Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Kizlar kirmizioar geldi benden ama hasta kirmizilari deggil gibi pembis bir kirmizi geldi acaba diyyorum ustune hali bolemi olluyor ki;(

KIZLAR BİLMİYORUM SİZZE OLUYOMU AMA KORUNMADIĞIM AYLARDA HEP KASIKLARDA BATMA ÇEKİLME TARZI ŞEYLER YAŞIORUM PSİKOLOJİK OLAMAZ GİBİMİ GELİYOR KORUNMADIĞIMIZ İÇİNMİ BU DEĞİŞİKLİKLER SİZDE DE OLUYOMU

oluyorrr canimmm hemde agrim da oluyor benim altttan onun icin dr gidecem hastalimin 4.gunu muaneye gideyim br sanada durumllardan haber ederim sende git dr bence yoll yakinken her birlikteligimde ollmuyor benimm bu arda senin herzamanmi oluyor;(

oluyorrr canimmm hemde agrim da oluyor benim altttan onun icin dr gidecem hastalimin 4.gunu muaneye gideyim br sanada durumllardan haber ederim sende git dr bence yoll yakinken her birlikteligimde ollmuyor benimm bu arda senin herzamanmi oluyor;(
ARA ARA OLUYOR CNM DOKTORA GİDİORUM YOK BİŞİ DİYOR YUMURTALAR NORMAL RAHİM TEMİZ VS. NOLUYOR İÇERDE ANLAMIORUM BEN İLK GEBELİĞİMDE REGL İME DAHA 10 GÜN VARKEN SAĞ KASIĞIMDA SEYİRMELERLE ANLAMIŞTIM HAMİLE KALDIĞIMI O SEYİRMELER KALDI BENDE OLUYOR BAZI DÖNEMLERDE

Bu ay bende çok ümitliydim ama damla damla kan geldi bugün ama yarın olmam gerekiyordu stres üzüntü beni yedi bitirdi tesellimiz tutunacak dalımız olacaktı ama gelmedi

Meraba kizlar topigi bastan okudum hepimizin hikayeler ayni yollarimiz burda birlesti :) ilk gebeligim kalp durmasi ile sonlandı (10 haft.) Bu ay hayirlisiyla hamis kalayim burdan mutlu haberler verelim birbirimize :) bugün kirmizi karti yedim bu ay kür uygulamayi düşünüyorum ne onerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…