• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında yumurtlama görenler hadi gelin beraber bekleyelim 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama daha yumurtlama gününden 12 gün geçmediki dimi ben kaybettiğim bebekte adetimin geciktiği altıncı gün öğrendim Deli gibi test yaptım o güne kadar hep beyaz negatifti geç döllenme olmuş
evet tatlım, 9-10 nisanda pik gördüm ben. şu an herhangi bir gecikme söz konusu değil hatta 9 nisanı baz alırsak bugün 10.gün ama erken öğrenen arkadaşlardan yola çıkarak ve lanet olası kör şeytana uyarak test yaptım bugün 😅 aslında 10 nisanda pikti, 11 nisanda silikti. yani ya 10 nisan gecesi ya da 11 nisan sabahı çatladı yumurtam. ben ovülasyon testlerini saat 14.00 ile 16.00 arasında yaptım hep. ve genelde o saat aralığını değerlendirdik kaçırmayalım diye. bana kalsa 11 nisanı sayarım çatlama günü diye ve 11 nisandan sayarsam 24 nisanda adet olmam gerekir. gel gelelim kimisi 9 nisandaki ilk pikten itibaren sayacaksın diyor. kafalar karışık 😀

evet tatlım, 9-10 nisanda pik gördüm ben. şu an herhangi bir gecikme söz konusu değil hatta 9 nisanı baz alırsak bugün 10.gün ama erken öğrenen arkadaşlardan yola çıkarak ve lanet olası kör şeytana uyarak test yaptım bugün 😅 aslında 10 nisanda pikti, 11 nisanda silikti. yani ya 10 nisan gecesi ya da 11 nisan sabahı çatladı yumurtam. ben ovülasyon testlerini saat 14.00 ile 16.00 arasında yaptım hep. ve genelde o saat aralığını değerlendirdik kaçırmayalım diye. bana kalsa 11 nisanı sayarım çatlama günü diye ve 11 nisandan sayarsam 24 nisanda adet olmam gerekir. gel gelelim kimisi 9 nisandaki ilk pikten itibaren sayacaksın diyor. kafalar karışık 😀
Benim bildiğim en garanti olan çatlama üstüne en az on iki gün en çok on yedi gün koyaral yapılır idrara 12gün den önce geçmiyor 🐣

Evet 22sinde tekrar et testi en net sonucu alırız ❤
canım ama benim kahverengi akıntım devam ediyor. başta tutunma kanaması diyenler oldu ama internetten araştırdım en fazla 3 gün sürermiş yerleşme kanaması. neyse ben adet belirtisi olarak sayıyorum, adet olmayı bekliyorum 😀

Kuzular, size bugünkü testimi atayım 😅 canım çizgi görmek istiyor 😂😂😂

Eklentiler

• B8CB42E7-E276-4576-AC73-DE7484CB19C1.jpeg
    B8CB42E7-E276-4576-AC73-DE7484CB19C1.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 065791FF-F5D0-465D-AECB-C77F894C34CF.jpeg
    065791FF-F5D0-465D-AECB-C77F894C34CF.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 37
Merhaaabaaa ☺
Adetin kaçıncı günü yumurtlama gördünüzzzz? Nisanın kaçında gördünüz kaç gün değerlendirdiniz? 🤔
Ayın 4 dü yumurtlama gününmdü ve 6 aylık evliyim çok istiyoruz ilk bu ay yumurtlamaya dikkat ederek denedik adetimden 2 gün geçti ama 3 4 gündür adet şansıcı gibi sancım var göğslerimde yeşil damarlar çıktı sizce 🧐🧐🧐

Ayın 4 dü yumurtlama gününmdü ve 6 aylık evliyim çok istiyoruz ilk bu ay yumurtlamaya dikkat ederek denedik adetimden 2 gün geçti ama 3 4 gündür adet şansıcı gibi sancım var göğslerimde yeşil damarlar çıktı sizce 🧐🧐🧐
Bir test yapıp merakını gidersene ☺️ Bak biz burda adetimiz geçmeden test yapıp duruyoruz 😂😂😂😂 taş olsam çatlardım ben 2 gün geciksem 😅

İnşallah öyledir 🤲🤲 pazartesi kan testi yaptırsam çıkarmı bide sancı çok olup gidiyo her an adet olcam diye korkuyorum 😞

İnşallah öyledir 🤲🤲 pazartesi kan testi yaptırsam çıkarmı bide sancı çok olup gidiyo her an adet olcam diye korkuyorum 😞
ben hiç hamile kalmadım ama kalan bazı arkadaşlar adet olacakmış gibi kasık ağrısı çektiklerini söyledir ve kan versen bence çıkar çünkü zaten 2 gün geçmiş, pazartesiye kadar da 2 gün geçecek.

Yaa benim de yumurtlamamin 8ci gunu meraktan catliyicam test yapsammi

Back