- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
Gecmis olsun oncelikle bende bir bucuk yillik evliyim tam bir yil once bu ay dusuk yapmistimaynen canımm dediğin gibi belirtilere inanmıyorum heray benzer şeyler olabiliyor geçen ayda aynısı oldu sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim korunmayı brakınca vücut bi değişiyor sürekli yanıltıcı belirtiler oluyor birde psikoloji ekleniyor üstünesen ne zamandır deniyorsun hiç gebelik geçirdinmi?
sanada çok geçmiş olsunn cnmGecmis olsun oncelikle bende bir bucuk yillik evliyim tam bir yil once bu ay dusuk yapmistimsonrada bir daha gebe kalamadim rahim filmi cektirdim bir ay once bu ay da klomene basladik iste hayirlisi bakalim ne olacak
sanada çok geçmiş olsunn cnmrabbim inş kısmet edecek bizlerede kaç haftalıkken düştü[/QU 5. Haftaydi siddetli bi bel agrisi basladi birden yigun bi kanama sonra gitti oylece sonrasinda dengem alt ust oldu hormanlar filan suan doktor hic bir skinti yok Allahin izniyle ben inaniyorum gebe kalacaksin sende inan stres yapma dedi :)
yumurtlama testi yapıomusun tatlım?ben de bu ay hamile kalmak isteyenlerdeniiiiimm lütfen bu ay artık olsun diye her an dua edenlerdenim yumurtlama haftam bu haftaya denk geliyor ya yarın ya cumartesi daha henüz düzene girebilmiş değil ya da ben henüz farkedemiorm düzenli olarak ama bakalım umarım bu ay olur =)
yok canım ya her ay alayım diyorum her ay da adete 3-5 gün kala ya hamile kaldıysam şimdi sipariş vercem hamileysem boşuna gelmiş olcak diyorum sonra adet oluyorum bunalıma giriyorum içimden bişi yapmak gelmiyo ayın ortasına gelince ya neden almadım diye düşünmeye başlıyorum son 3aydır böyle bir kısır döngü içindeyim. vücudumu dinleyerek belirlemeye tahmin etmeye çalışıorm günümüyumurtlama testi yapıomusun tatlım?
ASLINDA BELİRTİLER BENDE BARİZ ŞEKİLDE BELLİ CNM AMA BEN YİNEDE ALDIM NETTEN ALMIŞTIM LABAQUIK DİE Bİ MARKANINyok canım ya her ay alayım diyorum her ay da adete 3-5 gün kala ya hamile kaldıysam şimdi sipariş vercem hamileysem boşuna gelmiş olcak diyorum sonra adet oluyorum bunalıma giriyorum içimden bişi yapmak gelmiyo ayın ortasına gelince ya neden almadım diye düşünmeye başlıyorum son 3aydır böyle bir kısır döngü içindeyim. vücudumu dinleyerek belirlemeye tahmin etmeye çalışıorm günümü
EVETTTT LÜTFENNN RABBİM BİZEDE NASİPPP ET HAYIRLISI VE SAĞLIKLISINIKızlar bu ay güzel haber alalım ben de sizdenim :)
Artık olsun lütfeeeen.
Eski mesajlarından kan pıhtılaşması ile ilgili forumlardaki yazılarını gördüm. senin de mi kaybın oldu?EVETTTT LÜTFENNN RABBİM BİZEDE NASİPPP ET HAYIRLISI VE SAĞLIKLISINI
bende hep onu sipariş vermeyi planlıyorum ama nedense olmuyor bi türlü bakalım bu ay da olmazsa ısmarlıcam ama umarım olur da gerek kalmaz =) bende az çok anlıyorum kendimden göğüslerim sızlar akıntım artar karnım sızlar falan ama tabi test kadar garanti olacağını sanmıyorum kendim içinASLINDA BELİRTİLER BENDE BARİZ ŞEKİLDE BELLİ CNM AMA BEN YİNEDE ALDIM NETTEN ALMIŞTIM LABAQUIK DİE Bİ MARKANIN
evet cnm 8 haftalıkdüşüğüm var birde kimyasal gebelik geçirdim tüm testler yapıldı herşey normal çıktıEski mesajlarından kan pıhtılaşması ile ilgili forumlardaki yazılarını gördüm. senin de mi kaybın oldu?
Aynı şeyi yaşamışız. 8. haftamda bebeğimin kalbi durduğu için Ağustos sonunda küretaj oldumevet cnm 8 haftalıkdüşüğüm var birde kimyasal gebelik geçirdim tüm testler yapıldı herşey normal çıktı
çünkü stress yapmışsın o hormon stressten yükseliyor canımAynı şeyi yaşamışız. 8. haftamda bebeğimin kalbi durduğu için Ağustos sonunda küretaj oldumsonrasında tetsler yaptırdım kan pıhtılaşmam çıktı. Aradan bu kadar zaman geçti hamilelik olmayınca geçen ay HSG çektirdim sonuç iyi. Bu ay da olmayınca hormonlara bakıldı Prolaktinim yüksek çıktı. Şimdi Dostinex kullanıyorum. Bakalım güzel heber ne zaman gelecek :)
inşallah cnmmmm benimde yarın regl günüm bakalım kırmızılar gelcekmibenimde dün yada bugün yumurtlama günüm. 22 23 adetim. hadi bekleyelim bakalım.
inşallah hamile kalırız...
yaptın mı test? ben sütlü maydanoz buharı denedim. bu ayinşallah cnmmmm benimde yarın regl günüm bakalım kırmızılar gelcekmi
yapmadım cnm henüz bikaç gün gecikirse yapıcam artık kendi kendime söz verdim sonra üzülüyorumyaptın mı test? ben sütlü maydanoz buharı denedim. bu ay