Amiin inşallah canım tüm isteyenlere nasip olur inşallahAnladım canım ınsallah hamile kalırsın
Hastaneler yapmıyor sanırım ben özel muayenehanede oldumBu dönemde aşılama yapan Hastane var mı anlayamadım? Hangi hastaneler?
8 aydır canım ama olmadıAmiin inşallah canım tüm isteyenlere nasip olur inşallahSen ne kadardır istiyordun
Canım özel muayene aşılama yapıyor mu? Ben geçen hafta özel muayenesi olan bi doktora gitmiştim yapıyorum dedi,ilk defa duydum,inanamadım. Sonucta spermleri yıkamak için bi uzman ve laboratuvar gerekmiyor mu kafam karıştı sen detaylara vakıf mısın ?Hastaneler yapmıyor sanırım ben özel muayenehanede oldum
Hıc bilmiyorum canım yanlıs bılgı vermek istemem ama bana sorarsan bence hastanede yaptır spermler nerde yıkıyancak ozel muanede ama yinede olan arkadaslarımız varsa yardımcı olurlarsa bilgimiz olurCanım özel muayene aşılama yapıyor mu? Ben geçen hafta özel muayenesi olan bi doktora gitmiştim yapıyorum dedi,ilk defa duydum,inanamadım. Sonucta spermleri yıkamak için bi uzman ve laboratuvar gerekmiyor mu kafam karıştı sen detaylara vakıf mısın ?
Canım ben biraz araştırmıştım nasıl iyi spermler seçiliyor diye, bir kit varmış bir ucundan koyuyorlar diğer uçtan kaliteli olanlar çıkıyor sadece. Yani yıkama yöntemi değil farklı farklı yöntemler var seçmek için. Benim doktorda da bu kit vardı.Canım özel muayene aşılama yapıyor mu? Ben geçen hafta özel muayenesi olan bi doktora gitmiştim yapıyorum dedi,ilk defa duydum,inanamadım. Sonucta spermleri yıkamak için bi uzman ve laboratuvar gerekmiyor mu kafam karıştı sen detaylara vakıf mısın ?
ben daha aşılama hiç yaptırmadm bu ay 5. klomen denemem ve son ayım daha kullanmıcaz dedi doktor aşılama ücreti nedir acaba süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirmisinCanım ben biraz araştırmıştım nasıl iyi spermler seçiliyor diye, bir kit varmış bir ucundan koyuyorlar diğer uçtan kaliteli olanlar çıkıyor sadece. Yani yıkama yöntemi değil farklı farklı yöntemler var seçmek için. Benim doktorda da bu kit vardı.
Ama ikinci aşılamamı Hastanede yaptırmayı planlıyorum bu konuda uzmanlaşmış bir doktorda
Hayırlısıyla olsun canım ınsallah Allah isteyen herkese ve bana da ınsallah nasip eder bende bugun yaptım ıgnemı2. Klomen ve çatlatma iğne denememız 8 yumurtadan 4 sol dakı yumurtalar gelişmiş çogul gebelık bahsettı doktorumuz iğneyi ona göre yazdı kabul ettık 19 nisan pazar klomen başladım ve 26 nisan pazar çatlatma iğnesi oldum.. Dusunmemeye calısıyorum fakat ister istenez aklıödan cıkaramıyorun
Hayırlısıyla olsun canım ınsallah Allah isteyen herkese ve bana da ınsallah nasip eder bende bugun yaptım ıgnemı
Insallah canım hayırlısıyla sanada banada tum isteyenlere de RABBIMM nasip etsinAramızda bir gün varay hadı inşallah
Neye basladın canım ıyneye mı klomen e mı ınsallah faydasını gorursun umarım bende tum kullananlarda gorurBen de bugun basladim hadi insallah hayrini gorurum
Canım benim amin inşallahben daha aşılama hiç yaptırmadm bu ay 5. klomen denemem ve son ayım daha kullanmıcaz dedi doktor aşılama ücreti nedir acaba süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirmisin ❤umarım en kısa zamanda kucagına alırsın bebiiişinde ❤
Klomene basladim bugun cnmNeye basladın canım ıyneye mı klomen e mı ınsallah faydasını gorursun umarım bende tum kullananlarda gorur
Biran önce harekete geçmen iyi olmuş canım ben çok oyalandım aaah ah şimdiki aklım olaydı8 aydır canım ama olmadı
O hiç mümkün değil ben çalışırken bile beynimin gerisinde hep düşünüyorum hastayla konuşuyorum ama aklımda hep oldu mu olmadı mı var2. Klomen ve çatlatma iğne denememız 8 yumurtadan 4 sol dakı yumurtalar gelişmiş çogul gebelık bahsettı doktorumuz iğneyi ona göre yazdı kabul ettık 19 nisan pazar klomen başladım ve 26 nisan pazar çatlatma iğnesi oldum.. Dusunmemeye calısıyorum fakat ister istenez aklıödan cıkaramıyorun
KlomeneNeye basladın canım ıyneye mı klomen e mı ınsallah faydasını gorursun umarım bende tum kullananlarda gorur
O hiç mümkün değil ben çalışırken bile beynimin gerisinde hep düşünüyorum hastayla konuşuyorum ama aklımda hep oldu mu olmadı mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?