hayirlisi canim ayni gün gördük kirmizilari inşallah bidahaki ay aliriz mutlu haberi beraber gün sayarizgünaydınnnn kızlarrr malesef kırmızılar geldi
Canim kirmizi degilse kahve yada pembeyse yerlesme kanamasi olabilir ilk gebeligimde adet gunumde 3 damla kahve leke gelmisti oturup aglamistim 5 gun arkasi gelmeyince test yaptim ki cift cizgi umutlandrmayim ama erken gebelik testi yap inşallah hayirlisiyla vardir canim haberdar et biziKizlar kirmizioar geldi benden ama hasta kirmizilari deggil gibi pembis bir kirmizi geldi acaba diyyorum ustune hali bolemi olluyor ki;(
Devami geldiCanim kirmizi degilse kahve yada pembeyse yerlesme kanamasi olabilir ilk gebeligimde adet gunumde 3 damla kahve leke gelmisti oturup aglamistim 5 gun arkasi gelmeyince test yaptim ki cift cizgi umutlandrmayim ama erken gebelik testi yap inşallah hayirlisiyla vardir canim haberdar et bizi
Canim kirmizi degilse kahve yada pembeyse yerlesme kanamasi olabilir ilk gebeligimde adet gunumde 3 damla kahve leke gelmisti oturup aglamistim 5 gun arkasi gelmeyince test yaptim ki cift cizgi umutlandrmayim ama erken gebelik testi yap inşallah hayirlisiyla vardir canim haberdar et bizi
Bizdede aynindurum olmadinbu ayda bende dun oldu aynisi stresss yapmak istemiyorum artik bnm en buyuk stresimde baska etkende var kaynanamlarla ayni apartmandayim;(Bu ay bende çok ümitliydim ama damla damla kan geldi bugün ama yarın olmam gerekiyordu stres üzüntü beni yedi bitirdi tesellimiz tutunacak dalımız olacaktı ama gelmedi
Benimde aklimda bu ay kur var ondan oncede. Dr gidip muayene olmam gerek aslinda sut maydonoz deneyelim mi ne dersin ;(Meraba kizlar topigi bastan okudum hepimizin hikayeler ayni yollarimiz burda birlesti :) ilk gebeligim kalp durmasi ile sonlandı (10 haft.) Bu ay hayirlisiyla hamis kalayim burdan mutlu haberler verelim birbirimize :) bugün kirmizi karti yedim bu ay kür uygulamayi düşünüyorum ne onerirsiniz
Canim adetinin 3. Günü en iyi muayene günü o gün git bende gideyim diyorum bu ay esimede tekrar test yaptirtayim diyorum hiccc üzülme bu ay yine birlikte gün sayicaz ve bu ay kirmizilari gormiycezBenimde aklimda bu ay kur var ondan oncede. Dr gidip muayene olmam gerek aslinda sut maydonoz deneyelim mi ne dersin ;(
tatlimm hormon testleri yaptıracaksan eğer reglin 3.günü yaptırman gerekiyoKizlar gnaydinn hastaligin kacinci gunu muaneye gitmem gerek sizce dr demisti hastalandiginda gel birde ole kontrol yaptiralim diye sizce gitmelimiyim dr ;(
İnsallaah canim insalllah allah gonlumuze gore verssin bende billmmiiyorumki yani yarin gidiyoruz drCanim adetinin 3. Günü en iyi muayene günü o gün git bende gideyim diyorum bu ay esimede tekrar test yaptirtayim diyorum hiccc üzülme bu ay yine birlikte gün sayicaz ve bu ay kirmizilari gormiyceznasil yapcaz onu nasil oturuluyor buharina ben anlamadim
Gecen ay dr gel ddedi martta ama nezaman dedi unuttum marttada gidemedim ama bu ay yarin giideyim bir ozamaan hem icimddeki sikintida ggidertatlimm hormon testleri yaptıracaksan eğer reglin 3.günü yaptırman gerekiyo
şimdi regl iken alttan bakamasa bile bitince kontrol süresinde tekrar gidersin cnm hangidoktora gidiyorsun buarada?Gecen ay dr gel ddedi martta ama nezaman dedi unuttum marttada gidemedim ama bu ay yarin giideyim bir ozamaan hem icimddeki sikintida ggider
aradım canım dr gorustum tamam 3.gun gel dedı medıcal palac kadın hastalıkları humeyra hanım drşimdi regl iken alttan bakamasa bile bitince kontrol süresinde tekrar gidersin cnm hangidoktora gidiyorsun buarada?
ben bırseyler buldumm bakk Canim yarım kilo süte 1 bağ maydanoz u saplariyla atıp kaynat maydanozlar iyice pişene kadar sonra belden asagini cikart beline bi havlu yada çarşaf bağla o sütü bi kovaya dok buharina yarım saat otur ama kalktiktan sonra hemen esinle ilişkiye gir ve bunu 5 gün peşpeşe yap. Sakın kendini usutme. Ayaklarını ve belini koruBenimde aklimda bu ay kur var ondan oncede. Dr gidip muayene olmam gerek aslinda sut maydonoz deneyelim mi ne dersin ;(
O halde bunu tam yumurtlama günlerinde yapmak gerekiyor ama ben bi türlü yumurtlama gunlerimi bulamiyorum ovulasyon kullaniyorum hic koyu cizgi yakalayamadim adetimin suresi her ay degisiyor nasil yapsam ki buna ek olarak bal tarçın çörek otu yapalim canimben bırseyler buldumm bakk Canim yarım kilo süte 1 bağ maydanoz u saplariyla atıp kaynat maydanozlar iyice pişene kadar sonra belden asagini cikart beline bi havlu yada çarşaf bağla o sütü bi kovaya dok buharina yarım saat otur ama kalktiktan sonra hemen esinle ilişkiye gir ve bunu 5 gün peşpeşe yap. Sakın kendini usutme. Ayaklarını ve belini koru
tamm o nasıl bırsey canım vallah ı banada sutlu maydanoz zahmetlı geldıO halde bunu tam yumurtlama günlerinde yapmak gerekiyor ama ben bi türlü yumurtlama gunlerimi bulamiyorum ovulasyon kullaniyorum hic koyu cizgi yakalayamadim adetimin suresi her ay degisiyor nasil yapsam ki buna ek olarak bal tarçın çörek otu yapalim canim
selam canımslm arkadasar bende katılıyorum artık..
a.slm canm.selam canım
Aleyküm selam canim hosgeldin aramiza inşallah burda birlikte bildiklerimizi ogreterek birlikte beklenmeyen kirmizilari bekliycez ve inşallah tez vakitte mutlu haberleri alicazslm arkadasar bende katılıyorum artık..