- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
- 63
Optimussprime canım suat beye gidersen haber ver demiştin, gittim bana bazı tahliller verdi vitamin ve hormonlrla ilgili onları yaptırıyorum şuan sonra gideceğim duruma göre karar vereceğiz
Sen naptın
Sen naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umduğumuz gibi bizim tayinimiz Bursa’ya çıktı canım O yüzden tedavi bölünmesin,hepsi artık tek bir yerde olsun diye ben bişey yaptırmadım. Yazı akışına bırakarak geçireceğim. Eylülden itibaren orada araştırıp aşılama tüp bebek sırasıyla deneyeceğim. Sen ne yaptın şimdi? Aşılama için mi başladı tetkikler? Allah hayırlı şekilde neticelendirsinOptimussprime canım suat beye gidersen haber ver demiştin, gittim bana bazı tahliller verdi vitamin ve hormonlrla ilgili onları yaptırıyorum şuan sonra gideceğim duruma göre karar vereceğiz
Sen naptın
Oo ne güzel hayırlı olsun umarım çok mutlu günleriniz olurUmduğumuz gibi bizim tayinimiz Bursa’ya çıktı canım ☺ O yüzden tedavi bölünmesin,hepsi artık tek bir yerde olsun diye ben bişey yaptırmadım. Yazı akışına bırakarak geçireceğim. Eylülden itibaren orada araştırıp aşılama tüp bebek sırasıyla deneyeceğim. Sen ne yaptın şimdi? Aşılama için mi başladı tetkikler? Allah hayırlı şekilde neticelendirsin
Teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤ Hangi tetkikleri istedi canım infertilite için? Bir de rahminde perde olduğunu nasıl ne şekilde öğrendin? Ben de hsg falan çektirdim 1 sene oldu normal dendi ama birşeylerin eksik olduğunu düşünüyorum yoksa 2 sene hiç normal değil...Oo ne güzel hayırlı olsun umarım çok mutlu günleriniz olur
Bana verdiği kağıtta infertilite tetkikleri yazıyor canım bunları yaptırmadan tedaviye başlamıyoruz dedi, benim rahmimde perde olduğu için önce histereskopiyle onu aldırmak istiyorum. İşlemden sonra 3-4 ay siz denersiniz tüp bebek yapmam hemen dedi. Ama ben aşılamaya pek inanmıyorum kuzum yaptırmam büyük ihtimalle
Teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤ Hangi tetkikleri istedi canım infertilite için? Bir de rahminde perde olduğunu nasıl ne şekilde öğrendin? Ben de hsg falan çektirdim 1 sene oldu normal dendi ama birşeylerin eksik olduğunu düşünüyorum yoksa 2 sene hiç normal değil...
Operasyondan sonra doğal yoldan kalırsın inşallah
Ekstradan toxo,cmv falan da istemiş hamile kalmadan önce bunlarda sıkıntı varsa hallolsun diye sanırım, temkinli bir hocaymış evet malesef o kadar oldu ve hiç kalamadım. Sebepsiz dediler elimiz kolumuz bağlandı. Ama Bursa’ya yerleşince daha ileri tetkiklere de baktıracağım, sorun mutlaka vardır,belli olsun da önümüze bakalım dimiEki Görüntüle 2654828
bunları istedi canım ben kasım ayında rahim filmi çekilmiştim orda anlaşıldı ama gebe kalmaya engel değil demişlerdi. Hamile kalınca düşük riski yüksek o yüzden yaptırmak istiyorum. Sen de mi iki yıldır bekliyorsun ben de öyleyim. Hiç hamile kalmadım
Aynen canım mesela d vitaminim aşırı düşük çıktı bu zamana kadar baktırmak hiç aklıma gelmemişti iyi oldu, sağolsun Suat beyEkstradan toxo,cmv falan da istemiş hamile kalmadan önce bunlarda sıkıntı varsa hallolsun diye sanırım, temkinli bir hocaymış evet malesef o kadar oldu ve hiç kalamadım. Sebepsiz dediler elimiz kolumuz bağlandı. Ama Bursa’ya yerleşince daha ileri tetkiklere de baktıracağım, sorun mutlaka vardır,belli olsun da önümüze bakalım dimi
Evet aynen öyle Gelişme olursa haberleşelimAynen canım mesela d vitaminim aşırı düşük çıktı bu zamana kadar baktırmak hiç aklıma gelmemişti iyi oldu, sağolsun Suat bey
Bursa büyük şehir sağlık alanında da gerçekten tatmin edici doktorlar var, en azından aksiyonda olunca insan elimden geleni yaptım diye düşünüyor