• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYI TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYANLAR BURAYA 👶🏻

Kaçıncı tüp bebek transferiniz ?

• Ankete Katılan
    36
Hepinize merhabalarr😊 Nisan ayı tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar bu süreci birlikte yardımlaşacak geçirelim. 🤩 İlaçlar transfer süreci belirtiler ve hangi hastanede işlem yaptırıyorsunuz birbirimize destek verelim hem moraller yüksek olsun 🙏🏻💖
Merhabalar bı aksilik çıkmazsa yarın başlayacağım inşallah siz ne zaman basliyorsunuz

Canım ben cumartesi günü adetimin ikinci günüyle başladım . Yaşım 26 iki yıllık evliyim bizde morfoloji bozukluğu olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz . Senin durumun nedir canım
Merhaba ben bugün başlıyorum adetimin dördüncü günü dün Dr a gittim iğnelere bugün baslicam yaş 30 iki yıllık evliyim sağ tüp tıkalı eşimde debileri hareketli canlı sayısı az

Merhaba ben bugün başlıyorum adetimin dördüncü günü dün Dr a gittim iğnelere bugün baslicam yaş 30 iki yıllık evliyim sağ tüp tıkalı eşimde debileri hareketli canlı sayısı az
Bizimde aynı şekilde morfoloji sıfır hareketlilik az olduğu için olmuyormuş . Tüp tıkalı olması hiç bir sorun yapmaz emin ol. O konuda rahat olabilirsin doktorun dediği tavsiyelere uyarsan bence insallah olacak . Tek transfer mi yapacaklar size acaba . Benim iğnelerimde 4. Günüm bugün iğneden cok korkarım normalde ama malesef hayat insana hersey yaptırıyormuş . Karnımdan kendim vuruyorum iğnelerimi

Bizimde aynı şekilde morfoloji sıfır hareketlilik az olduğu için olmuyormuş . Tüp tıkalı olması hiç bir sorun yapmaz emin ol. O konuda rahat olabilirsin doktorun dediği tavsiyelere uyarsan bence insallah olacak . Tek transfer mi yapacaklar size acaba . Benim iğnelerimde 4. Günüm bugün iğneden cok korkarım normalde ama malesef hayat insana hersey yaptırıyormuş . Karnımdan kendim vuruyorum iğnelerimi
Bende bugün burçak benim fobim iğneler nasıl vircam bilmiyorum eşime tembihledim erken gel işten diye😅😅😅 bı ay rahim dinlendirilecek benim çıkan embriyo sayısına bağlı olarak da çift ya da tek yapacak şuan yumurta sayısı toplamda 26-27 civari

Bende bugün burçak benim fobim iğneler nasıl vircam bilmiyorum eşime tembihledim erken gel işten diye😅😅😅 bı ay rahim dinlendirilecek benim çıkan embriyo sayısına bağlı olarak da çift ya da tek yapacak şuan yumurta sayısı toplamda 26-27 civari
Hangi marka iğne verdiler acaba birde kaç günlük bu iğne ? Yumurta sayısı çok iyi . Neden rahim dinlendirecek acaba doktor 👩‍⚕️ canım korkma sen yapmaya alış kendi basına yapsan daha iyi .

Hangi marka iğne verdiler acaba birde kaç günlük bu iğne ? Yumurta sayısı çok iyi . Neden rahim dinlendirecek acaba doktor 👩‍⚕️ canım korkma sen yapmaya alış kendi basına yapsan daha iyi .
Merional ve fortison 150 ser mg 4 günlük cmtsi kontrole çağırdı 28-29 gibi opu yaparız muhtemelen dedi.. yumurta sayısı çok olduğu için dedi başlarda bende anlamamıştım ama sayı çok olunca biraz ağrılar olabiliyormuş rahimde opu dan sonra o yüzden sanırım

Amin kuşum 17 adet hem 3.gün hemde 5.embriyolarım mevcut 3.günü çözüp beşinci güne götürmeye çalışacaklar yani her türlü 5.gün embriyosu transferim olacak aynı zamanda çok kaliteliler
Ohh çok güzel inşallah tutunurlar ve seninle sağlıcakla kalırlar canım bı ay rahim dinlenmesi mi yaptiniz

Yarın taze transferim olcak aranızda transgri yapılacak yada yeni yapılmış olan var mı acaba

Sizin ilaçlarınız nasıldı acaba hangi iğneleri ne dozda kullandınız
İlk yumurta büyütmede ganol f kullandım günde 150 doz 11 gün kullandım folik asit yanında ve toplamadan iki gün önce meronal çatlatma iğnesi 3 adet ve ovitrelle 1 adet vuruldum .Toplama günü 40 yumurtam toplandı 3. 5. Günler olmama üzere 17 yumoş donduruldu .Ohss yani çok yumurta geliştiği için karında su toplama ve rahim yoruluyor o yüzden 1,5 ay dinlendim .Şu an transfer öncesi progestan iğne ve vajinal progestan her gün kullanıyorum cumartesi günü transfer olacak

Hepinize merhabalarr😊 Nisan ayı tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar bu süreci birlikte yardımlaşacak geçirelim. 🤩 İlaçlar transfer süreci belirtiler ve hangi hastanede işlem yaptırıyorsunuz birbirimize destek verelim hem moraller yüksek olsun 🙏🏻💖
Merhabaa bende bugün iğnelerin 6. Günündeyim cumartesi toplama işlemi yapılacağı söylendi cok heyecanlıyım

Back