Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Gecmis olsun oncelikle bende bir bucuk yillik evliyim tam bir yil once bu ay dusuk yapmistim sonrada bir daha gebe kalamadim rahim filmi cektirdim bir ay once bu ay da klomene basladik iste hayirlisi bakalim ne olacak

Gecmis olsun oncelikle bende bir bucuk yillik evliyim tam bir yil once bu ay dusuk yapmistim sonrada bir daha gebe kalamadim rahim filmi cektirdim bir ay once bu ay da klomene basladik iste hayirlisi bakalim ne olacak
sanada çok geçmiş olsunn cnm rabbim inş kısmet edecek bizlerede kaç haftalıkken düştü

Benimde yumurtlama gunumbdun itibariyle bitti kizlar akintim kesildi artik baaklin ay sonuna kadar gunasiri iliski yasayacam ama saglam olsun diye

ben de bu ay hamile kalmak isteyenlerdeniiiiimm lütfen bu ay artık olsun diye her an dua edenlerdenim yumurtlama haftam bu haftaya denk geliyor ya yarın ya cumartesi daha henüz düzene girebilmiş değil ya da ben henüz farkedemiorm düzenli olarak ama bakalım umarım bu ay olur =)

yumurtlama testi yapıomusun tatlım?

yumurtlama testi yapıomusun tatlım?
yok canım ya her ay alayım diyorum her ay da adete 3-5 gün kala ya hamile kaldıysam şimdi sipariş vercem hamileysem boşuna gelmiş olcak diyorum sonra adet oluyorum bunalıma giriyorum içimden bişi yapmak gelmiyo ayın ortasına gelince ya neden almadım diye düşünmeye başlıyorum son 3aydır böyle bir kısır döngü içindeyim. vücudumu dinleyerek belirlemeye tahmin etmeye çalışıorm günümü

ASLINDA BELİRTİLER BENDE BARİZ ŞEKİLDE BELLİ CNM AMA BEN YİNEDE ALDIM NETTEN ALMIŞTIM LABAQUIK DİE Bİ MARKANIN

Kızlar bu ay güzel haber alalım ben de sizdenim :)
Artık olsun lütfeeeen.

ASLINDA BELİRTİLER BENDE BARİZ ŞEKİLDE BELLİ CNM AMA BEN YİNEDE ALDIM NETTEN ALMIŞTIM LABAQUIK DİE Bİ MARKANIN
bende hep onu sipariş vermeyi planlıyorum ama nedense olmuyor bi türlü bakalım bu ay da olmazsa ısmarlıcam ama umarım olur da gerek kalmaz =) bende az çok anlıyorum kendimden göğüslerim sızlar akıntım artar karnım sızlar falan ama tabi test kadar garanti olacağını sanmıyorum kendim için

Eski mesajlarından kan pıhtılaşması ile ilgili forumlardaki yazılarını gördüm. senin de mi kaybın oldu?
evet cnm 8 haftalıkdüşüğüm var birde kimyasal gebelik geçirdim tüm testler yapıldı herşey normal çıktı

Aynı şeyi yaşamışız. 8. haftamda bebeğimin kalbi durduğu için Ağustos sonunda küretaj oldum sonrasında tetsler yaptırdım kan pıhtılaşmam çıktı. Aradan bu kadar zaman geçti hamilelik olmayınca geçen ay HSG çektirdim sonuç iyi. Bu ay da olmayınca hormonlara bakıldı Prolaktinim yüksek çıktı. Şimdi Dostinex kullanıyorum. Bakalım güzel heber ne zaman gelecek :)

evet cnm 8 haftalıkdüşüğüm var birde kimyasal gebelik geçirdim tüm testler yapıldı herşey normal çıktı
Aynı şeyi yaşamışız. 8. haftamda bebeğimin kalbi durduğu için Ağustos sonunda küretaj oldum sonrasında tetsler yaptırdım kan pıhtılaşmam çıktı. Aradan bu kadar zaman geçti hamilelik olmayınca geçen ay HSG çektirdim sonuç iyi. Bu ay da olmayınca hormonlara bakıldı Prolaktinim yüksek çıktı. Şimdi Dostinex kullanıyorum. Bakalım güzel heber ne zaman gelecek :)

çünkü stress yapmışsın o hormon stressten yükseliyor canım kan pıhtılaşması nasıl çıktı faktör ne yani homozigotmu heterozigotmu cnm?

benimde dün yada bugün yumurtlama günüm. 22 23 adetim. hadi bekleyelim bakalım.
inşallah hamile kalırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…