Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

2 yillik evliyim canım biliyorum hepsi stresten yoksa hic gebe kalamazdim çok şükür kayipta olsa oldu gebe olduğumu gördüm çevre çok stkiliyor insanı bazen gaflete düştüğüm oluyor sonra silkilenip kendime geliyorum Rabbim yardımcımız olsun dr um cok iyi bi insan sirami beklerken gozlerimin doldugunu gorup teselli verir bu ay bu igneyi kesin olmam gerekiyordu canim çünkü cok fazla büyümüş yumurtam ve catlamazsa kiste donusebilirmis yoksa ilac yanlisi değil Rabbim hayirli vakitte gobuslerimizi doldursun inşallah

Tamm cnm. Burdan yazınca bazı şeyler eksik oluyor tabi.gönlünğ ferah tut. Baktın olmuyor eşinde kontrollere gitsin. Buna önemli. Öpüyorum.

Canimm benim sencevreye bakma onlara kalirsan evliiliklerimeze evlendimiz adama dahi karisiirlar sikma canini da dah fazlaa hayirlisi olsun bn de dusuunmuyorum desem cevreye dusukmu yapti der istemiyoruz dessem sorunlularmi derler hepsi bir tuhaf sanki kendi evlatlari gelinleri yok gibi dogru millet patir patir doguruyor ya haklilar daha fazllada kulak asma kimseye kocann ne derrse o masallah calisan baayansin olur insallah gezin tozum keyfini yasa benim en yakin arkkadasim da iki yillik evli tupleri tikkaliydi film. Cektirdi oldu baak simdi 7aylik hamisss ama bu zamana kadarda hhep kezdi kimseyui dinlemedi simdide milletin yuzune carptii baak der gibi gobusunu yapma sende bole uzun oldu ama olsun hakkinie helal et moral vermek icin degil gercekleri goresin diye soyluyorum herseyi

canımm ne yaptınn bızı haber etmeyı unutma gelmez ınsallh kırmızılar
malesef guzel haberler yok bu sabahta adet olmayinca gittim doktora kan tahlili yaptik cok umutluydum bu sabahta olmayinca ama sonuc negatif doktorun yaninda cok kotu oldum aglamamak icin zor tuttum kendimi. hic bisey sormadim soramadim adetin 3.gunu gel dedi ilac yazdi adet olmam icin ama eve geldigimde kirmizilar gelmisti malesef sizden bekliyorum guzel haberler benden gelmedi gelmeyecekte bu gidisle

canımsınn kou dusunme hayırlısı olsunn kuzumm allah bu ay vermezse dıger ay verır ınsallah hayırlısı anlıyorum senı bnde ıkı ay once gıttım dr o manyakda hcg degrım kac dedımm hamıle degılsın ısde neyapacan onu sen dedı gonderdı nasıl moralım bozulmustu benımkde

bilmiyorum canim bazen layik degil miyim diyr dusunuyorum esimde bende cok uzulduk her ay soz veriyoruz uzulmicez diye ama olmuyor . 3.klomene devam ettiricek yine onun disinda ne yapabilirim bilmiyorum hic dua dersen zaten dilimden dusmuyor

3.gun klomene devam ettiricek demek istedim klomeni daha bir ay kullandim

bilmiyorum canim bazen layik degil miyim diyr dusunuyorum esimde bende cok uzulduk her ay soz veriyoruz uzulmicez diye ama olmuyor . 3.klomene devam ettiricek yine onun disinda ne yapabilirim bilmiyorum hic dua dersen zaten dilimden dusmuyor
olurmuu ole sey dusunme sakın bırdaha rabbımın zoruna gıderr yapma yazık sanada esınede bence esıne artıkk bebek hakkında bırseyler deme takı hastalıgın gelene kadar bekle suprız yapp ben ıkı aydır esıme hıcbırsey demıyorummmm suprız yapacamm oluruna bırakmıs gıbı yaptımm baktımm o daha cok uzulup stres yapıor o etkılenmesınn dıye bırsey yapmıyorumm sadece ıstıyoruz ama acele ye gerek yok havasundayız sende onu esıne hıssettır olur ınsallh kuzucugumm ya yapma bole de agla ıcın rahatlayacaksa ama kendınıde ısyanma vurma sakınnnnnnn

gectigimiz ay rahim filmide cektirmistim bu ay klomende kullanmistim cok umutluydum o yuzden moralim cok bozuldu hayirlisi artik
tamm ısde herseyıde yaptırmıssın bundan sonra bekle bak ne guzel bu ay yumurtaların yerıne oturur bu ay dınlenmeye verır kendını okadar ıslem gormuss canıkooo olurr bak frdaa demıstı dersınnn arkadasımda ıkı yılldır ıstıyordu fılm cektırdı ıkıncıı yanlıs hatırlamıyorsam 3.ay hamıle kalmısdı suan sendede stres var yapma böleee oda tetıklerr hormanlarını

saol canim benim rabbim hepimizin yuzunu guldursun o kadar guzel destek oluyosun ki rabbim tez zamanda saglikli hayirli bi evlat versin sana Allah razi olsun

saol canim benim rabbim hepimizin yuzunu guldursun o kadar guzel destek oluyosun ki rabbim tez zamanda saglikli hayirli bi evlat versin sana Allah razi olsun
olurumm tabıkı yanınızdaa ama yazıkk yanı hıcbır sıkıntını zyokkı ıcınızı daralştmayınnn kuzucugumm benımm masallah esınde ıyı sende ıyısınnn allah saglık versınnn bebeısınızde olur ama o bıraz nazlıı gelıyor o yanıı benımm melegımde dort aydır yokk bakk beklıyorumm nazlı kızımı bu arada teyzesı kım olursa adı eylemm oglumm olursada eren koycaz ınsallh kkocamlada 3 yıllık askın sonunda gecen agutos ayındada evlendıkk

KIZLARR CANLARIMM Preseed JELI DR TAVSIYESI OLMADAN KAFAMA GORE ALIP KULLANSAMM BIR YANLIS BIRSEYMI YAPMIS OLURUMM

canlarımm bakın ılıskı tarıhlerımız 14.16.19.22 tarıhlerı arasındas hasta oldugum ıcın halsızdımm dun takvımıme gore yumyrta catlama gunumdu o gunu degerlendıremedık hasta yattımm tarıh aralıkları nasıl sızce yeterlımı bılen varmı bu tarıh konularını

ay masallah rabbim ayirmasin erenle eylemde cok bekletmesin insaallah yerim onlarin ellerini yanaklarini bizde kiz olursa elifahsen erkek olursada eymen insaallah cok bekletmeden gelsin cennet kokulular

spermler 72 saat yasiyor diye biliyorum o yuzden yeterli gibi gorunuyor tarihler insaallah tutunmustur canim

ay masallah rabbim ayirmasin erenle eylemde cok bekletmesin insaallah yerim onlarin ellerini yanaklarini bizde kiz olursa elifahsen erkek olursada eymen insaallah cok bekletmeden gelsin cennet kokulular
ınsallah canımm ınsallhh rabbımmnasıp eder teyzesı yesınn onların agızlarını burunlarınıı hayallrı bıle nasıl guzell degılmı canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…