Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

tamm o nasıl bırsey canım vallah ı banada sutlu maydanoz zahmetlı geldı :KK70:
Banada ama meleklerimiz icin herseye deger :) 1 yemek kaşığı bal 1 cay kaşığı Çörek otu 1 çay kaşığı tarçın corek otu ezilmiş olacak canim ve üçünü karistirip yiycez yumurtann kaliteli ve saglikli olmasini sağlıyor bunu yapip hamile kalanlarda cok eslerede keci boynuzu pekmezi yediriyoruz inşallah :KK49::KK49:

Canlarim dr gittim bugun sabah ultrasonla bakti yumurtalliklarima temiz bir sikinti yok kantahlili ile hormon testletlerime bakacak pazartesi sonuc cikacak .. Sen sikintibyapma yeni evllisin ve hamile kalirsin dedi acele etme bir yil bekle korunmadan iliskiye girin dedi bir yil boyunca ama biryildan sonrasi sikinti oolur dedi eger hala hamile kaalamzsan dedi. Okadarcik ama icim rahatladi alttan mmuane etmedi

Canlarim dr gittim bugun sabah ultrasonla bakti yumurtalliklarima temiz bir sikinti yok kantahlili ile hormon testletlerime bakacak pazartesi sonuc cikacak .. Sen sikintibyapma yeni evllisin ve hamile kalirsin dedi acele etme bir yil bekle korunmadan iliskiye girin dedi bir yil boyunca ama biryildan sonrasi sikinti oolur dedi eger hala hamile kaalamzsan dedi. Okadarcik ama icim rahatladi alttan mmuane etmedi
Ben gidemedim canim bi sorun için memlekete geldik dün bugün 3. Gunumdu muayne hayal oldu anliycan :KK43: senin için çok sevindim canim sinir stres etkiliyor artik yumurtlama doneminde gideyim diyorum takip yaptirayim bali canim inşallah bu ay olacak hep sağlıklı olsun diye dua edelim

Ben gidemedim canim bi sorun için memlekete geldik dün bugün 3. Gunumdu muayne hayal oldu anliycan :KK43: senin için çok sevindim canim sinir stres etkiliyor artik yumurtlama doneminde gideyim diyorum takip yaptirayim bali canim inşallah bu ay olacak hep sağlıklı olsun diye dua edelim
Hayirlisi canim ya var bundada bir hayir insaalh allah gonlumuze gore verir. Râbbim

Hüsran bu seferlik test yine 15ay bitti boyle sabredicem yarina hala sansim var kirmizilar gelmesin diye

kızlar aynı andaa hasta oldukk hemen hemn o yuzden bu ay gün aşırı durumuna başlayalımm :KK70:ne dersınız

kızlar aynı andaa hasta oldukk hemen hemn o yuzden bu ay gün aşırı durumuna başlayalımm :KK70:ne dersınız
Kesinlikle varım :KK70:yumurta takibi+ovulasyon testi+bal çörek+meryem ana otu+preseed jel+41 meryem tedbir bizden takdir Allah'tan bu aydan umutluyum Rabbimin izniyle canlarim birbirimizi haberdar edelim hep beraber hareket edelim Rabbim yar ve yardimcimiz olsun:KK73::KK73::KK6::emir_bebek:

Kesinlikle varım :KK70:yumurta takibi+ovulasyon testi+bal çörek+meryem ana otu+preseed jel+41 meryem tedbir bizden takdir Allah'tan bu aydan umutluyum Rabbimin izniyle canlarim birbirimizi haberdar edelim hep beraber hareket edelim Rabbim yar ve yardimcimiz olsun:KK73::KK73::KK6::emir_bebek:
eve canım hadı hyırlısı olsun :KK70:

kızlar nasılsınız durumlar nasil ben adetimin 5. Gunundeyim bugün eczaneden ilac alirken tamamen dogal keci boynuzu pekmezi gördüm aldım esime bol bol yedirecem :KK70:Bu ay dört koldan sarilcam inşallah bu ay umutlarimiz bosa cikmaz sizler napiyorsunuz :KK6:

merhaba kızlar ben 8 aylık evlıyım dort aydırda isteklıyız bbebıs de ama hayırlıs ınsallah bu ay olur rutın kontrollerımde cok ıı cıkmıstı dr gıttım de :110::110::110::110::KK31:
Hayırlısı olsun Canım.Ben de 2 aydır istiyordum çok şükür tuttu bu ay.Ovulasyon testi alıp dene,faydalı oluyor.Ve ilişki gün aşırı olsun.Adetin bitip temizlendiğinin ertesi günü başla gün aşırı kaçırmadan bir sonraki adet tarihine 3-5 gün kalana kadar devam et.

Hayırlısı olsun Canım.Ben de 2 aydır istiyordum çok şükür tuttu bu ay.Ovulasyon testi alıp dene,faydalı oluyor.Ve ilişki gün aşırı olsun.Adetin bitip temizlendiğinin ertesi günü başla gün aşırı kaçırmadan bir sonraki adet tarihine 3-5 gün kalana kadar devam et.
Canim hayirli olsun bebisin Rabbim kucagina aldirsin insallah iki aydir ovulasyon testi kullandim ama hic klyu cizgi yakalayamadim ilk cizgi koyu ama ikinci soluk cikiyordu nasil kullandin ayrintili anlatabilir misin baska neler yaptin cok soru sordum :KK48::KK48:

kızlar nasılsınız durumlar nasil ben adetimin 5. Gunundeyim bugün eczaneden ilac alirken tamamen dogal keci boynuzu pekmezi gördüm aldım esime bol bol yedirecem :KK70:Bu ay dört koldan sarilcam inşallah bu ay umutlarimiz bosa cikmaz sizler napiyorsunuz :KK6:
iyilik canim ne olsun iyi yapmisin pekmezi bendede ozel var keci boynuzu pekmezi:KK66:ama esime nasil yedirticem bilemmem hic sevmiyor

masallahh canim hayirli olsun adina. Cok sevindimmm gozun aydin dediklerini yapacam harfiyenn her ay umutllanip olmamasi insanin sinrleri bozuluyorr ama ole duzenli bir ilskide yoktu acikcasi bizim gun asiri felan ama arrtik ozenli ve dikkatli olucam baska neler yapabilirim

Selam kizlar bende bu ay isteyenlerdenim benim oglusum var bi tane ,bi bosgebelik sonrasi kurtaj .sonrasi alti ay sonra kimyasal gebelik bi iki ay sonra dis gebelik 7 ay dinlenme genetik testler ve bu ay bıraktık RABBIM HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH
bende ayni seyleri yasadim halen genetik test sonucu bekliyorum

X