• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Nisan ayı klomen kullananlar neler yaşıyorsunuz birbirimıze umut olalımm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şimdi sitede gezinirken okudum Çakşır suyunu siparıs verdım internetten eşime içirmeyi dusunuyotum bır arkadas macundan bahsetti fakat önerdıgı aktarcı 650 tl para istedi 🙄😶 inşallah yararlı olur... Oda dogru calısırken de gelıodu valla aklıma anıden sürekli müdürden izin alıp wc gidiyordum test yapmaya 😶😶😶
Oo çok pahalıymış canım eşin için sperm kalitesini yükselten vitaminler var aslında fiyatları da o kadar yüksek değil 🤔 bir de keçiboynuzu özü soğuk sıkım

Oo çok pahalıymış canım eşin için sperm kalitesini yükselten vitaminler var aslında fiyatları da o kadar yüksek değil 🤔 bir de keçiboynuzu özü soğuk sıkım

Eşimin değerleri cokta kötü degıl bize doktorumuz ogun test olacagını dıle getırmemıstı bir günlük perız sonrası test yapıldı 12 cıktı doktor takvıye yazdı oda n11 de 280 tl keçi boynuzu dun siparıs verdım bir arkadas dıle getirmişti de

Eşimin değerleri cokta kötü degıl bize doktorumuz ogun test olacagını dıle getırmemıstı bir günlük perız sonrası test yapıldı 12 cıktı doktor takvıye yazdı oda n11 de 280 tl keçi boynuzu dun siparıs verdım bir arkadas dıle getirmişti de
Anladım genelde vitamin veriliyor ve hamile kalıyorlar ben çok rastlıyorum ondan dedim. Macuna pek güvenemiyorum nasıl hazırladıkları içeriği falan çok kesin olmayınca 😬

Anladım genelde vitamin veriliyor ve hamile kalıyorlar ben çok rastlıyorum ondan dedim. Macuna pek güvenemiyorum nasıl hazırladıkları içeriği falan çok kesin olmayınca 😬

Burada yazan arkadasın aktarcısına sordum içerigi soyledı yazdı ek olarak buraya bırakıyorum isteyen olursa dıye.. İnşallah kullanan olurda işe yarar.. Ben şuan çakşır suyu ve keçiboynuzu kullanıcam eşime

Eklentiler

• Screenshot_20200427_132245.jpg
    Screenshot_20200427_132245.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 27
Şimdi sitede gezinirken okudum Çakşır suyunu siparıs verdım internetten eşime içirmeyi dusunuyotum bır arkadas macundan bahsetti fakat önerdıgı aktarcı 650 tl para istedi 🙄😶 inşallah yararlı olur... Oda dogru calısırken de gelıodu valla aklıma anıden sürekli müdürden izin alıp wc gidiyordum test yapmaya 😶😶😶
Esin ıcerse ıyı canım benim esim ıcmedı karısık kurunude aldım devam etmedi 1 kac gun yiyip bıraktı

Canım ben biraz araştırmıştım nasıl iyi spermler seçiliyor diye, bir kit varmış bir ucundan koyuyorlar diğer uçtan kaliteli olanlar çıkıyor sadece. Yani yıkama yöntemi değil farklı farklı yöntemler var seçmek için. Benim doktorda da bu kit vardı.
Ama ikinci aşılamamı Hastanede yaptırmayı planlıyorum bu konuda uzmanlaşmış bir doktorda
Hımm anladım benim gittiğim doktor da mikroçipli yapıyoruz demişti ama bu dönemde düşünmediğim için detaylarını sormadım. Senin dediğin gibiyse makine gibi bişey seçiyorsa spermleri muayenehanede de olur o zaman. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ilk seferde tutuverir de uğraşmazsın 🙏🏼

Hıc bilmiyorum canım yanlıs bılgı vermek istemem ama bana sorarsan bence hastanede yaptır spermler nerde yıkıyancak ozel muanede ama yinede olan arkadaslarımız varsa yardımcı olurlarsa bilgimiz olur
Haziran da yaptırmayı düşünüyorum canım şu ortalık bi durulsun bakalım da hastane mi muayenehane mi duruma göre ve yapılan tekniğe göre karar veririm çok sağol 😘

Hımm anladım benim gittiğim doktor da mikroçipli yapıyoruz demişti ama bu dönemde düşünmediğim için detaylarını sormadım. Senin dediğin gibiyse makine gibi bişey seçiyorsa spermleri muayenehanede de olur o zaman. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ilk seferde tutuverir de uğraşmazsın 🙏🏼
Aynı şeydir belki canım o anda doktor bana adını da söylemedi de ben de şimdi hatırlamıyorum.
Umutsuzum biraz ama umarım bir mucize olur 🙏🏻

Canım benim amin inşallah 🙏🏻
benim doktor da üç ay klomen dedi ama artık iki sene olduğu için benim bir an önce aksiyon almak istedim aşılamaya geçtik, süreç aynı aslında çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonra bir kanül yardımıyla seçilmiş spermleri direk rahmin içine veriyor 3 dk falan sürüyor işlem. Sonra yarım saat kadar yatıyorsun. Bu kadar.1000 tl ödedik ilaçları da ben eczanede çalışıyorum zaten ordan aldım.
Nereye gittiniz aşılama için 1000 lira iyi bence fiyat olarak

Nereye gittiniz aşılama için 1000 lira iyi bence fiyat olarak
Özel bir muayenehane
Çok profesyonel değiller gibi geldi o yüzden aşılama için bir daha gitmeyeceğim.
Bursada suat hazer var jimer hastanesinde çok övülüyor ona muayene olmayı düşünüyorum bakalım ramazan bitince

Umutsuz olma ya niye umutsuzsun? Toplam 3 aşılamada oran bir tüp bebek kadar oluyor. Bence gayet iyi.
Aa öyle mi diyorsun onu bilmiyordum 🤔
Yaptırdığım yerden çok memnun kalmadım, daha profesyonel bir yere gitmem lazım ilçedeyim o da uzak oluyor ama gerekirse gideceğiz yapacak bir şey yok

Özel bir muayenehane
Çok profesyonel değiller gibi geldi o yüzden aşılama için bir daha gitmeyeceğim.
Bursada suat hazer var jimer hastanesinde çok övülüyor ona muayene olmayı düşünüyorum bakalım ramazan bitince
Suat beye gidip aşılama yaptırırsan bana da haber ver canım benim de Bursa’da yaptırma ihtimalim var

Back