• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYINDA BAHÇECİ’DE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYAN VAR MI

hayırlı olsun inşallah sağlıka kucağına al tatlım çok değil mi süre bende 2 3 günü diye biliyordum. peki gittiğinde sorabilir misin herkesde aynı mı acaba transfer hangi doktordasn ben lale hanımdaym ve mustfa hocva
Merhaba canım yeni gördüm mesajını,arkadaş yazmış zaten herkesin süreci aşağı yukarı aynı.Dondurulmuş embriyo transferine regl 2.günü gidiyorsun ve yaklaşık 18 gün sonra transfer oluyor.Ben Güvenç hocadayım :KK49:

Merhaba canım yeni gördüm mesajını,arkadaş yazmış zaten herkesin süreci aşağı yukarı aynı.Dondurulmuş embriyo transferine regl 2.günü gidiyorsun ve yaklaşık 18 gün sonra transfer oluyor.Ben Güvenç hocadayım :KK49:
Sizin transfer ne zaman? Hayırlısı olsun inşallah. Doktorumuz da aynıymış :KK50:

Ayyy çok az kaldı transfer idrara sıkışık olma fikri beni çok geriyor 🙈

Transfere 1 saat kala merkezde olmanızı isteyecekler. Yanınızda 1 litre su götürün. Merkeze varınca wcye girin, mesaneyi boşaltın. Sonra şişenin yarısından fazlasını için, yürüyün odada. Hemşire mesane kontrolüne gelecek. Yetersiz bulursa geri kalanı da içersiniz. Ben o 1 saat içinde yavaş yavaş 1 litre suyun tamamını içmiştim, doktorum transfer sırasında mesane baskısı harika demişti :)
Transfer esnasında karnınızdan hafif bastıracak hemşire. Merak etmeyin tutarsınız :)

Ayyy çok az kaldı transfer idrara sıkışık olma fikri beni çok geriyor 🙈
Ya beni de çok geriyordu. Evde tuvalete gittim. Merkeze gitmem 25 dk sürdü. Merkezde 1 bardak su içmiştim. Sıkışık mısın diye sordular hayır dedim. 10 dk sonra odaya alıp ultrasonla baktılar ve yoo gayet sıkışıksın sen hissetmiyorsun dediler. Başka su içmemi istemediler :rolleyes: hiç sıkışık olmadan transfer oldum ama transfer gayet net gözüküyordu ultrasonda. O yüzden hiç gerilme. Sandığımız gibi bir sıkışıklık istemiyorlar.

Transfere 1 saat kala merkezde olmanızı isteyecekler. Yanınızda 1 litre su götürün. Merkeze varınca wcye girin, mesaneyi boşaltın. Sonra şişenin yarısından fazlasını için, yürüyün odada. Hemşire mesane kontrolüne gelecek. Yetersiz bulursa geri kalanı da içersiniz. Ben o 1 saat içinde yavaş yavaş 1 litre suyun tamamını içmiştim, doktorum transfer sırasında mesane baskısı harika demişti :)
Transfer esnasında karnınızdan hafif bastıracak hemşire. Merak etmeyin tutarsınız :)
Sağol daha önce transfer oldum dediğin gibi merkezde su içtim,amelitahaneye aldılar ve göremediler,su var ama daha tam aşağı inmemişti son hastayım diye amelitahanede iğne yaptılar hemen idrarım gelsin diye 5-10 dk bekledim öyle.Çatlayack gibiydim çok kötüydü 😢

Ya beni de çok geriyordu. Evde tuvalete gittim. Merkeze gitmem 25 dk sürdü. Merkezde 1 bardak su içmiştim. Sıkışık mısın diye sordular hayır dedim. 10 dk sonra odaya alıp ultrasonla baktılar ve yoo gayet sıkışıksın sen hissetmiyorsun dediler. Başka su içmemi istemediler :rolleyes: hiç sıkışık olmadan transfer oldum ama transfer gayet net gözüküyordu ultrasonda. O yüzden hiç gerilme. Sandığımız gibi bir sıkışıklık istemiyorlar.
Sen şanslıymışsın kuzum ya iğne yaptıkları için bana inanılmaz bir sıkışıklık oldu 😭

Merhba 😊
Bende bahceci umut cem beyin hastasiyim 4 tane dondurulmus 5. Gun embriyom var suan rahim dinlendirme surecindeym adetin 2.gunu gel dediler adeti bekliyorum.
Insallah hepimiz icin guzel seyler olur:emir_bebek:

Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. Ben de Bahçeci Fulya Müstecep Bey'in hastasıyım. İlk denemede 6.gün tek embriyo transferi ile erkenden pozitif sonucu aldık.
İki gün önce keseyi gördük. Şimdi kalp atışını bekliyoruz. Darısı hepinizin başınıza. :dua: :emir_bebek:

Back