- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
gülüm ben de gördüm ama kocam diyor ki, o çizgi zaten var olan bi şey kendini kandırmaBen hayali bi çizgi görüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülüm ben de gördüm ama kocam diyor ki, o çizgi zaten var olan bi şey kendini kandırmaBen hayali bi çizgi görüyorum
Nasıl var ya o çizgi yoktur bence testin kendinde bence bebek ogülüm ben de gördüm ama kocam diyor ki, o çizgi zaten var olan bi şey kendini kandırmabir de resmen şaşı oldum o çizgiyi göreyim diye
![]()
kesinlikle katılıyorum canım, o hataya düşme. bak ben sabahtan beri çıldırıyorum var mı diye, elimde testle odadan odaya, ışıktan ışığa geziyorumDaha erken canımm 12.gün den önce idrara geçmez 4gün sonra yap
canım benim geçen ay da böyle oldu, hayali bir çizgi vardı testte ama adet oldum sonra.Nasıl var ya o çizgi yoktur bence testin kendinde bence bebek o![]()
Kız hamilesin bence ben çizgiyi gördüm vallahiKuzular, size bugünkü testimi atayımcanım çizgi görmek istiyor
![]()
canım bence hiç değilim, kuruma çizgisi olabilir, ilk baktığımda var gibiydi ama yok gibiydi de. sonra aradan vakit geçti baktım var gibime geldi. peki bu kırmızı çizgi idrar damlatmasak da orda var mı? kocamın öyle bir iddiası var daKız hamilesin bence ben çizgiyi gördüm vallahi![]()
bunun cevabını yana yakıla ben de arıyorumBisey sorucam simdi, yumurtlama gunu testdeki pik cizgidenmi sayiliyor yoksa catlamasindanmi
Ayni durumdayiz desenebunun cevabını yana yakıla ben de arıyorum![]()
Evet işte ben de bir bilsem ona göre sayacağım adete 14 gün. Bence mantıklı olan çatladınız gün. Çünkü çatladıktan sonra dölleneceğini düşünüyorum benAyni durumdayiz desene![]()
Catladigi gunse eger daha 8.gun yaEvet işte ben de bir bilsem ona göre sayacağım adete 14 gün. Bence mantıklı olan çatladınız gün. Çünkü çatladıktan sonra dölleneceğini düşünüyorum ben![]()
Ama bak bence yani bu. Bilimsel değil, kanıtlanmış bir şey değil, tamamen uydurmaCatladigi gunse eger daha 8.gun yapazartesi test yapicam yarijn da kendimi tutayim 10.gunde yapayim
Ama bak bence yani bu. Bilimsel değil, kanıtlanmış bir şey değil, tamamen uydurma
Anlamadimki yumurtlama mi uydurma?
Hayir bata etki etmez ki, her kadinds farkli gunlerde yumurtlama ola biliyorbata 6 kala pik oldu bugun catladi cok gecikti anlamadim simdi benim bat 14 gun ilerimi atti
fark ettimDevrelerim yandi az once![]()