Iyi olur canim hayırlısı herşeyin benim de galiba bugün Yumoş catladi ovu testi öyle söylüyor salı günü kontrolum var inşallah catlamistir Yumoşcanımmbu ayda olmazzsa ovu testı kullancamm ısde hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi olur canim hayırlısı herşeyin benim de galiba bugün Yumoş catladi ovu testi öyle söylüyor salı günü kontrolum var inşallah catlamistir Yumoşcanımmbu ayda olmazzsa ovu testı kullancamm ısde hayırlısı
ay calismalari aksatma madem ins guzel haberler gelir ikinizdende benim umutlar mayisa kaldi artik hayirlisi canim su jel ile ilgili benide bilgilendirir misin tam olarakIyi olur canim hayırlısı herşeyin benim de galiba bugün Yumoş catladi ovu testi öyle söylüyor salı günü kontrolum var inşallah catlamistir Yumoş
hadii insaaaallaahhhhhOh masallah canim degeerlendir ozaman bugunu eliinde imkan varsa cataldiktan sonra ucgujn ard arda iliski diyor arkadasim sen ne yaparsin sana ne soracam goguslreimde hassasiyetlik vami bnm cok sisdi birde cok olmasada agri var damarlarim ortaya cikti sertlesti niye acaba boyke oldu dersin agrimda var yumurtaliklarimin oldu yerde ara ara vuruyor
Canim bu hallaerim normallmi bir anlayamadimm umutlanmakda isdemiyorumm sonra si cok uzuluyorum dahadii insaaaallaahhhhh
canim benim iki aydir goguslerim inanilmaz agriyir buyuyor kocaman bisey oluyolar o yumurtlama oldugunun gostergesiymis ama kasiklarimda ne agri ne batma olmaz o yuzden heyecanlandim sen oyle deyince . ama benden tavsiye belirtilere kaptirma kendini adet olacakmissin gibi bekle bazen beynimiz bize oyun oynuyor valla tmm hamileyim dedigin ay bakihosun adet gelmis hayirlisi olsun kasik agrilari supheye dusuruyor amaCanim bu hallaerim normallmi bir anlayamadimm umutlanmakda isdemiyorumm sonra si cok uzuluyorum da
Haklisin canim aynen bn heray boyle manyaklasiyorum acabami deyip hamisim zannediyorum sonran husran olunca uzuluyorum ama bunda uzulmek yokkkkkk beklicem sabredicem nasipp den orteye de gidemez bu isler kafamida karistirmak sdemm tek sey kendimi yormicagim sonra deterjanlarla cok ugrasmicagim kafeinli kahvedir nedir icmicem elimden gelni yapayim da taktir rabbimden aratmasin allahim olmayan herkesse nasipe eee tsin.canim benim iki aydir goguslerim inanilmaz agriyir buyuyor kocaman bisey oluyolar o yumurtlama oldugunun gostergesiymis ama kasiklarimda ne agri ne batma olmaz o yuzden heyecanlandim sen oyle deyince . ama benden tavsiye belirtilere kaptirma kendini adet olacakmissin gibi bekle bazen beynimiz bize oyun oynuyor valla tmm hamileyim dedigin ay bakihosun adet gelmis hayirlisi olsun kasik agrilari supheye dusuruyor ama
amin canim ne guzel kararlisin bu dediklerinide aynen uygula bende seni ornek alayim bende bu ay biraz yememe icmeme dikkat edicem pek dikkat etmiyodumHaklisin canim aynen bn heray boyle manyaklasiyorum acabami deyip hamisim zannediyorum sonran husran olunca uzuluyorum ama bunda uzulmek yokkkkkk beklicem sabredicem nasipp den orteye de gidemez bu isler kafamida karistirmak sdemm tek sey kendimi yormicagim sonra deterjanlarla cok ugrasmicagim kafeinli kahvedir nedir icmicem elimden gelni yapayim da taktir rabbimden aratmasin allahim olmayan herkesse nasipe eee tsin.
Ahh canimsin vallahi ne deyim all tabiki kararli ol sen bnm taktikleri kullandinmi kocana stres yok eglenmene bak esinle vakit gecir felan demistim ya ne yaptin uzulmuyorsun ddegilmi canim allah saglik versin tabbiki dikkat et yemene felan hattaa arastir banada haber et daha neleer ypilmali bakalimm da damin canim ne guzel kararlisin bu dediklerinide aynen uygula bende seni ornek alayim bende bu ay biraz yememe icmeme dikkat edicem pek dikkat etmiyodum
evet canımmdıkkat edıyorummhayırlısı umutlanmak ısdemıyorum nedense hazırımm herseyede acıkcasıı canım bırtanemm hayırlısı tasınıcagımm dıye heralde uzaklasayımda su ceevremdekı ınsanlarldan kocamla kalayımda basbabasa gersıs ınslllah oluverır canıkomm kaynanamlardann kacalımda belkı onun verdı rahatlıkdan dır ama ınsallah da bebıslerımız cıka gelır surda az kalıdı hastalımızadaZ zulamm canikommm kesinlikle ElifAhsen02 cime katılıyorum sakın belirtilere kaptirma kendini çünkü hamilelik ve adet belirtileri aşağı yukarı aynı sen ikisinede hazirlikli ol canim benim benim göğüslerim şiş çook hassas bunu Yumoş un catladigina bagliyorum inşallah olucak canim en kisa vakitte alicaz haberleri
Bugün nobetteyim çalışma olamayacak yarin inşallah Rabbim hakkimda hayirli etsin inşallah bu ay aslinda yumurtam catlamissa bile çok sevinecem Rabbim yüzümü guldurur insallah ovu testleri beni yaniltmiyordur umarim
ElifAhsen02 canimm insallah degerlendircez yarindan itibaren inşallah tutar preseed jel ise spermlerin kadin vucudunda ilerleyip yumurtalara ulasmasi icin belirli bir ph derecesine ihtiyaclari vardir ve kadinn normal anatomisi bile az da olsa asidiktir ve spermlerin bir kismini daha giriste öldürür bu jel ortamin ph ni dengeleyerek spermlerin saglikli sekilde yumurtayla bulusmasini sagliyor ozellikle erkekle ilgili sorunlarda (ssperm azligi hareket azligi vs.) Mukemmel sonuclar veriyor ve bununla hamis kalan bi cok arkadas var umarim bilgilendirebilmisimdir canimmm alirsan daha ayrıntılı konusuruz bitanem sen boyle umutlu istikrarli ol yeterki biz hep birbirimizin destekcisi olalim
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-testi-33-adet-ovulasyon-test-kargo-164428726 bu testtenn alayımm mı canıko bak ıkı tane buldum ama hangısı sence@papatyadiyari canimmmm cift çizgiyse hemen kan testi ver ya sen Rabbimin izniyle hamissin testlerini bi atsana buraya benim ilk gebeligimde cok silikti ve 3 haftalik hamile olduğumu ogrenmistim cok heyecanlandimmmm
Canimmm marka olarak bende bu markayi kullaniyorum çok iyi bi marka çok arastirmistim ben ve doğru sonuç verdiğini sali gunu anliycaz mesaj atarim sana istersen o zamani bekle nasil olsa daha var BAT a hem belki gerek bile kalmazhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-testi-33-adet-ovulasyon-test-kargo-164428726 kızlar bakın bır bu lınke alayımmı bu testten nasıll sız aldınızmı
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-40-adet-ovulasyon-20-gebelik-testi-161456612 birde buna bak canımm sana zahmet kullandınmı hıcIyi olur canim hayırlısı herşeyin benim de galiba bugün Yumoş catladi ovu testi öyle söylüyor salı günü kontrolum var inşallah catlamistir Yumoş
insallah canım ınsallah bekleyımm ozaman ben olur yanı salı gunu test mı yapacan sennnn haber et bana daCanimmm marka olarak bende bu markayi kullaniyorum çok iyi bi marka çok arastirmistim ben ve doğru sonuç verdiğini sali gunu anliycaz mesaj atarim sana istersen o zamani bekle nasil olsa daha var BAT a hem belki gerek bile kalmaz
canimm bu linkte attığın paketi aldim ben tam 4 ay yetiyor bu 3.a3.ayim ve bir aylik daha var hem gebislik testi de var icinde ve daha yanildigini hic gormedim ilk gebeligimide bu markayla ogrendimhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-40-adet-ovulasyon-20-gebelik-testi-161456612 birde buna bak canımm sana zahmet kullandınmı hıc
insaalhh hayırlıs olur hakkımızda rabbım gönlumuze gore versınn canımmmm bırtanemmmCanimmm marka olarak bende bu markayi kullaniyorum çok iyi bi marka çok arastirmistim ben ve doğru sonuç verdiğini sali gunu anliycaz mesaj atarim sana istersen o zamani bekle nasil olsa daha var BAT a hem belki gerek bile kalmaz
kaset tıpı olanımı alayım gebelıkde dıgerını ılk defa goruyoutmm bende yaCanimm
canimm bu linkte attığın paketi aldim ben tam 4 ay yetiyor bu 3.a3.ayim ve bir aylik daha var hem gebislik testi de var icinde ve daha yanildigini hic gormedim ilk gebeligimide bu markayla ogrendim
Yok kuzum Yumoş catlamamisti ya sali kontrolum var Yumoş un durumuna bakcaz ve ovu testi bugün catladigini isaretliyor kaset tipi kesinlikleeinsallah canım ınsallah bekleyımm ozaman ben olur yanı salı gunu test mı yapacan sennnn haber et bana da