• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında yumurtlama görenler hadi gelin beraber bekleyelim 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kasıklarımda ağrı 14 nisandan beri var ama sürekli bir ağrı değil. bazen oluyor, diyorum ki adet oldum tuvalete gidiyorum tertemiz. bazen gece yatarken başlıyor sabaha adet uyanırım diyorum, kalkıyorum yine tertemiz. bazı günler hiç ama hiç ağrım olmuyor. yumurtlamam 1-2 gün geç oldu bu ay, o yüzden 22-23 nisan gibi adet olurum diye düşünüyordum. bir de 14 nisandan beri geçmek bilmeyen mide bulantım var. ben hep strese bağladım mide bulantımı ama göz ardı edilecek gibi değil. gebelik belirtisi olarak düşünmüyorum çünkü çok erken ama kanamalarla bir ilgisi var mı acaba? doktora da gidemiyoruz anasını satayım 😒
Elinde gebelik testin var mı? Belkide tutunmaya calısıyordur adet icin cok erken suan ki bir hafta önceden baslamıs lekelenmen. Bence bi daha test yap

Elinde gebelik testin var mı? Belkide tutunmaya calısıyordur adet icin cok erken suan ki bir hafta önceden baslamıs lekelenmen. Bence bi daha test yap
elimde son 2 test kaldı, biri erken biri normal ama 23 nisana kadar test yapmak istemiyorum. zaten 23 nisanda ya adet olurum ya olmam, bilmiyorum. gebelik için kahverengi kanama bu kadar olur mu ki? 11 nisanda yumurtam çatladı, 3 gün sonra 14 nisanda akşam üstü lekelenmem başladı. yerleşme için yumurtlamadan 3 gün sonrası çok az bir süre, internette bakıyorum genelde yumurtlamadan 6-12 gün sonra yerleşme kanaması oluyormuş hooofffff. ☹

Merhabalar. 9nisanda adet oldum. Reglin 11. Günü daha yumurtlama olmadı. Olur yakında ovu testi yapıyorum.takip ediyorum.

Merhaba kızlar ben de 2.ye anne olmak istiyorum.kasim ayının son günü 30 kasım yani düşük yaşadım bu ay ovulasyon testi yaptım ve o günleri değerlendirdim.insallah hamile kalırım tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir bebek olmasını dilerim Allah tan Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat

Kızlarrrr bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü
11. Günde yaptım hiçbişey çıkmadı
Üstteki 12. Gün yaptıgım
Alttaki ikisi bu sanah yaptıklarım
Sizcee??

Eklentiler

• 90CB5590-168E-48DC-BBC1-81C67A41CD81.jpeg
    90CB5590-168E-48DC-BBC1-81C67A41CD81.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Kızlarrrr bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü
11. Günde yaptım hiçbişey çıkmadı
Üstteki 12. Gün yaptıgım
Alttaki ikisi bu sanah yaptıklarım
Sizcee??
Yavrum ben diğer topikte gördüm, hayırlı olsun yapıştırdım 😅 ama buraya fotoğraf yüklenmemiş ☺️

Back