insallah canımm insallahspermler 72 saat yasiyor diye biliyorum o yuzden yeterli gibi gorunuyor tarihler insaallah tutunmustur canim
Canım bak şu maydonozu dene. Bende burda herkese dene dene diyorum ama. Cidden dene. Bıktınız benden amabenimde adet olmam gerekiyordu bugun henuz olmadim ama agriyor heryerim gelsi gelecek sankiinsaallah gelmez
maalesef oldum canım sabah doktora gittim muayeneden çıktım eve geldim olmuşum . moralim çok bozuk bugün kafamda deli sorular doktor adetin 3. günü tekrar çağırdı klomene devam ettirecek sanırım peki sizce bende takviye bişeyler yapsam mı yoksa sadece doktora mı uysamNaptın canım adet olmadı. Dimi?
bence maydonoz suyunu yap. sütte maydonozu kaynatıyorsun bir taşım. sonra buharına oturuyorsun. etrafınada arşaf seriyorsun ki buhar kaçmasın. bunu yumurtlama günlerinden ilişkiden hemen önce yapıyorsun ve hemen ilişkiye giriyorsun. ve ilişkiden sonra yataktan kalkmayıp sıcak su torbanla yatıyorsun. çünkü hala soğuk havalar. ve bu dönemde asla üsütmüyorsun ayaklarını karnını vsmaalesef oldum canım sabah doktora gittim muayeneden çıktım eve geldim olmuşum . moralim çok bozuk bugün kafamda deli sorular doktor adetin 3. günü tekrar çağırdı klomene devam ettirecek sanırım peki sizce bende takviye bişeyler yapsam mı yoksa sadece doktora mı uysam
caanımmbence sende sıkıntı yok bak baska seylerde kullanmana gerek gayet duenlı adet olan ve fılm cektırdın bırazcık yemelrıne dıkkat et dr uy fazlada ılac gıbı seyler kullma kımyasal olarak bekle sabret bakarsın oluverırı mınıgınn canım benım cok aklınada takılırsa al san aatayım kürlerı bak bır hangısı kolyına gelırse yapabılırsend e yapmaalesef oldum canım sabah doktora gittim muayeneden çıktım eve geldim olmuşum . moralim çok bozuk bugün kafamda deli sorular doktor adetin 3. günü tekrar çağırdı klomene devam ettirecek sanırım peki sizce bende takviye bişeyler yapsam mı yoksa sadece doktora mı uysam
KÜRLERIMIZmaalesef oldum canım sabah doktora gittim muayeneden çıktım eve geldim olmuşum . moralim çok bozuk bugün kafamda deli sorular doktor adetin 3. günü tekrar çağırdı klomene devam ettirecek sanırım peki sizce bende takviye bişeyler yapsam mı yoksa sadece doktora mı uysam
bunu yapabilirim aslinda adetten bikac gun oncede iltihap gibi akinti geliyodu belki onada iyi gelir peki ne zaman ve kac gun yapmam gerekiyorbence maydonoz suyunu yap. sütte maydonozu kaynatıyorsun bir taşım. sonra buharına oturuyorsun. etrafınada arşaf seriyorsun ki buhar kaçmasın. bunu yumurtlama günlerinden ilişkiden hemen önce yapıyorsun ve hemen ilişkiye giriyorsun. ve ilişkiden sonra yataktan kalkmayıp sıcak su torbanla yatıyorsun. çünkü hala soğuk havalar. ve bu dönemde asla üsütmüyorsun ayaklarını karnını vs
haklisin canimm yemeli icmeli biseyler yapmiycam klomenin etkisini azaltabilir evet doktorda bi.sorun yok diyor bitaz kafam rahatlasasorun kalmayacak zaten bi.sene once bi dusukte yaptim gebe kaldim cok sukir ama bi daha olmadi demekki nasip isicaanımmbence sende sıkıntı yok bak baska seylerde kullanmana gerek gayet duenlı adet olan ve fılm cektırdın bırazcık yemelrıne dıkkat et dr uy fazlada ılac gıbı seyler kullma kımyasal olarak bekle sabret bakarsın oluverırı mınıgınn canım benım cok aklınada takılırsa al san aatayım kürlerı bak bır hangısı kolyına gelırse yapabılırsend e yap
fazla kafana takma
azıcıkk sabret ılıskını gun asırı yap esıne fındık fıstıkk yedır costur admcagızı sonra da bacakları dık havaya zaten fıllmm cektırdın ıcın tuplerde temız oldugundan tek yapman gereken ovu testı hastalıgınn son gunu basla yapmaya yumurta catlayana kadaR HEM ESINDE O ZAMANA KADAR DINLENIR SPERM KALITESIDE ARTAR BAKTIN OVUDA CATLAMAYI GORDUN DEVREYE UCGUN ARD ARDA ILISKI OLSUNNN SONRASIDA SENIN DUAN BENIM DUAMM ALLHIN IZNIYLEDE OLUR TEMIZ ILERLE ZATEN DOKTORUNDA DEVREDE DAH ANE YA BEKLE AZICIKK KUZUMM YAPMA KENDINEDE EZIYETT KOCANLA BOL BOL VAKIT GECIR TATLILAR YAP ONA YEMEKLER YAPP SONRA OTURUN FILMMLER IZLEYIN KAFA DAGITACAK KARDES PAYI GIBI AZICIK GULUN EGLENIN STRESDENDE UZAK DUR ESINEDE AYNI SEYI UYGULAAA UZZUN OLDU AMA HAKKINI HELLAL ET TATLISKOMMMMhaklisin canimm yemeli icmeli biseyler yapmiycam klomenin etkisini azaltabilir evet doktorda bi.sorun yok diyor bitaz kafam rahatlasasorun kalmayacak zaten bi.sene once bi dusukte yaptim gebe kaldim cok sukir ama bi daha olmadi demekki nasip isi
yumurtlama döneminde ilişkiye girdiğin zamanlar. birde canım d vitaminine baktırdınız mı birde çinko bunların eksikliği gebeliği engelliyormuşbunu yapabilirim aslinda adetten bikac gun oncede iltihap gibi akinti geliyodu belki onada iyi gelir peki ne zaman ve kac gun yapmam gerekiyor
ATT BAKAYIMM KUZUCUGUMM BIR FOTOKızlar bugün yine dayanamayıp test yaptım. Yine siliknolcak benim bu durumum 4 gün geçti.
AHH CANIMM COKK UZULDUM INAN KI GÖZLERIM DOLDU ALLAH SAGLIK VERSIN SANA BU HAFTA BIRDAHA GIT BAKAYIMM KONTROLE BENCE BASKA DR GIT BIRDE KALBI DURMUS DEYIPDE HEMEN MUDAHELE NEDEN ETMEMISKIslm arkadaşlar 7.haftamdayım ve geçen hafta kalp atışı duyamadığımız için dr kürtaj dedi, kese boş görünüyor dedi, ne yapmalıyım
ayyyyyy bitanesin yaa trlden yaziyorum opucuk koyamiyorum burdan ama cookk opuyorumazıcıkk sabret ılıskını gun asırı yap esıne fındık fıstıkk yedır costur admcagızı sonra da bacakları dık havaya zaten fıllmm cektırdın ıcın tuplerde temız oldugundan tek yapman gereken ovu testı hastalıgınn son gunu basla yapmaya yumurta catlayana kadaR HEM ESINDE O ZAMANA KADAR DINLENIR SPERM KALITESIDE ARTAR BAKTIN OVUDA CATLAMAYI GORDUN DEVREYE UCGUN ARD ARDA ILISKI OLSUNNN SONRASIDA SENIN DUAN BENIM DUAMM ALLHIN IZNIYLEDE OLUR TEMIZ ILERLE ZATEN DOKTORUNDA DEVREDE DAH ANE YA BEKLE AZICIKK KUZUMM YAPMA KENDINEDE EZIYETT KOCANLA BOL BOL VAKIT GECIR TATLILAR YAP ONA YEMEKLER YAPP SONRA OTURUN FILMMLER IZLEYIN KAFA DAGITACAK KARDES PAYI GIBI AZICIK GULUN EGLENIN STRESDENDE UZAK DUR ESINEDE AYNI SEYI UYGULAAA UZZUN OLDU AMA HAKKINI HELLAL ET TATLISKOMMMM
hotmonlara bakildi canim evet bi sorun yok cok sukur tiroid hormonum yuksekti onunda ilacini kullandim duzene girdi sukuryumurtlama döneminde ilişkiye girdiğin zamanlar. birde canım d vitaminine baktırdınız mı birde çinko bunların eksikliği gebeliği engelliyormuş
CANIMM BENIMM BENDE SENIII OPUYORUMM BAK DUNYANIN SONU DEGILL ALLAHA SUKUR ESINDE IYI SAGLIKLI SENDE OLE DAHA ONUMUZDE HEPIMIZIN KOCA SENELRI VARR BIRTANEMayyyyyy bitanesin yaa trlden yaziyorum opucuk koyamiyorum burdan ama cookk opuyorumsuper biseysin senn
uzerinden bir hafta mi gecti krske baska bi doktora daha gorunsen sikma canini kalbini ferah tut iyi olur insaallahslm arkadaşlar 7.haftamdayım ve geçen hafta kalp atışı duyamadığımız için dr kürtaj dedi, kese boş görünüyor dedi, ne yapmalıyım
İNŞALLAH CANIM INSALLAH MUAYENEELERINI OLDUNMU NE YAPTIN DURUMLARIN NASILBnmde adetim 3gun gecikti buzamana kadar hic gecikmezdi test yaptım negatif çıktı pazartesi dr gidicem 8aydir olmuyordu ins kan da pozitifi görürüm allahım herkese nasip eder