Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Kizlar kirmizioar geldi benden ama hasta kirmizilari deggil gibi pembis bir kirmizi geldi acaba diyyorum ustune hali bolemi olluyor ki;(
Canim kirmizi degilse kahve yada pembeyse yerlesme kanamasi olabilir ilk gebeligimde adet gunumde 3 damla kahve leke gelmisti oturup aglamistim 5 gun arkasi gelmeyince test yaptim ki cift cizgi umutlandrmayim ama erken gebelik testi yap inşallah hayirlisiyla vardir canim haberdar et bizi

Devami geldi bu ayda olmadi mmoralim sfir d

Kizlar gnaydinn hastaligin kacinci gunu muaneye gitmem gerek sizce dr demisti hastalandiginda gel birde ole kontrol yaptiralim diye sizce gitmelimiyim dr ;(

Bu ay bende çok ümitliydim ama damla damla kan geldi bugün ama yarın olmam gerekiyordu stres üzüntü beni yedi bitirdi tesellimiz tutunacak dalımız olacaktı ama gelmedi
Bizdede aynindurum olmadinbu ayda bende dun oldu aynisi stresss yapmak istemiyorum artik bnm en buyuk stresimde baska etkende var kaynanamlarla ayni apartmandayim;(

Benimde aklimda bu ay kur var ondan oncede. Dr gidip muayene olmam gerek aslinda sut maydonoz deneyelim mi ne dersin ;(

Benimde aklimda bu ay kur var ondan oncede. Dr gidip muayene olmam gerek aslinda sut maydonoz deneyelim mi ne dersin ;(
Canim adetinin 3. Günü en iyi muayene günü o gün git bende gideyim diyorum bu ay esimede tekrar test yaptirtayim diyorum hiccc üzülme bu ay yine birlikte gün sayicaz ve bu ay kirmizilari gormiycez nasil yapcaz onu nasil oturuluyor buharina ben anlamadim

Kizlar gnaydinn hastaligin kacinci gunu muaneye gitmem gerek sizce dr demisti hastalandiginda gel birde ole kontrol yaptiralim diye sizce gitmelimiyim dr ;(
tatlimm hormon testleri yaptıracaksan eğer reglin 3.günü yaptırman gerekiyo

İnsallaah canim insalllah allah gonlumuze gore verssin bende billmmiiyorumki yani yarin gidiyoruz dr

Gecen ay dr gel ddedi martta ama nezaman dedi unuttum marttada gidemedim ama bu ay yarin giideyim bir ozamaan hem icimddeki sikintida ggider
şimdi regl iken alttan bakamasa bile bitince kontrol süresinde tekrar gidersin cnm hangidoktora gidiyorsun buarada?

ben bırseyler buldumm bakk Canim yarım kilo süte 1 bağ maydanoz u saplariyla atıp kaynat maydanozlar iyice pişene kadar sonra belden asagini cikart beline bi havlu yada çarşaf bağla o sütü bi kovaya dok buharina yarım saat otur ama kalktiktan sonra hemen esinle ilişkiye gir ve bunu 5 gün peşpeşe yap. Sakın kendini usutme. Ayaklarını ve belini koru

O halde bunu tam yumurtlama günlerinde yapmak gerekiyor ama ben bi türlü yumurtlama gunlerimi bulamiyorum ovulasyon kullaniyorum hic koyu cizgi yakalayamadim adetimin suresi her ay degisiyor nasil yapsam ki buna ek olarak bal tarçın çörek otu yapalim canim

tamm o nasıl bırsey canım vallah ı banada sutlu maydanoz zahmetlı geldı

slm arkadasar bende katılıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…