• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında yumurtlama görenler hadi gelin beraber bekleyelim 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız hamilesin bence ben çizgiyi gördüm vallahi 🤣
canım bence hiç değilim, kuruma çizgisi olabilir, ilk baktığımda var gibiydi ama yok gibiydi de. sonra aradan vakit geçti baktım var gibime geldi. peki bu kırmızı çizgi idrar damlatmasak da orda var mı? kocamın öyle bir iddiası var da 😀 yoksa aslında beyaz ama hcg'yi tutunca mı kırmızıya dönüyor?

Bisey sorucam simdi, yumurtlama gunu testdeki pik cizgidenmi sayiliyor yoksa catlamasindanmi

Simdi bende yumurtlama 15 mi sayiliyor yoksa 16da catlamasimi?

Eklentiler

• 20200413_131459(0).jpg
    20200413_131459(0).jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 23
Evet işte ben de bir bilsem ona göre sayacağım adete 14 gün. Bence mantıklı olan çatladınız gün. Çünkü çatladıktan sonra dölleneceğini düşünüyorum ben 🤔
Catladigi gunse eger daha 8.gun ya 😣 pazartesi test yapicam yarijn da kendimi tutayim 10.gunde yapayim

bata 6 kala pik oldu bugun catladi cok gecikti anlamadim simdi benim bat 14 gun ilerimi atti

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• CC7DDD7D-7BD8-465A-80A4-7A0E11156112.jpeg
    CC7DDD7D-7BD8-465A-80A4-7A0E11156112.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 35
Back