- 27 Haziran 2008
- 640
- 14
- Konu Sahibi YeniBahar27
hihoyyythihoyyythihoyyyt AYYYY kızlarrrrr tüm hamişlerimizi kutluyorummmm çok sevindim ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni listeden silebilirsiniz. İstenmeyen misafir sabahın köründe ziyarete geldi. Mayıs için adet tarihim 6 Mayıs. Ama hiç umudum yok. Bu ay çok umutlanmıştım. Çok üzgünüm.
beni listeden silebilirsiniz. İstenmeyen misafir sabahın köründe ziyarete geldi. Mayıs için adet tarihim 6 Mayıs. Ama hiç umudum yok. Bu ay çok umutlanmıştım. Çok üzgünüm.
aarya canım benimde 3 ay önce kürtaj oldu bende senin gibi hiç korunmadım tık yok ama olçak allahın izniyleekaydirigubbakcemile5
kızlar benım günüm 13nısan bugün dayanamadım test yaptım sılıkte olsa çızgıyı yakaladım ama kokuyorum hemen sılmeyınde bı günüm gelsın baklım
kızlar benım günüm 13nısan bugün dayanamadım test yaptım sılıkte olsa çızgıyı yakaladım ama kokuyorum hemen sılmeyınde bı günüm gelsın baklım
uzulme arkadasim insallah mayis ayinda gelir melegin
bizimkiler biraz nazlaniyor hepsi o vakti zamani geldiginde Rabbim bizede o guzel duyguyu yasatir insallah :Saruboceq::Saruboceq:yeterki saglikli hayirli olsunlarda
benim adet tarihim 27 nisan ama benimde bu aydan hic umudum yok bu ay yumurtlamamisim ne yapalim bekliycez artik umutlar mayisa kaldi