 14 nisandan beri geçmek bilmeyen mide bulantım var. ben hep strese bağladım mide bulantımı ama göz ardı edilecek gibi değil. gebelik belirtisi olarak düşünmüyorum çünkü çok erken ama kanamalarla bir ilgisi var mı acaba? doktora da gidemiyoruz anasını satayım
elimde son 2 test kaldı, biri erken biri normal ama 23 nisana kadar test yapmak istemiyorum. zaten 23 nisanda ya adet olurum ya olmam, bilmiyorum. gebelik için kahverengi kanama bu kadar olur mu ki? 11 nisanda yumurtam çatladı, 3 gün sonra 14 nisanda akşam üstü lekelenmem başladı. yerleşme için yumurtlamadan 3 gün sonrası çok az bir süre, internette bakıyorum genelde yumurtlamadan 6-12 gün sonra yerleşme kanaması oluyormuş hooofffff. ☹Elinde gebelik testin var mı? Belkide tutunmaya calısıyordur adet icin cok erken suan ki bir hafta önceden baslamıs lekelenmen. Bence bi daha test yap
Canım kanaman hala var mı?kızlar buraya bir bakabilir misiniz acabaaaaaa? ☺☺☺☺ Yumurtlama/Ovulasyon Sonrası, Adet Öncesi Kahverengi Lekelenme
evet ama kanama gibi kırmızı değil ama kahverengi leke, devamlı da değil, çok ara ara geliyor...Canım kanaman hala var mı?
Hadi bakalım sonucu yaz bizedeevet ama kanama gibi kırmızı değil ama kahverengi leke, devamlı da değil, çok ara ara geliyor...
Umarım hemen görürsünMerhabalar. 9nisanda adet oldum. Reglin 11. Günü daha yumurtlama olmadı. Olur yakında ovu testi yapıyorum.takip ediyorum.
yazacağım canım mutlaka, 22 nisanı sabırsızlıkla bekliyorumHadi bakalım sonucu yaz bizede
Umarım. Geçen ay 10. Gün yumurtlama olmuştu. Şimdi tık yokUmarım hemen görürsün
Yarın çatlamadan sonra kaçıncı gün? Ben de uyuyamadımKızlar yarın tekrar test yapıcam cok heyecanlıyım ya bi türkü zaman geçmiyor
14. Gün canımYarın çatlamadan sonra kaçıncı gün? Ben de uyuyamadım
Oooooo çok heyecanlı14. Gün canım
Sabah erkenden kalkıp yapıcamOooooo çok heyecanlıAllah sabır versin sabaha kadar
Yavrum ben diğer topikte gördüm, hayırlı olsun yapıştırdımKızlarrrr bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü
11. Günde yaptım hiçbişey çıkmadı
Üstteki 12. Gün yaptıgım
Alttaki ikisi bu sanah yaptıklarım
Sizcee??
Buraya soriyim dedim canımYavrum ben diğer topikte gördüm, hayırlı olsun yapıştırdımama buraya fotoğraf yüklenmemiş ☺
Sor tabii ki deeee ama mesajında fotoğraf yoktu, onu söyleyeyim dedim ☺ şimdi baktım var,yüklendiBuraya soriyim dedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?