- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
hani cevaplamak için alıntı yapıyorsun ya orda cevapla butonunun yanında dosya yükle var ordan yapılıyor işte inşallah anlatabilmişimdirHerkesin kandili mübarek olsun dualarimiz kabul olsun inşallah (amin)
papatyadiyari canimmm naptin testi at artik meraktan catliycamm
Kizlar buraya foto nasil atiliyor bilgisi olan beni aydinlatir mi
Sağol bitanem oyleymis netten araştırdımhani cevaplamak için alıntı yapıyorsun ya orda cevapla butonunun yanında dosya yükle var ordan yapılıyor işte inşallah anlatabilmişimdir
canımm naaberrsınn mesaj mesaj yaz bölumunde dosya yukle varr ordan yukleyebılırrsınnHerkesin kandili mübarek olsun dualarimiz kabul olsun inşallah (amin)
papatyadiyari canimmm naptin testi at artik meraktan catliycamm
Kizlar buraya foto nasil atiliyor bilgisi olan beni aydinlatir mi
canım bu teste göre henüz çatlamamış ama sen değerlendir silikleşemeye başladığı an çatlamış oluyor iki çizgi çıktığı andan 24 ya da 36 saat sonra çatlıyor canımSağol bitanem oyleymis netten araştırdım
Kızlar 4 aydir ovulasyon testi kullaniyorum hiç ikinci cizgiyi koyu görmemiştim biliyorsunuz dün catlatma iğnesi oldum ve bunu az once yaptim ilk defa ovu testimde koyu cizgi gördüm heralde yumurtam catladi çoook mutluyum bu günü napip edip degerlendircem yarin da dr kontrolum var Allah'iim mübarek kandilin hurmetine bu ay bi bebis nasip eder insallah
Eki Görüntüle 1505795
canımmm benımm ayy ınsallah bebıs oldugundada böle kocaman cızgıyı benımlede paylasırrsınnnnSağol bitanem oyleymis netten araştırdım
Kızlar 4 aydir ovulasyon testi kullaniyorum hiç ikinci cizgiyi koyu görmemiştim biliyorsunuz dün catlatma iğnesi oldum ve bunu az once yaptim ilk defa ovu testimde koyu cizgi gördüm heralde yumurtam catladi çoook mutluyum bu günü napip edip degerlendircem yarin da dr kontrolum var Allah'iim mübarek kandilin hurmetine bu ay bi bebis nasip eder insallah
Eki Görüntüle 1505795
canım eczaneden almadım hiç sanırım isteyince getiriyolar ben gittigidiyordan laboquick marka 50 adet olanı 30 küsüre almıştım tabi oldu baya ordan bakabilirsin canımkızlarr ovu testlerı nekadarr eczaanelerde bn hıc almdımm denemedımm de
hımmmm sagoll canımmcanım eczaneden almadım hiç sanırım isteyince getiriyolar ben gittigidiyordan laboquick marka 50 adet olanı 30 küsüre almıştım tabi oldu baya ordan bakabilirsin canım
evet canim aynen oyle bu iki hatta uc gun iyi calis catlamak uzere yumosZ zulamm inşallah canım inşallah bi gün gebelik testimizide paylaşırızgitti gidiyordan aldım ben baya uygundu laboquick marka hala onları kullanıyorum 40 ovu+20 gebelik testi var içinde bi bak canim daha uyguna geliyor alırsan ayrıntılı anlatirim tatlisimmm
ElifAhsen02 canim yani şu iki gün onemli ve yüksek şanslı günlerim oluyor demi yani test once koyulasacak sonra siliklesmeye baslayacak doğru anladim demi
öyle düşünme inş olur canım inşalllahCanlarim benim bu ayyda olmayacak galiba cok hastayim ikibgundur solunum yollarjm belimm bacaaklarim basim cok kotuyum hastaneye gdip ilacda almaknisdemiyorum direniyorum ssicak su yappip ayakllaarima koyuyorum sonra ihllamurniciyorum hastaligimdaaan dolayi ttutunmaz diye korkuyorum yya
sen merak etme onun tutunacağı varsa hastalık filan dinlemez gelir ama kendine bakmayı ihmal etme tabiki eklem ağrıların içinde sıcak bi duş alsan çok iyi geliyor . kalbini ferah tutCanlarim benim bu ayyda olmayacak galiba cok hastayim ikibgundur solunum yollarjm belimm bacaaklarim basim cok kotuyum hastaneye gdip ilacda almaknisdemiyorum direniyorum ssicak su yappip ayakllaarima koyuyorum sonra ihllamurniciyorum hastaligimdaaan dolayi ttutunmaz diye korkuyorum yya
insallah canımm sagoll ınan bu hastalıkk zamanı ıı olmadıı ya hayırlısı olacagı varsada dınlemez gelır ınsaallh melegımmsen merak etme onun tutunacağı varsa hastalık filan dinlemez gelir ama kendine bakmayı ihmal etme tabiki eklem ağrıların içinde sıcak bi duş alsan çok iyi geliyor . kalbini ferah tut
evet canımm evet allahımm bızlerede nasıpp etsınn o annelıkk hıssını hastayımm ama akıll hep o mucuzedeNe kadar çok istenmeyen durumlar oluyor gebelik de.. Önce tutunsun diye ugrasiyoruz sonra düşmesin diye ve saglikli olsun diye.. Yüce Allahim ne büyük.. Büyük bi mucize içinde dünyaya gelmişiz..
sabah aç karnına uyanır uyanmaz kaynar su iç bir yudum. ve gün içinde iöebildiğin sıcaklıkta limon bal karışımı ben öyle iyileştim geçmiş olsun. bu senenin giribi çok kötüCanlarim benim bu ayyda olmayacak galiba cok hastayim ikibgundur solunum yollarjm belimm bacaaklarim basim cok kotuyum hastaneye gdip ilacda almaknisdemiyorum direniyorum ssicak su yappip ayakllaarima koyuyorum sonra ihllamurniciyorum hastaligimdaaan dolayi ttutunmaz diye korkuyorum yya
Canikommm iyi düşün iyi olsun Rabbim eğer bu ay verecekse hiç bişey engel olamaz sen sicak tut kendini limon cayi ic bu donemde bitki caylari pek icme düşük etkisi var çoook geçmiş olsun tatlısıCanlarim benim bu ayyda olmayacak galiba cok hastayim ikibgundur solunum yollarjm belimm bacaaklarim basim cok kotuyum hastaneye gdip ilacda almaknisdemiyorum direniyorum ssicak su yappip ayakllaarima koyuyorum sonra ihllamurniciyorum hastaligimdaaan dolayi ttutunmaz diye korkuyorum yya