nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

canım ya valla bu nisan ayı pek kimseye ugur getirmedi.ama olsun yılmak yok hedefimize ulaşankadar devam bencede bırakmayalım sayfamızı arkadaşlıgımız bitmesin.inşl tedavin bu sefer pozitif olur canım.benimde tedavim yarım kaldı yumurtalarım gelişmeyince.

en erken ne zaman denenebiliyor? en az 3 adet geçmesi gerekiyor degil mi? o 3 adet için tüp bebekten sonraki ilk adet de sayılıyor mu yoksa onu geçip öyle mi 3 adet hesaplıyoruz?bundan sonraki 3 adeti sayarsak bile ağustos ayı gibi deneyebiliyoruz. bence gelecek sefere kesin olacak hepimizin hatta ona kalmadan kendiliginden gelecek alkisalkisalkis

ben iki adet geçmesi diye biliyorum Nisan da denedim Mayıs da başarısız oldu Temmuzda tekrar görüşelim dediler

senin tedavinin gelişmelerinide sürekli takip ettim cnm,yarım kaldığını biliyorum.sana bişeyler yazmaya çalıştım ama sözler boğazıma dizildi.bizler (bu durumu yaşayanlar yani) birbirimize destek olmalıyız.beni ancak buradaki siz arkadaşlarımın anlayacağını düşünüyorum.Devam edeceğiz ve sonunda sevinçli haberi alacağız.buna gerçekten inancım tam.

cnm bana hastaneden bu olduğun adeti 1. sayacaksın 4.de geleceksin dediler.yani ağustosta gidebiliriz ancak.bende kendiliğinden olma durumu mucize gibi bişey.ama olacak öyle yada böyle.arkadaşlar sizdede oluyormu bilmem ama ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum çok şişkinlik var.göğüslerimin karnımın şişkinliği gitmedi.bide acayip agrasifim.çevremde sevdiğim insanların kalbini kırar oldum.hiç yapmadığım şeylerdi bunlar.

evet canım kısmetse bu sefer olacak insan yıkılmaya yıkılıyor ama cocuk özlemi insanı çabuk toparlatıyor HEDEFİMİZ HAMİŞLİKKKKKKKK:roflol::roflol::roflol:

BEN COK KULLANMADIM CANIM İLAÇ 8 TANE MENAGON VERUNDUM 5 GÜNDE FEMARA HAP KULLANDIM.BU YÜZDEN BENDE FAZLA ŞİŞLİK YOK ZATEN KİLOLARIMIN ŞİŞLİGİ YETİYOR BANA :roflol::roflol:

kızlar hepinizden iyi haberler bekliyorum. benimde yarın kontrolüm var kısmetse kalp atışlarını duyucaz bebişin. 6. hafta. yine de endişeliyim. bizim hamileliğimiz normal gebelikler gibi geçmiyor maalesef. hep sıkıntı hep zor yollar. ama sonunda umarım hepimiz isteğimize kavuşuruz.

offf sinir mi hem de nasıl. dün bugün sinirden öldüm. ağlama krizleri geçirdim. eşim birkaç aydır kötü ve sinirli davranıyordu bana. hepsinin öcünü aldım. boşanmaya karar verdim. kötükedihüsoseyahatteydi eve dönme dedim vsklava:şimdi adet oldum da nihayet az rahatladım. benim de çok şişliklerim vardı ama sanki azıcık düzeliyor, indi gibi

ALLAH tamamına erdirsin cnm,inşallah hamileliğinin devamı daha rahat geçer.evet dediğin gibi zor bir iş bu ama ne yapalım alnımızın yazısı buymuş,dayanmaya çalışacağız.kendine çok dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…