Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Kızlar bugün yine dayanamayıp test yaptım. Yine silik nolcak benim bu durumum 4 gün geçti.

Naptın canım adet olmadı. Dimi?
maalesef oldum canım sabah doktora gittim muayeneden çıktım eve geldim olmuşum . moralim çok bozuk bugün kafamda deli sorular doktor adetin 3. günü tekrar çağırdı klomene devam ettirecek sanırım peki sizce bende takviye bişeyler yapsam mı yoksa sadece doktora mı uysam

bence maydonoz suyunu yap. sütte maydonozu kaynatıyorsun bir taşım. sonra buharına oturuyorsun. etrafınada arşaf seriyorsun ki buhar kaçmasın. bunu yumurtlama günlerinden ilişkiden hemen önce yapıyorsun ve hemen ilişkiye giriyorsun. ve ilişkiden sonra yataktan kalkmayıp sıcak su torbanla yatıyorsun. çünkü hala soğuk havalar. ve bu dönemde asla üsütmüyorsun ayaklarını karnını vs

caanımmbence sende sıkıntı yok bak baska seylerde kullanmana gerek gayet duenlı adet olan ve fılm cektırdın bırazcık yemelrıne dıkkat et dr uy fazlada ılac gıbı seyler kullma kımyasal olarak bekle sabret bakarsın oluverırı mınıgınn canım benım cok aklınada takılırsa al san aatayım kürlerı bak bır hangısı kolyına gelırse yapabılırsend e yap
fazla kafana takma

KÜRLERIMIZ

1-) Soğan Kürü ;Adetiniz bittikten 7 gün sonra başlanacak 15 yada 20 gün yapılacak.Sabah ve akşam orta bir soğanı (yemeklere doğradığımız normal soğanlardan) 3 bardak suyla kaynattıp ılıyınca aç karnına için

2-)İncir+ Havuç kürü:adetiniz bittiği zaman başlanacak.20 gün yapılacak.8 tane kuru inciri yıkayıp ortadan yarın ve 3 bardak suyla 15 dakika kaynatın ılımaya bırakın.bir diğer kapta 2 tane orta boy havucu büyük parçalayıp 3bardak suyla 20 dakika kaynatın ılımaya bırakın.Sonra bunları birleştirin sabah akşam 1 er bardak için kalanıbuzdolabına koyun ertesi günde içebilirsiniz.

3-)Çörekotu kürüBu kürü arkadaşımız günlük olarak yapiyordu isterseniz siz
12 günluk yapabilirsiniz. Bu kürü adetin 2 gününden itibaren yumurtlama gunune kadar sabahlari aç karnina ve akşam yemeğinden sonra yiyebilirsiniz..
gunluk olarak
1tatli kaşıği bal
1tatli kaşıği çörekotu ( toz halinde)
1tatli kaşıği tarçın

Bunlari karistirip gunluk olarak yiyoruz.

bunu yapabilirim aslinda adetten bikac gun oncede iltihap gibi akinti geliyodu belki onada iyi gelir peki ne zaman ve kac gun yapmam gerekiyor

haklisin canimm yemeli icmeli biseyler yapmiycam klomenin etkisini azaltabilir evet doktorda bi.sorun yok diyor bitaz kafam rahatlasasorun kalmayacak zaten bi.sene once bi dusukte yaptim gebe kaldim cok sukir ama bi daha olmadi demekki nasip isi

haklisin canimm yemeli icmeli biseyler yapmiycam klomenin etkisini azaltabilir evet doktorda bi.sorun yok diyor bitaz kafam rahatlasasorun kalmayacak zaten bi.sene once bi dusukte yaptim gebe kaldim cok sukir ama bi daha olmadi demekki nasip isi
azıcıkk sabret ılıskını gun asırı yap esıne fındık fıstıkk yedır costur admcagızı sonra da bacakları dık havaya zaten fıllmm cektırdın ıcın tuplerde temız oldugundan tek yapman gereken ovu testı hastalıgınn son gunu basla yapmaya yumurta catlayana kadaR HEM ESINDE O ZAMANA KADAR DINLENIR SPERM KALITESIDE ARTAR BAKTIN OVUDA CATLAMAYI GORDUN DEVREYE UCGUN ARD ARDA ILISKI OLSUNNN SONRASIDA SENIN DUAN BENIM DUAMM ALLHIN IZNIYLEDE OLUR TEMIZ ILERLE ZATEN DOKTORUNDA DEVREDE DAH ANE YA BEKLE AZICIKK KUZUMM YAPMA KENDINEDE EZIYETT KOCANLA BOL BOL VAKIT GECIR TATLILAR YAP ONA YEMEKLER YAPP SONRA OTURUN FILMMLER IZLEYIN KAFA DAGITACAK KARDES PAYI GIBI AZICIK GULUN EGLENIN STRESDENDE UZAK DUR ESINEDE AYNI SEYI UYGULAAA UZZUN OLDU AMA HAKKINI HELLAL ET TATLISKOMMMM

bunu yapabilirim aslinda adetten bikac gun oncede iltihap gibi akinti geliyodu belki onada iyi gelir peki ne zaman ve kac gun yapmam gerekiyor
yumurtlama döneminde ilişkiye girdiğin zamanlar. birde canım d vitaminine baktırdınız mı birde çinko bunların eksikliği gebeliği engelliyormuş

slm arkadaşlar 7.haftamdayım ve geçen hafta kalp atışı duyamadığımız için dr kürtaj dedi, kese boş görünüyor dedi, ne yapmalıyım

Kızlar bugün yine dayanamayıp test yaptım. Yine silik nolcak benim bu durumum 4 gün geçti.
ATT BAKAYIMM KUZUCUGUMM BIR FOTO
BIRDE HEMEN IDRARADA CIKMAYA BILIR ILISKI GUNLERINLE BIRLIKTE SAY BAK HEMN BELLI OLMAZ HASTALIGINN SON GUNU IKI GUN SONRA YAP OLMADI KAN TAHLILI VER HEMENCIKK INSALLAH HAMIŞŞŞSINNDIR CANIMM BENIM

slm arkadaşlar 7.haftamdayım ve geçen hafta kalp atışı duyamadığımız için dr kürtaj dedi, kese boş görünüyor dedi, ne yapmalıyım
AHH CANIMM COKK UZULDUM INAN KI GÖZLERIM DOLDU ALLAH SAGLIK VERSIN SANA BU HAFTA BIRDAHA GIT BAKAYIMM KONTROLE BENCE BASKA DR GIT BIRDE KALBI DURMUS DEYIPDE HEMEN MUDAHELE NEDEN ETMEMISKI

ayyyyyy bitanesin yaa trlden yaziyorum opucuk koyamiyorum burdan ama cookk opuyorum super biseysin senn

yumurtlama döneminde ilişkiye girdiğin zamanlar. birde canım d vitaminine baktırdınız mı birde çinko bunların eksikliği gebeliği engelliyormuş
hotmonlara bakildi canim evet bi sorun yok cok sukur tiroid hormonum yuksekti onunda ilacini kullandim duzene girdi sukur

uzerinden bir hafta mi gecti krske baska bi doktora daha gorunsen sikma canini kalbini ferah tut iyi olur insaallah

Bnmde adetim 3gun gecikti buzamana kadar hic gecikmezdi test yaptım negatif çıktı pazartesi dr gidicem 8aydir olmuyordu ins kan da pozitifi görürüm allahım herkese nasip eder

Bnmde adetim 3gun gecikti buzamana kadar hic gecikmezdi test yaptım negatif çıktı pazartesi dr gidicem 8aydir olmuyordu ins kan da pozitifi görürüm allahım herkese nasip eder
İNŞALLAH CANIM INSALLAH MUAYENEELERINI OLDUNMU NE YAPTIN DURUMLARIN NASIL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…