Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

bende tam dicektim ki on gün armış çalışmaları bırakma ama sen yazmışsın zaten hakkında hayırlısı olsun . ben de klomene devam ediyorum yine bakalım bu ay ne olacak

bende tam dicektim ki on gün armış çalışmaları bırakma ama sen yazmışsın zaten hakkında hayırlısı olsun . ben de klomene devam ediyorum yine bakalım bu ay ne olacak
hayırlsı canımm tabkı devam met guzell calısmalara senn hıc bırseyı aaksatma kafanada takma lutfennn bekle sabır allhtannn ddılıyorumm hepımıze basta da sana bırtanemmm teyze olmakk ısdıyorumm ben allahımmm bu fıstıkk gıbı can arakadaslarımınnnn bebeıslerınnden cılgınnnn teyzee desınlerr bana

sana nasıl imreniyorum valla ağzından bal damlıyo senin için hep böyle umut dolu ya çok beklemezsin inşaallahh. canım bana doktor corasprin verdi niye diye soramadımda ultrasonla baktı öyle yazdı acaba diyorum rahimde pıhtılaşma filan mı gördü

Hmmm yanlış anlamışım ama kan tahlili yatirirsan ogrenirsin canim kanda hemen çıkıyor bide 3-4 gün kala erken gebelik testlerinde ogrenirsin ark. Oyle ogrenmisti predictor marka testle canikomm

Hmmm yanlış anlamışım ama kan tahlili yatirirsan ogrenirsin canim kanda hemen çıkıyor bide 3-4 gün kala erken gebelik testlerinde ogrenirsin ark. Oyle ogrenmisti predictor marka testle canikomm
DR GITTINNMI NE YAPTINN

BİLMYORUMM AMA OLABILIR CANIM HAYIRLISI SEN KULLAN DIKATLICE BAKTIN ICINE SINMEDI BASKA DR GIRT BIRDE AMA INSALLAH TEZ ZAMANDA HAMISS OLUR SUNN TATLIMMM BN KENDIME GELINCE OLE OLMUYORUMM RESMEN HAYATIMA KUSUYORUM AMA MORALI BOZUK OLNI GORUNCEDE UNUTUYORUM KENDIMI HEMEN

Bütün çevremdekiler benden sonra evlenenlerin hepsi hamile sabrediyorum hayirlisini istiyorum ama yüregim dayanmiyor, üzülmiyim kafaya takmiyim diyorum ama 1,5sene oldu sebesiz bekleyisim her hamile haberi beni mahvediyo psikolojim bozuldu. Kahraldum mahvoldum her hamile bana batiyo Allahim bana guc ver. Allhim bebi ve benim gibi olan tum canlara evlat nasip et. Ne olursun bizi evlatla imtahan etme. Gücüm tukendi bittim artik...

dogru diyosun canim sikma canini daha yeni evlisnde hem tadini cikar bol bol bende meryem suresini okumak istiyorum ama turkcesini okuyabilirim ancak olur mu sence okuyacak kimsede yok cevremde malesef

dogru diyosun canim sikma canini daha yeni evlisnde hem tadini cikar bol bol bende meryem suresini okumak istiyorum ama turkcesini okuyabilirim ancak olur mu sence okuyacak kimsede yok cevremde malesef
Olur nedennolmasin arpacanin turkceyazilisida olur canimm allah kabul eylesimn tatlim sinirlerim bozuk suan ya esim beni anlamiyor dedik bugun disari cikalim diye ama simdide arams yemek yiyip eeve gideriz gezemeyiz dedi nasil moralim bozuldu beni hic gezdirmiyor disari cikmadan bir magazaya gidebbilirsin baska yere gidemzsin diye tembihliyo oda cok zoruma gidiyor bn cok para harciyormusum gibi sanki dugunu esimli biz yaptik kredi cektik kimsden bes kurus istemm3edik kredi oduyoz yeteri kadarda sikiyorum kendimi ama boyle yapincadaa aglayasim geliyor ben onun icin annesiyle ailesiyle ayni aprtmana cciktimm ama o bole yapincaa cok uzuluyyyorum aksama kadar ailesiyle birlikteyim calistirmiyorda is hayatindan cikardi beni muhasebeciydim ama o bn gezlim diyencede boyle yapiyor ne yapayim kizlar yaaaa ne

Kızlarrr çook kötüyüm nolur bana dua edin gozlerim mahvoldu aglamaktan yumurtam catlamamis üstelik dahada büyümüş cok fazla agrin olursa gel bosaltalim dedi dr 3. Günü tekrar çağırdı kaybolmazsa doğum kontrol ilaci baslayacakmis yani bu ay ve diğer ay boşa gidecek çok kötüyüm çok ben gebelik beklerken hep kötü şeyler çıkıyor Allah'im sen daha kotusunu verme ya Rabbim

ahhhh canimmm kuzucugummm sennn birtanesinn aglama ne olir yapma bole allhim sana en guzel mucizeyi verir insaallh kendine uzuntu sikinti veerme saabir versin rabbim bekle acele etme allhim baskka aci vermsin sikinti yapma lutfennn niye catlamamis dedimi birsey dr

Zarı kalin olabilir dedi ama tam bilemeyiz dedi neden böyle oldu aklım almıyor canim ben kendimi sakinlestirdikce baska sorunlar çıkıyor sınavım ne zaman bitecek çok yoruldum yiprandim şimdi ikinci kez nasil yaticam ben o masaya Rabbim yardimcim ol ya Rab

Kizlar teyxeleri bakin kafam dagilsindiye yapiyorum evbhayati malumm dogmamis kizimin yelegi

Eklentiler

• IMG_20150428_172341.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 61
Ya canim bosaltmasa kendiliginden bosalmazmi acaba dr tam cevap vermmeis dememiski san duzgun birsey bnce acele etme o eninde sonunda catlayacaktirda yumurtaliklarinda hic sikinti yok bence dr degistor canik baska birine muane ol yarin temizce sonrada otur konus dr net bir sekilde kafandaki tum sorularidaa sor birtanem en iyisi

hayir yipranma bence nedenmis o sen akilli calisan bayansin baaska dr gitttt hemencikk sonrada tekrar muyene oll sor hocam neden igne oldugunm halde bu durumda diyee hormanlarin iyi yumrtan iyi esin iyi daha ne bekle sikma caanini bak gor sen hamisss olacaksinn tatlimm inaniyorukm bn bunaa canim sende inancini kybetme

oyyy kıyamam ya nasıl dolmuşsun öyle ne bileyim canım üzme kendini belki canı başka bişeye sıkılmıştır bugünlük bi idare et bakalım sonra sakince güzellikle konuşsan bunlardan dolayı rahatsızım diye ne tepki verir acaba

canım benim üzme kendini Allahım beterinden korusun bu ay olmaz inş öbür ay olur .bak sende diyosun sınav sabrın sonu selamet sen sabret inşallah rabbim mükafatını verecek

Sacmaliyorsun diyor dedigimdede ne deyimm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…