Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

kizlar bugun afetimin 3.gunu doktora gittim klomenle devam edicez yine bu ay dedi bide corasprin verdi neden diye sormadim ya saf gibi neden vermistir sizce

kan pıhtılaşma sorunumu var cnm sende onun için veriliyor corasprin
bugune kadar oyle bisey denmedi ama ultrasonla bakti ve yazdi ayy ne bilim kafam yine corba oldu valla ins kotu bisey yoktur. peki adet olmadigim zaman kullandigimda iyi gelir mi yine

bugune kadar oyle bisey denmedi ama ultrasonla bakti ve yazdi ayy ne bilim kafam yine corba oldu valla ins kotu bisey yoktur. peki adet olmadigim zaman kullandigimda iyi gelir mi yine
tatlımm kan pıhtılaşma sorunundan dolayı düşük yapanlara veriliyor.oda kanıtlanması lazım testleri yapılıyor eğer sende böle bi sorun yoksa boşuna mide sorunlarına yol açar ve eğer düşeceksede aşırı kanama yapar sonuçta kan sulandırı ilaç bana testler yapıldı düşüklerden sonra ozaman kadar bende kullandım midemi mahvetti vede regl dönemimde aşırı kanama oldu sonra testler sonuçlandı bişi çıkmayınca braktım doktorlarda artık saçmalıyor hiçbir sorun yaşamamışssın ne diye durup dururken kan sulandırıcı veriyorki

aynen ya hadi ben soramadim sen niye bilgilendirmiyosun bi tane dusugum var ama henuz cok yeniydi kendiliginden dustu testler filanda yapilmadi valla doktora gidip iyi olacaz diye iyce stres oluyoruz

evet canim malesef bir yildir olmadi bekliyorum hala
hiç üzülme en azından şunun için sevin bak kendiliğinden hamile kalabiliosun çok büyük bir sorun olsa hiç kalamazsın bu üzülmemek için en büyük kocaman bir neden:) tamammı? kimyasal düşük bir kadının toplam üreme yıllarında defalarca yaşayabileceği bir durum aslında şöleki her ay mükemmel kalitede yumurtlayamayız eşimizde sayısız spermle dolu olmaz her ilişkimizde:) demekki kromozomal olarak bölünme tam sağlanamamış veya rahim embriyoyu tutacak hormonel yapıya ulaşamamış ve çok şanslıyızki güçlü bir rahim içi bağışıklığımız var ve bunu atıyor en mükemmeli bulana kadarda atmaya devam edecek(inş en mükemmeli olur:)) buyüzden kendimizi hiç üzmeyelim.vucudumuz bu kromozom bozukluğu olan embriyoları kabul da edebilirdi neticeleri daha kötü odabilirdi. eskiden derlermişki korunmayı braktığında adetler gecikmeye başlar aslında onlar kimyasal gebelik bence:) 7-8 gün gecikmeler oluyor ben bunu birebir yaşadım 9-10 gün adetim geçti kanda beta hcg düşüktü ve sonra kanama başlayınca beta hcg sıfırlandı.biz çok sabırsız olduğumuz için hemen gidip test yapıoruz ve sonrada böle üzülüyoruz işte.gereksiz yere ilaç kullanımı çok tehlikeli sonuçlara neden olabiliyor.ben ilk gebeliğimde 2,5 aylıkken düşük yaptım kanamalarım olduğunda doktor progestan verdi meğerse düşecek bebeği geciktiriyomuş ve buda uzun süreler kanamaya neden olabiliyorben bu kan kaybından ve günlerce düşmeyen bebekten dolayı akciğerlerimden hastalandım günlerce hastanede yattım tam 8 ay tedavi oldum cnm.neyse olayın özeti kendini hiç üzme ben kaç aydır kendimi üzüyordum nolduysa bişi oldu şuan hiç üstüne gitmiyorum rabbim hayırlısını versin hakkımızda o ol derse olur ancak herzaman hayırlısını isteyelim :)

Z zulamm canim rüyan hayırlara çıksın inşallah o kadar etkilemiş ki seni kk.babanlar ruyana girmişler sanki nasılsın neler yapiyon

sndz canim hadi inşallah hayirlisi olur hakkinda tez vakitte aliriz güzel haberleri

canim iyim sen nasilsin yarin dr gidice haber et iyi haberlerini bekliyorumm kuzucugumm evdeyim koçaâmin daginikligi topluyorum bol bol gezmelere gidebilirsem annemin yanina gitmeye calisiiyorum birde meryem duasini annem okkumaya basladi 3de kalmis hastaligimda okuyacakti bilemedimde ama bn oku dedim odaa kizkardesimle paslasarak okuyolar dogrumu yapiyorum acaba sen ne yapiyorsun canikommmmm

Muhakkak heber ederim canim kontrolden sonra inşallah mutlu haberlerle dönerim git canim git aile en iyi destek moral ben uzaktayim onlara yakin olsam oyalanacak moral bulacak o kadar çok sey bulurdum ki gez toz keyfine bak yarin gezelim diyorum bende hazir esimde nöbet çıkışı bakalim yorgun olmazsa gezicez canim meryem suresini 41 gün bi bardak suya okuyup ufleyip iceceksin bi baskasi yapacaksa senin adina niyetlenecek ve ara verilmeyecek adetliyken senn yerine baska biri okuyacak canim ben baslamistim adetliyken birini bulamadim bide biliyon nöbetler filan kaldi tekrar basliycam ama zaman kısıtlı olmadığı gunleri bekliyorum

kızlar günaydın bugün bat henüz birşey yok ama ağrı var dün kırmızı elmaya bi teyze dua okudu kurandan yarısını ben yarısını eşim yedik inşallah rabbim cümlemizin dualarını kabul eder

Günaydın inşallah canim bugün ve bi 9 ay daha kırmızı kartı gormezsin elma olayını bende çok duydum meryem suresini okuyup bıçak degdirmeden yarisini eş yarisini kadin yerse dilekleri kabul olurmuş Rabbim kabul etsin inşallah

ama keserek yedik bilmiyordum ben

gunaydınn canımm kız kardeseım baslamıs oda annemede demıs okurmusun dıye okuyor annem onemlı olan nıyet degılmı aslında hayırlısı bakalımm durumlarınn nasılll canımm 10 gununmuz mu kalı bnm hasta olacak gıbı yumurtalıklarım agrıyor belımde ole bacaklarımmm agrıyor hasta olacam herlede ben bu ay bu gıdısle

Olsun canim sonuçta ameller niyetlere goredir Rabbim kabul etsin bundan sonra yaparsan öyle yaparsınız
aynen onemlı olannn temız nıyetlerdır canım takılmayın bu ayrıntalara sonra allah korusun bu ay bebeıs olmasa elmayı bıcakla mı kestık dıyeceksınnn ben bıraz da boyle seylere ınanasım gelmıyor nedense bılmıyorumm hurafe gıbı sankı elma felan allah ınsaalhh o durumlara dusurmeden cumlemıze bebıs nasıp eder

ha
stalıga 10 gun kala hamıle kalanalr yada kalmıs olanlarda varmıdır acaba ya varsada nasıl anlarlar merak ettımm canıko bılgın varmı

Aynen öyle canim niyet önemli Rabbim kabul etsin inşallah şuana kadar hiçbir ağrım yok tabi bu neye işaret bilemiyorum evet az kaldi bide iğne oldum 3-43-4 gün önden gelme ihtimalide var bakalim artik hayırlısı inşallah hastalığa yakin gebe kalan var mi diye sorarsan BEN kaldim kaybettiğim melegime adete 5 gün varken kalmışım nasil anladin dersen usg de ki deger ile SAT im uymuyordu ve hcg degerim olmasi gerekenn altindaydi yani gec döllenme olmuştu yani anliycan oluyor calismalari son güne kadar devam ettirin canim inşallah kırmızılarida gormezsin

İnsallah canimm bu ay miniklerimiz gelir biran once yook bn hastaliga 10gun varken haamile oldugunu bilen varmi acaba diye sordum calismalar yapmaya devam bebegimm tabikii canikoo sennde devam et ayy icim kipir kipir insallah hepberaber anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…