Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim düzenli olarak klomenle yumurtalıklarım büyüyor adern 3. günü başlıyorm 10 gün sonrada iğneyi vuruyordm 4 aydır bu ay kontrle gidemedm kendmnaldm vurdmDaha önce tup bebek tedavisinde kullanmıştım.Bu sefer doğal yolla yumurta sayısını artirip öyle deneyeyim dedim.Ovalasyon testleri bu alıp yumurtamla gününü öğrenirim diye düşündüm. Tabii yumurtaların kaç mm olduğu nun takibini var..Bu konuda sizden yardım almak isterim
göbeğin biraz alt bölgesinden vuruyorsun elinde sıkıştır biraz sonra vur youtubda videosuda var bakablrsnKızlar catlatma ıgnesını kendiniz mı yaptınız ve gobegınızın tam neresinden vurdunuz yardımlarınızı ihtiyacım var
hangi gün vurdun :) 21 nde vuruldum ben beklemedeym :))Tesekkur ederim canım benim
inşallah tutmuştur rabbim kimseye aratmasın yokluğunu ya dokto bana hiç vermedi progestan alıp kendim kullancakrm ama bilemedm kaçıncı gün başlıyorsun acabaBende klomen+çatlama iğnesi kullandık bugün 13. Gün .. yaklaşık 10 gündür de progestan kullanıyorum fitil olarak .. yarın test yapcam bakalım
Insallah hamıs olursun canım benimBende klomen+çatlama iğnesi kullandık bugün 13. Gün .. yaklaşık 10 gündür de progestan kullanıyorum fitil olarak .. yarın test yapcam bakalım
Progestan bana da vermedi keşke kendim kullansaydım diyorum ben deinşallah tutmuştur rabbim kimseye aratmasın yokluğunu ya dokto bana hiç vermedi progestan alıp kendim kullancakrm ama bilemedm kaçıncı gün başlıyorsun acaba
Insallah olur canım belirtinBen de bu ay aşılama oldum bekliyorum daha 6. Gün ama sürekli vücudumda belirti arıyorum
Amin inşallah canım bu ay olmazsa da bursada bir doktora gidip doğru düzgün sebep araştırmak istiyorum artıkInsallah olur canım belirtin
Kac tane yumurtan olmıstı canımAmin inşallah canım bu ay olmazsa da bursada bir doktora gidip doğru düzgün sebep araştırmak istiyorum artık
Kac tane yumurtan olmıstı canım
Anladım canım ınsallah hamile kalırsınİki yumurta oldu canım biri sağ biri solda 16 ve 18 cmdi cuma günü cumartesi akşamı ovitrelle vurdum pazartesi aşılama oldu.