• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYINDA BAHÇECİ’DE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYAN VAR MI

Evwt kağıtta yazan e2 fsh yazanlari

Ha o standart hormon testlerini benden istemediler. Bütün testlerim yeni yapılmıştı zaten. Son hormon tahlilimi de bi önceki adet döneminde yaptırmıştım. İlk görüşmeye koca bi dosyayla gitmiştim ben Bahçeci'ye. Sadece karı koca istenen hiv, hepatit b,c testlerini istediler, onu da Sağlık Bakanlığı istiyomuş.

Canım ilaçlara çok zam gelmiş bahçeci düşük doz ilaç kullanıyor birde ben mesela 1500 tl ye almıştım ilaçları hayat nekadar pahalı oldu

İlaçlar kişiden kişiye çok değişiyor,benim 5000 tuttu ama min 3000 tutar diye düşünüyorum.Dosya ekledim ama yazıyım tedavi 9000 +muayene(550gibi) rahim dinlendirme 1500 lira embriyo dondurma 1900 lira
İlaç ücreti yumurta geliştirme içinnyapılan iğneler mi?

kızlar meraba ya yumurta toplamadan sonra ki hafta regl oldum iyileştim hsg filmimi çektim 1 2 leke gördüm ama şuan hasta olmadım bugun 4 gündür geçiyor sizde bu durumu yaşayan var mı acaba kızlar stres oldum artık

kızlar meraba ya yumurta toplamadan sonra ki hafta regl oldum iyileştim hsg filmimi çektim 1 2 leke gördüm ama şuan hasta olmadım bugun 4 gündür geçiyor sizde bu durumu yaşayan var mı acaba kızlar stres oldum artık

Yumurta toplamadan sonra transfer olmadımı, sürecin nedir ?

kızlar hayırlı olsun hepinizin tedavisi umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız bende yakın zamanda bahçeci sayesinde anne odum

Back