• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYINDA BAHÇECİ’DE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYAN VAR MI

1.5 litreden 4parmak eksik su içtim.Önceki transferime göre çok daha kısa ve rahat geçti.Sadece ameliyathaneye girip uzandığımda bir ağlama krizine girdim sonra geçti.Şimdi evde dinleniyorum

Harika. Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sıkıca tutunsun. :nazar::KK200:

Merhba 😊
Bende bahceci umut cem beyin hastasiyim 4 tane dondurulmus 5. Gun embriyom var suan rahim dinlendirme surecindeym adetin 2.gunu gel dediler adeti bekliyorum.
Insallah hepimiz icin guzel seyler olur:emir_bebek:
Hayırlı olsun bende bahçeci Fulya Güvenç hocanın hastasıyım.banada rahim dinlendirme yapıldı dünde transferim gerçekleşti.

Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. Ben de Bahçeci Fulya Müstecep Bey'in hastasıyım. İlk denemede 6.gün tek embriyo transferi ile erkenden pozitif sonucu aldık.
İki gün önce keseyi gördük. Şimdi kalp atışını bekliyoruz. Darısı hepinizin başınıza. :dua: :emir_bebek:
Yaa çok sevindim 😊 hayirli olsun insallh o guzel seside duyarsiniz

Kaçinci gun embriyosuydu kac gun sonra test yapicaksiniz insallah sizde guzel haberler alirsiniz bizede umut olursunuz 😊
5.gün embriyosu iyi kalite imiş 4AA yazıyordu.test tarihi 1 Temmuz ama beklemem o kadar ne zaman yaparım onu da bilemiyorum şuan 🙈

5.gün embriyosu iyi kalite imiş 4AA yazıyordu.test tarihi 1 Temmuz ama beklemem o kadar ne zaman yaparım onu da bilemiyorum şuan 🙈
Bekle bence o haberi doktorun yaninda al ben oyle yapmayi dusunuyorm 😊 simdi yaparsin cikmaz strese uzuntuye girme hastanede zaten kan alicaklar dimi 12. Gun doktor iyi veya kotu haberi orda versin bence ben oyle dusunuyorm nedense😂

İnşallah bakalım kaçıncı günü test yapmıştın,benimde 5.gün embiriyosu 7 veya 8.gün acaba yapsam mı diyorum bilemedim

7.gün Predictor erken gebelik testi yapmıştım belki silik çıkar diye, koyu bi şekilde çift çizgi çıktı şok oldum.

7. Gün 138 çıktı.
9. Gün 281
11. Gün 770
14. Gün keseyi gördük.

Bir tek transfer günü dinlendim. Diğer günler hep gezdim. İstanbul turu yaptım. Doktorum kendini eve kapatma ve normal hayatına dön demişti. Nacizane tavsiyem siz de rahat olun, transfer sonrası kendinize hasta muamelesi yapmayın, hareket edin, bol su için.

Doğru merkezdesiniz. Dualarım sizinle. Şansınız bol olsun. 💗

Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. Ben de Bahçeci Fulya Müstecep Bey'in hastasıyım. İlk denemede 6.gün tek embriyo transferi ile erkenden pozitif sonucu aldık.
İki gün önce keseyi gördük. Şimdi kalp atışını bekliyoruz. Darısı hepinizin başınıza. :dua: :emir_bebek:
Hayırlı olsun. Benim de 6.gün embriyolarım var. Üzülüyordum yavaş oldukları için ama demekki tutunabiliyorlarmış

Hayırlı olsun. Benim de 6.gün embriyolarım var. Üzülüyordum yavaş oldukları için ama demekki tutunabiliyorlarmış

Teşekkür ederim. Benim de umudum yoktu. Hatta doktoruma ikinci tedaviye ne zaman başlarız diye sormuştum transfer günü. Gebelik vaad etmese ne dondururduk ne de transfer ederdik, yüksek ihtimalle tutacak dedi. Öyle de oldu. O geriden gelerek yavaş bölündü diye eziklediğim embriyonun gelişimi şu an oldukça hızlı. Hcg çok hızlı yükseldi. Transferin 14.günü karından ultrasonla keseyi gördük. Kendi kendime boşuna kurmuşum yani kafamda hep. Kalp atışını da duysak biraz daha rahatlayacağım.
O yüzden 6.gün olmasına veya kalitesine takılmayın. 5cc idi benim kuzu :) Laboratuvar ortamında 6 gün yaşayan embriyo annesine kavuşunca kendini daha iyi hissedecek bence. :)

Teşekkür ederim. Benim de umudum yoktu. Hatta doktoruma ikinci tedaviye ne zaman başlarız diye sormuştum transfer günü. Gebelik vaad etmese ne dondururduk ne de transfer ederdik, yüksek ihtimalle tutacak dedi. Öyle de oldu. O geriden gelerek yavaş bölündü diye eziklediğim embriyonun gelişimi şu an oldukça hızlı. Hcg çok hızlı yükseldi. Transferin 14.günü karından ultrasonla keseyi gördük. Kendi kendime boşuna kurmuşum yani kafamda hep. Kalp atışını da duysak biraz daha rahatlayacağım.
O yüzden 6.gün olmasına veya kalitesine takılmayın. 5cc idi benim kuzu :) Laboratuvar ortamında 6 gün yaşayan embriyo annesine kavuşunca kendini daha iyi hissedecek bence. :)
Ahh inşallah. 1.kalite dendi ama ayrıntısını bilmiyorum ben. Gittiğimde soracağım. Daha önce 5.gün embriyolarım tutmadığı için ben de 6.gün olanları hiç önemsememiştim ama umut oldunuz bana 🤲

Bekle bence o haberi doktorun yaninda al ben oyle yapmayi dusunuyorm 😊 simdi yaparsin cikmaz strese uzuntuye girme hastanede zaten kan alicaklar dimi 12. Gun doktor iyi veya kotu haberi orda versin bence ben oyle dusunuyorm nedense😂
Tahlil için İstanbul trafiğinde karşıya geçmeyi düşünmüyorum 🙈evime yakın bir yerde yaptırırım herhalde

Ahh inşallah. 1.kalite dendi ama ayrıntısını bilmiyorum ben. Gittiğimde soracağım. Daha önce 5.gün embriyolarım tutmadığı için ben de 6.gün olanları hiç önemsememiştim ama umut oldunuz bana 🤲

Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Ama sonradan öğrendim ki asıl kahramanlar 6 gün boyunca bölünmeye devam eden, dondurulan, çözülen ve hala hayatta kalmaya devam eden embriyolarmış. Umutsuz olmayın. 💗

Merhabalar bende sayfaya yeni üye oldum bende bu ay bahçeci Diyarbakır şubesinde görüşmeye gittim önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız inş doktorum Zeki hoca gerçekten çok ilgiliydi sağolsun😊

inşallah canım hayırlısı olsun hangi ildesin bende gittim memnun kalmadım fulya şubesi mustafa ve lale hanım la başladım tedaviye

Back