- 26 Mart 2019
- 185
- 92
- 18
- 40
- Konu Sahibi Nergizolsun
yok canım bahçecide remzi bey var doçent hemde kendisi bende onda tedavi oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi aşamadasın canımyok canım bahçecide remzi bey var doçent hemde kendisi bende onda tedavi oluyorum
Merhaba bnm de dun transferim olsun 5.gun embriyosu 5bc kalitede.mustafa bahcecinin hastasıyım.bende embriyo kalitesi dusuk die umutsuzdum suan sizin yazınız bana da umut oldu.çok teşekkurler.Tahlil için İstanbul trafiğinde karşıya geçmeyi düşünmüyorum evime yakın bir yerde yaptırırım herhalde
Adetin 2. Günü gitmiştim evet estrofem ve coraspinle başlamıştık benimde reglinin 14.günü kontrol 18.günü transferim olmuştumerhaba canım adetin 1 gününden itibaren estrofem ve coraspin tablet ile başlayacakmışım sizdede bunları verdiler mi 10. 13 günlerde kontrol kontrolden 5 gün sonra transfermış
Evet bahçeci fulya remzi abali doktorumbahçecide misin sende orda öyle bir doktor yokdu sanki
maşallah darısı başıma hayrılısıyla az kaldıAdetin 2. Günü gitmiştim evet estrofem ve coraspinle başlamıştık benimde reglinin 14.günü kontrol 18.günü transferim olmuştu
bende mustafa beyin hastasıyım ama ale hanımla yaptık büyün herşeyi sadece miyom ameliyatı hakkında kendisiyle görüştm neden 5. günü yaptıkları yuaşın kaç bendede 5 tane embriyo dondurdular 5. gününki çift ama birde mustafa hocamı yaptı transferi k.bakma canım iğne vermediler transfere kadr demiMerhaba bnm de dun transferim olsun 5.gun embriyosu 5bc kalitede.mustafa bahcecinin hastasıyım.bende embriyo kalitesi dusuk die umutsuzdum suan sizin yazınız bana da umut oldu.çok teşekkurler.
hayırlı olsun canımcanım hayırlı olsun tedavin. ben de mehmet beyde başladım tedaviye sanırım aynı zamanlara denk gelecek bahçecide süreçlerimiz
Mustafa hoca yaptı canım transferi ignelerede transferden 5 gun once başlıyosun tahlil gunune kadar devam ediosunbende mustafa beyin hastasıyım ama ale hanımla yaptık büyün herşeyi sadece miyom ameliyatı hakkında kendisiyle görüştm neden 5. günü yaptıkları yuaşın kaç bendede 5 tane embriyo dondurdular 5. gününki çift ama birde mustafa hocamı yaptı transferi k.bakma canım iğne vermediler transfere kadr demi
iğne isimleri nelerMustafa hoca yaptı canım transferi ignelerede transferden 5 gun once başlıyosun tahlil gunune kadar devam ediosun
Prolutex ampulhangi iğneden verdi canım
3.günüde başlıyorlarMerhaba kızlar bir şey sorucam bu ay tüp bebek yaptıracağız kısmet olursa. Ancak reglim yarın olursa pazar günü kapalılar tedavim diğer aya mı kalır mı? çünkü reglinin 2. Günü gel dedi doktor
Endişelenmene gerek yok canım bende 3.günü başlamıştım hayırlısı olsunMerhaba kızlar bir şey sorucam bu ay tüp bebek yaptıracağız kısmet olursa. Ancak reglim yarın olursa pazar günü kapalılar tedavim diğer aya mı kalır mı? çünkü reglinin 2. Günü gel dedi doktor
Canım merkezi arayıp görüşebilirsin ben bahçeciye gidiyorum kontrollerim ramazan bayramına denk gelirse diye hemşireye sormuştum bayramda da açığız demişti nöbetleşe olarak çalışıyorlar yani.Ama 3. Günüde 15 temmuz oluyor resmi tatil
Sende bahçeci fulyaya gidiyormuşsun aynı merkezdeyiz.Endişelenme sadece pazar günü kapalı diğer günler çalışıyorlarAma 3. Günüde 15 temmuz oluyor resmi tatil