Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

iyilik canim ne olsun iyi yapmisin pekmezi bendede ozel var keci boynuzu pekmeziama esime nasil yedirticem bilemmem hic sevmiyor
Yemeklerden once 1 yemek kaşığı zaten canim bebis için olduğunu söyle ben oyle yaptim dün yedirttim ilk deneme olsun diye adamlarada yazikta ama bizede yazik hergün nette nasil yeni bisey bulsam diye canim çıkıyor Rabbim tez vakitte versin inşallah

Canimmm bugundoktorumu aradim hormon şonuclarinm icin iyi sayil8r âçele etme dedi bekkle.hayirlisi aallahtan hastaligimda bitti bu arada bnm son 6.gun

Canim isdersen bugece bâşla neden dersen gun asiri yaparsan ayyin 14yani hastalligin son gunu ve 6.gunu iki gun sonra 8 olacak tam hastaligin baslangicindan 14gunu yumurtlama gunu ayin22denk geliyor bir takvim var telefonuna onu indir o herseyi acikliyor pek iyi oda ama sirf takkip icin yukle ben onu yukledim adet takvimi diye geciyor adida

Birde sakin ol stres yapma sakindeyim acele etmeden bekleyelim gun asirilaradikkat edelim adamlarada cocuk olacak diye strese sokmayalim onlarida etkiliyoz isde isdemez ;D

Birde sakin ol stres yapma sakindeyim acele etmeden bekleyelim gun asirilaradikkat edelim adamlarada cocuk olacak diye strese sokmayalim onlarida etkiliyoz isde isdemez ;D
O zaman bu gece başlasın maçaklıma cocuk olayini getirmemeye calisicam bu ay inşallah tedbirlerimi alip takdir Allah'tan diyicem inşallah hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkinda

Ben kullanmadım ama doktorum önerdi bu ay tutmasa kullanacaktım.Çizgi silik olsa bile sen ilişkide bulun.Birde mesela sabah 10 dan sonra yapıp 8 saat sonra tekrardan yapmalısın.Günde en az iki test öneririm yani.Doktorum Laboquick markasını tavsiye etmişti.Sen dediğim gibi yap garanti tutar canım Allahın izniyle.Misal veriyorum adetin 11 nisanda başladı 18 nisanda tam anlamıyla temizlendin.Ertesi günü yani 19 nisanda ilişkiye başla ve 21,23,25,27,29,1,3,5 şeklinde devam et

Bende de o markadan kullaniyorum canim gittigidiyordan almıştım oyle yapayim bu ay zaten dediğin gibi işi şansa birakmamak için gün aşırı devam etcez inşallah hayirlisiyla olur bu ay çok sağol canim sende bebisten haberdar et bizi

O zaman bu gece başlasın maçaklıma cocuk olayini getirmemeye calisicam bu ay inşallah tedbirlerimi alip takdir Allah'tan diyicem inşallah hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkinda

Ahh canim ah hadi hayirlisi senn kac aydir deniyorsun bebis icin ben dortttt ay ya dort ay inan canim sikiliyor

Gecikmemin 3.günü bu gece avuc ici dolmayacak kadar kahverengi kanamam oldu. Acaba yerleşme kanamasi olabilir mi?daha önce boyle birsey yasayan varsa yardimci olabilir mi lütfen?

Ahh canim ah hadi hayirlisi senn kac aydir deniyorsun bebis icin ben dortttt ay ya dort ay inan canim sikiliyor
2 yıllık evliyim canim korunmayi biraktiktan 6 ay sonra hamile kalabildim ama kürtaj ile sonuçlandı şimdi kurtajdan sonra4. Ayim olacak hiç canını sıkma daha cok erken canim bak benim kaybimda var her zaman hayirlisini iste Rabbimden biliyorum beklemek çok zor ama olacak inşallah

Gecikmemin 3.günü bu gece avuc ici dolmayacak kadar kahverengi kanamam oldu. Acaba yerleşme kanamasi olabilir mi?daha önce boyle birsey yasayan varsa yardimci olabilir mi lütfen?
Canim ilk gebeligimde adet günümde birkaç damla kah e lekelenmem olmuştu adet sanmistim devami gelmedi 6 gün sonra test pozitif cikmisti inşallah öyledir canim yarin sabah idrarinla test yap dua ediyorum haberdar et bizi hadi inşallah

İnşAllah öyle olur 17aydir bekliyoruz bebisi, esim bebekle ilgili oyle hayaller kurduki ben hic soyleyemem negatifse

Hayırlısı olur hakkında inşallah yarin test yap ikilemde kalma olmazsada üzülme herseyin bi vakti vardir bol dua et bide sorun ne dr gittinmi
Sorun yok sebepsiz inf. Eger 2ay daha olmazsa aşilama denenicek. Dua ediyorum sabrediyorum ama cocuk gordugum zaman gozlerim doluyo

Sorun yok sebepsiz inf. Eger 2ay daha olmazsa aşilama denenicek. Dua ediyorum sabrediyorum ama cocuk gordugum zaman gozlerim doluyo
Biliyorum canim cok zor beklemek inşallah kalırsın bu ay gerek kalmaz tedavilere önce yapmadiysan kürleri filan dene meryem suresi oku bol bol hep hayirlisini iste 2 yıllık evliyim bende bi melegimi kaybettim cok zor böyle hic dayanilmaz hale geliyor hep aklimda her gun gun sayiyorum yasasaydi 7 aylik hamile olacaktim cok iyi anliyorum canim evlat iste kaybida zor beklemeside zor Rabbim kimseye ne acısını gostersin ne aratsin inşallah tez vakitte hayirlisiyla nasip eder hepimize

Amin canim insAllah hayirlisiyla bebeklerimize tez vakitde kavusuruz

Bende haziranda 3 yıl olacak evleneli ilk yıl çocuk istemedik sonra istedik 1 yıl bekledik en sonunda doktora gitcektikki hamile olduğumu öğrendim 24 Aralık'ta 24 haftalık bebeğimi normal doğumla Dünya'ya getirdim 1 hafta küvezde Yaşadı 31aralıkta cennete uğurladım meleğimi her şeyin hayırlısını istemek Lazım şuan ikinci adetimi görüyorum inşallah nisanda hamile kalıp Mayıs'ta öğrenenlerden olurum dua edin Rabbim tesellimide göndersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…