Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEnce gebelik var canım hayırlı olsun inşallah yanılmayızKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
VAr canım tebrikler hayırlı olsun inşallah sağlıklı olurKızlarrrr bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü
11. Günde yaptım hiçbişey çıkmadı
Üstteki 12. Gün yaptıgım
Alttaki ikisi bu sanah yaptıklarım
Sizcee??
15ten sonra üzerine 12gün koy gebelik testini o gün ilk idrarla yap varsa çıkar muhtemelenSimdi bende yumurtlama 15 mi sayiliyor yoksa 16da catlamasimi?
İnşallah canımVAr canım tebrikler hayırlı olsun inşallah sağlıklı olur![]()
Test yaparsan yine paylaş bizimleİnşallah canım❤
Canım 2 gün sonra tekrarla testi eger koyulaşırsa vardır ☺Kızlarrrr bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü
11. Günde yaptım hiçbişey çıkmadı
Üstteki 12. Gün yaptıgım
Alttaki ikisi bu sanah yaptıklarım
Sizcee??
Yaptırdım testiben hiç hamile kalmadım ama kalan bazı arkadaşlar adet olacakmış gibi kasık ağrısı çektiklerini söyledir ve kan versen bence çıkar çünkü zaten 2 gün geçmiş, pazartesiye kadar da 2 gün geçecek.
10un altı negatif canım hayırlısı olsunYaptırdım testiama 1.20 çıktı 4 hafta önce yaptrmıstım 0.5 ti 1.20 ye çıkmış. Belirtiler devam ediyo ve akşamında adet gibi oldum ama herzamankimden farklı bi şekilde
Q
10un altı negatif canım hayırlısı olsun
Canım gebeliktende olabiliyor bi gebelik testi yap. Eger yoksa yumurtlamadır tekrar degerlendir.Sondaki bugün yaptığım pozitif ovulasyon testi
Umutlanmak istemiyorum bugünü de değerlendiriyim o zaman adet günümde test yaparım artık teşekkür ediyorumCanım gebeliktende olabiliyor bi gebelik testi yap. Eger yoksa yumurtlamadır tekrar degerlendir.
Canım son durum nedir ☺Kızlar, döllenme olayı benim aklımı kurcalayan bir konuydu ve bu sitede gayet açıklamalı halde buldum. Linkini bırakıyorum: Döllenme Nedir, Nasıl Olur?
Canım adet oldum ben, 3. Günündeyim. İnofolic aldım. Adetimin 5. Günü başlayacağım. Senden naber?Canım son durum nedir ☺
Benimde adete 4 gün kaldı beklemedeyim suanlık testler negatif büyük ihtimalle yokCanım adet oldum ben, 3. Günündeyim. İnofolic aldım. Adetimin 5. Günü başlayacağım. Senden naber?
Canım adetin geçmesini bekle bence bir daha yapmak için. Önceden sabırsızlıkla yapıp üzülmekten başka bir şey geçmiyor elimize...Benimde adete 4 gün kaldı beklemedeyim suanlık testler negatif büyük ihtimalle yok![]()