Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Yok kuzum Yumoş catlamamisti ya sali kontrolum var Yumoş un durumuna bakcaz ve ovu testi bugün catladigini isaretliyor
hadıı ınsallah canımm dogruısarettır kesınlıkle heyecann yaptımm bak sımdı ya ınsallah hamıs olarakda yazısırız bu ayy bebısımmm

coook guzel anlatmissin canim Allah razi olsun sizin verdiginiz moralle duzeldim baya

Ag
hadıı ınsallah canımm dogruısarettır kesınlıkle heyecann yaptımm bak sımdı ya ınsallah hamıs olarakda yazısırız bu ayy bebısımmm
Ağzın bal yesin tatliskommmm inşallah burdan Çifter Çifter gebelik testlerimizi paylasiriz kocaman kocaman

kızlar kuzucuklarımm ben bugun bır ruya gordumm anlatamamm sıze benım kayınbabam bana bır kızıyor bır kızıyorr oyloe boyle degıll bende bagıra bagıra seslı seslı aglıyorummm ama nasıl aglama ooo alllahımmm derelerı tasları asıyorumm aglayarak ıkı katlı bır evımız varmıs oraya gelıyorummm sesımı duyan herkes gelıyorr arkadan kayınbabam gelıyor ama bn onun yuzunu goremıyorumm nedense bn aglayarak esımı arıyorumm ama tel bozukmus bır uyandım fena haldeydım atamadım ustumdennn daha allah yuzgoz etmesınn bneı onlarla :)

hauır olsun canım rüyan

Canlarim annem meryem duasini ookuyor 3gunu 3okuyusu dogrumu yapiyorum acaba cannlarimm bir kadin 14ggun okkuuusunda hamis oldugunu ogrenmis hastaligin baslangicindama baslamak geekki bu duuaya hepsi ayni aslinda ayni dilekler kabul oolur insallah

benimde adet günüm yarın ama ağrım çok her an olacak mısım gibi kendimi kötü hissediyorum 2 sene oldu

benimde adet günüm yarın ama ağrım çok her an olacak mısım gibi kendimi kötü hissediyorum 2 sene oldu
Canimm hayirlisii olsun sikma canini pozitif dusun ama umutlanma sonra uzulme ama gonlum insallah bebisin olur dr gittinmi ne yaptin

İyimmm canim googus lerimde hassas likvar 11gunum kaldi dualrini bekliyorum sen neyaptin
sorma cnm ya benım durum trajıkomik:) 3 aydır yumurtlama günlerimde idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ondan önce tam o zamanlarda kayınpederim kalpkrizi geçirdi ondan önce fena grip oldum ilaç kullandım ondan önce genetik test bekledik felan fistan bi yapabilsek olcak belkide hep bir mani var:) artık üstüne gitmiyorum regl ime 1 hafta var allah kısmet ederse mayısta çalışmalar kızlarrrr totem yapalımm benim için dua edin nolurrrr: eğer mayısta hamile kalırsam haziranda eşimin doğum günü ona hediye olarak söylemek okadar çok istiyorumki gönlümden geçen bu rabbim inş gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyler:)

Canimm hayirlisii olsun sikma canini pozitif dusun ama umutlanma sonra uzulme ama gonlum insallah bebisin olur dr gittinmi ne yaptin
gittim klomen+ çatlama iğnesi oldum bu ay martta hsg de cekilmiştim tıkalıydı acıldı

Allah gonlune gore versin canim insallah bebisin olur sabret sikma canini hayirlsi olsun dualarim seninle bir an once kavusuruz yavrularimiza

gittim klomen+ çatlama iğnesi oldum bu ay martta hsg de cekilmiştim tıkalıydı acıldı
Ohh iyi masallah acele etme sen herseyin hazirligini yapmissin insallah cok bekletmeeden cika gelir yavrunn bundan sonra gun asirilarinida yap canim sonrada kafana takma sana tavsiyem stresdende uzaak durrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…