• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYINDA BAHÇECİ’DE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYAN VAR MI

inşallah ahaber güzel olucak içinde minik bir mercimek fasulye yoluna doğru gidiyor bizede haber ver
Canım bugün transferin 7.günü çatlatmanın 11.günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı bilemiyorum iğnenin etkisi mi yarın kan testinde belli olacak artık

7.gün Predictor erken gebelik testi yapmıştım belki silik çıkar diye, koyu bi şekilde çift çizgi çıktı şok oldum.

7. Gün 138 çıktı.
9. Gün 281
11. Gün 770
14. Gün keseyi gördük.

Bir tek transfer günü dinlendim. Diğer günler hep gezdim. İstanbul turu yaptım. Doktorum kendini eve kapatma ve normal hayatına dön demişti. Nacizane tavsiyem siz de rahat olun, transfer sonrası kendinize hasta muamelesi yapmayın, hareket edin, bol su için.

Doğru merkezdesiniz. Dualarım sizinle. Şansınız bol olsun. 💗
hayırlı olsun canım Bebeğin :KK200: nerede ve hangi doktora gittin yazarmısın bana.

sağlıcakla kucağına almanı diliyorum, mayıs ayındaki topiğini arada takip ediyorum orda bir ark daha hamile şu an can09 sanırım..maşallah darısı başımıza olsun en yakın zamanda..

Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza inşallah.
Evet bizim topik durdu durdu çoğunluk ileri yaşta olmasına rağmen son 3 ayda 8 hamile ile birden coştu. 😊

Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza inşallah.
Evet bizim topik durdu durdu çoğunluk ileri yaşta olmasına rağmen son 3 ayda 8 hamile ile birden coştu. 😊
bende 39 oluyorum artık Ya Nasip diyorum , çok teşekkür ederim sizin topiğe bakıyorum baya eğlenceli

hadi gözün aydın çok sevindim bizlerede dua et canım bu hafta ameliyatım var benimde 2 ay kaldı transferime inşşlh
Çok geçmiş olsun şimdiden inşallah sende pozitifi göreceksin,senin beta sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olacağız 🥰🥰

Kızlar merhaba bende bugün bahçeci tüp bebek merkezine görüşmeye gittim. Adetin 2. Günü tedaviye başlayacağız inşallah gönlümüzden geçen olur 🤲🏻

ya kızlar bu tedavi süreci stamdart mı yoksa sadece bahçecide mi, böyle 17 nisanda yumurta toplama oldu. rahim dinlendirme olacak dediler miyom çıktı. miyom için inşllh b hafta ameliyat olacam hiç biryerden tam bilgi alamıyrum transfer adet bitiminden hemen sonra mı olacak kimi 18 gün diyor kimi 5 gün sonra diyor herkesde farklı mı kızlar bu konuda geniş bilgiye kimler sahip acaba

Çok geçmiş olsun şimdiden inşallah sende pozitifi göreceksin,senin beta sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olacağız 🥰🥰
merhaba canım adetin 1 gününden itibaren estrofem ve coraspin tablet ile başlayacakmışım sizdede bunları verdiler mi 10. 13 günlerde kontrol kontrolden 5 gün sonra transfermış

Back