Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

İNŞALLAH CANIM INSALLAH MUAYENEELERINI OLDUNMU NE YAPTIN DURUMLARIN NASIL
Rahim filmi esimin sperm testi yumurtlamam hersey temiz tek sorunum progesteron 1in altinda bu ay yumurtalamadim ama 1tane yumurtam 17mm ve catlamamisdi belki o catladi adetim ondan gecikti gec dollenme oldu kafam karışık pazartesiyi bekliyorum

Anladım canım hayırlıs olur ınsallah allhım olmayan hrkese nasıp etsın ıı cok sukur saglugınızda ıı ınsallah olur bebeısınn

bugün beta hcg ye baktırdım tekrar 6. hafta değerınde, ama ben 7.haftamdayım, o kadarcık fark önemli mi sizce? çok teşekkür ederim
canımm bıleme aam bence hemen bır dr dah agıt baska bırıne yıne muayaene ol olmadı baskasına gıtt 3 dr sonra sen en dogru kararı vercegıne ınanıyorum muane oll tekrardan bence

CANIM BETA HCG KAC CIKTI BU ARADA

canımm bıleme aam bence hemen bır dr dah agıt baska bırıne yıne muayaene ol olmadı baskasına gıtt 3 dr sonra sen en dogru kararı vercegıne ınanıyorum muane oll tekrardan bence
tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çarşambaya randevu aldım bakalım hakkımızda hayırlısı artık :

tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çarşambaya randevu aldım bakalım hakkımızda hayırlısı artık :
TABIKI HAYIRLIS ZOR BIR DONEMDEN GECIYORSUN RABBIM SENI DE BÖLE SINIYOR ama sen sabırlı olacaksın ınsaalh guzel bır mucuze oluverır ınsallah kuzum rabbım gonlune gore versın sıkma canını bn kurtajdan bır ay sonra tekrar hamıs kalanalrı duydumm saglıklı bır sekılde sakınn kalbını sıkma kalbını temız tutt hayırlısı olsun hakkında

iyide cıkmıs aslında arastırdınmı hıc durumlarını dr sordunm sebebını ne dedı boş gebelık bır hafta dah sura verıp sonramı kurtaj yapmayı dusundu acaba
dün bi dr a daha gittim o boş gebelik olabilir, kese boş dedi, gelişmiş ama içi boş. bi hafta daha beklicez bakalım

aminnnnnnnnn ALLAH RAZI OLSUN. Çok heveslenmiştik ama, vardır bir hayır diycez mutlaka.

dün bi dr a daha gittim o boş gebelik olabilir, kese boş dedi, gelişmiş ama içi boş. bi hafta daha beklicez bakalım
allah gonlune gore versın uzulme demek cok kolay tabı uzulursun ama sakın ısyan etme hayırlsısı allahtan

canımm bırde kanama olmadan almazlar dıye bılıyorumm acele etme daaha 6. 7 haftandasınn 2.5 aylıkken bebısı gorenler olmus arastırdım baktımm senın ıcın
çok sağoll canım inşaAllahhhhhh rabbim hepimiz için en hayırlsıını versin inşallah. Ben de o yüzden güvenemedim, güya özel hastaneye gittik. Ama, bi devlet e gitmek istiyorum altan muayene olmadan. İNşallah ona görek kalmadan duyarız kalp atışlarını

bi de ne kanamam ne ağrım var şimdilik tabi...

ElifAhsen02 canim benimmm hiç üzme kendini inşallah vakti geldiğinde hepimiz hamile kalicaz Rabbimin izniyle sen gönlünü ferah tut moralini duzelt gez toz evde uğraşı bul inan ben kafa dagitmak icin elimden gelse kanavice filan yapasim geliyor ama marifetli degilim elinden geliyorsa öyle şeyler yap vaktin nasil gectigini anlamicaksin bile canimmm benimm

Z zulamm cimmmm ben presedi 3 aydir kullaniyorum ve bununla hamile kalan bir çok bayan var bence bi sıkıntı yok kullan derim ve drum kullanabilirsin demisti bana hala kullandigimi biliyor ama bu ay ben yanlis kullandim biliyon hâlâ Yumoş catlamadi tam yumurtlama gunlerinde kullanman gerek bu konuyla ilgili bi topikteyim ve aktif istersen oraya gel listemiz var ona bi göz at sonra almaya karar vericeksin zatenn canimmm bu arada nasilsinnn neler yapiyorsun calismalar nasil

M malikeee canim ayni seyleri yasadim bos gebelik denildi 3 dr gezdim biri kurtaj dedi digerleri bekliyelim dedi bekledik bi umut diye kalktik izmire gittik ozeller devletler tam iki ay dünyam yıkıldı sonra melegimin kalp atislarini duyduk 3 hafta sonra lekelenmelerle dr gittim kalp atimlarinin durduğunu ogrendim yine bi umut diye izmire takrar gittik 3 gun bekledik ama melegim cenneti daha cok sevmis bu benim hikayem ama bir sürü kişi gördüm boş ölü denilip sapasağlam kucagina alan o yuzden gönlünü ferah tut tek dr la kalma bol dua et stres yapma beslenmene dikkat et canim Rabbim yardimcin olsun

papatyadiyari canimmmm cift çizgiyse hemen kan testi ver ya sen Rabbimin izniyle hamissin testlerini bi atsana buraya benim ilk gebeligimde cok silikti ve 3 haftalik hamile olduğumu ogrenmistim cok heyecanlandimmmm

canımmbu ayda olmazzsa ovu testı kullancamm ısde hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…