• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Nisan ayı klomen kullananlar neler yaşıyorsunuz birbirimıze umut olalımm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar catlatma ıgnesını kendiniz mı yaptınız ve gobegınızın tam neresinden vurdunuz yardımlarınızı ihtiyacım var

Merhabalar doktora gitmeden bende dün klomene başladım.5 gun kullandiktan sonra catlama ignesini ne zaman vurmak gerekir. Yok sa Catlama ignesi olmadan ovalasyon testlerine göre mi ayarlama yapmak gerekli.

Doktora gidip oyle kullansaydın canım keske doktor klomenı veriyor 12 13 gun sonra yumurtana bakılıyor ona gore igneyı vuracağın gunu soyluyo benim oyle oldu

Daha önce tup bebek tedavisinde kullanmıştım.Bu sefer doğal yolla yumurta sayısını artirip öyle deneyeyim dedim.Ovalasyon testleri bu alıp yumurtamla gününü öğrenirim diye düşündüm. Tabii yumurtaların kaç mm olduğu nun takibini var..Bu konuda sizden yardım almak isterim

Daha önce tup bebek tedavisinde kullanmıştım.Bu sefer doğal yolla yumurta sayısını artirip öyle deneyeyim dedim.Ovalasyon testleri bu alıp yumurtamla gününü öğrenirim diye düşündüm. Tabii yumurtaların kaç mm olduğu nun takibini var..Bu konuda sizden yardım almak isterim
canım benim düzenli olarak klomenle yumurtalıklarım büyüyor adern 3. günü başlıyorm 10 gün sonrada iğneyi vuruyordm 4 aydır bu ay kontrle gidemedm kendmnaldm vurdm

Bende klomen+çatlama iğnesi kullandık bugün 13. Gün .. yaklaşık 10 gündür de progestan kullanıyorum fitil olarak .. yarın test yapcam bakalım 🤲🤲

Bende klomen+çatlama iğnesi kullandık bugün 13. Gün .. yaklaşık 10 gündür de progestan kullanıyorum fitil olarak .. yarın test yapcam bakalım 🤲🤲
inşallah tutmuştur rabbim kimseye aratmasın yokluğunu 🙏🏼 ya dokto bana hiç vermedi progestan alıp kendim kullancakrm ama bilemedm kaçıncı gün başlıyorsun acaba

Ben de bu ay aşılama oldum bekliyorum daha 6. Gün ama sürekli vücudumda belirti arıyorum 😂

inşallah tutmuştur rabbim kimseye aratmasın yokluğunu 🙏🏼 ya dokto bana hiç vermedi progestan alıp kendim kullancakrm ama bilemedm kaçıncı gün başlıyorsun acaba
Progestan bana da vermedi keşke kendim kullansaydım diyorum ben de

Back