Canım yazını okudum ve az da olsa kendimi gördüm resmen hayattan soguyoruz herseyi ona bagliyor aman hamileysem deyip çoğu şeyi erteliyoruz bu kadar yorulduysan ya bir iki ay ara ver yada bu konuyu sil kafandan korunmasiz normal cinsel hayatiniza devam edin eminim kafana takmadan yaptiginda basari sansi daha çok ve sukret Rabbim bi evlat nasip etmiş sana öpüp koklayacagin her olmuyor dediginde karsinda duran minik bi evladin daha var üzme kendini sikma canini bak bizlere her icim acidiginda canli kanli bi evlada degilde bana son kalan usg fotolarina sarilip bonlerce kez sukrediyorum Rabbim zamani bekliyor sen bol dua etKızlar açıkcası moralim çok bozuk. ADet olmadım hala ve kasıklarım ağrıyor özellikle sağ taraf bu beni daha çok korkutuyor dış gebelik diye. Bir diğer moralimi bozan şey yukarıda ki resimde görünmese bile ben nt bir şekilde ilk beş dk silik çizgi görmüştüm. sabahına yaptığım teste çizgi gölge gibi yine lk 5 dk çıktı ama geç netleşti kurudukça. ve daha silik. Başka marka denediğimde de de onlar çok silik olmakla beraber kurudukça çıktı. Bu iki markaya geçen aylardan güveniyorum. Yani gebelik yoksa asla birşey çıkmıyor kurusa bile. Ama netleşmesi gerekirken bir ilerleme yk sanki geriliyor. Kan testinide yapamıyorum. Burda sadece idrar testi gibi kan testi var yani adet 10 gü n geçtikten sonra pozitif veriyor. baya bir ilkel. Ben de 3 gün daha bekleyip test yapıcam. sonuçta 24 saat boyunca 4 test yaptım. bu yüzden netleşmeden yazmak istemedim. Ama şu bir gerçek ki isyanın eşiğindeyim. Neden bana denk gelir böyle şeyler hiç anlamam. Kafayı yedim yicektim bu sabaha kadar. en sonunda şu 3 yılımın içine ettim ikinci çocuk için. spora yapmıyorum düşükten beri. evin önünde havuz var ya gebeysem diye girmiyorum. Dans etmiyorum yıllar oldu. her ay adete yakın dışarda bişey yemiyorum. testlere verdiğim para bir öğrenciyi okuturdu 3 yılda. Şükür bir çocuğum var. Aslında eşim çok istiyor. yaşım geçiyor derdi var. buda bana sorumluluk yüklüyor. Aslında her adet olduğumda benim kahrımıda o çekiyor. en sonunda dedim dün bana fazla sorumluluk geldi bu iş. artık yatakta bir tek çocuk çalışması yapar oldum. bunaldım bu ayda yoksa yok bitmişştir benim için. senin içinde bitisn buna inanmam lazım olursa olur. Gerçekten hayatı zehir ediyorum kendime. Bu iş bu kadar imkansız olmamalı. her gün çevremdekilerden hamile haberi almaktan bıktım. ve ben onlardan çok çok önce düşünüyordum. Of işte böyle. sonucun ne olduğunu yazarım ama siz. 10 güne kadar olmazsam dr gidicem artık.