Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günümdeyim bugün saat ikide test yapcam koyu cikmali dun de koyuydu ama tam deil degerlendirmedik bugün olmali
Ayda bi olan şeyi kacirirmamak lazm
Ay bi cene dudak etrafim minnak sivilceler dolmus ya sabaha oyle uyandim
cnm zor.ama akisina birak
Stres varya ah ah çok etkiliyor

oyna oyna ozlelikle ilskiye akisina birkamak laizm
Orası zaten en önemli kisim kadinlar yumurta günlerinde daha iyi tadını çıkarabiliyor yollar açık ve elverişli o an keyfine bakacaksın zaten gorev gibi algilarsan olmuyor

Günaydın canm. 1 ve 4 arasi uygun saatler ben saat birde sivi kesimini bırakıyorum hatta bazen 12:30 da saat 4 de de test i yapıyorum. Bide akintindan anlayabilirsin bildigin seffaf jel gibi uzayan bi akıntın oluyo
Benim sürekli akıntım olduğu için artık ayıramıyorum. Dün koyulaşmaya başladı testim bakalım

Kızlar günaydın bugün iğnenin 14.günü AL-BI gebelik test sonucum: NEGATİF
İlk femara ve ovitrella denememdi. Aşırı iştah ve saç dökülmesi yaptı devam edip etmeyeceğime karar veremiyorum doktor üç aylık tedavi demişti ama umudum yok

Eklentiler

• CA1D7721-BDDD-4E68-8DA2-F4B07153A0E2.jpeg
    181,2 KB · Görüntüleme: 36
hayirdir ne oldu? :O
Eskiden ben çok takardım şimdi o takmaya başladı canım neden olmuyor artık olsun diye. ben baba olamayack mıyım demeye başladı

Benimki akisina birak diyor cildiriyorum.Bosver takma diyor.Merak etme cok diyor.
canım böyle demesi inan daha iyi, benmki de öyle derdi delirirdim şimdi o takınca daha fena

Benimki de umudunu yitiryor arada ben hep moral veriyorm kendimce sonra toparliyor asla umutsuz birakmauin kendinizi moralinizi yuksek tutun birinden biri bunu yapmali her zaman
bu site bana umut oldu biliyor musun bir sürü kişi de benim gibi bu mucizenin kendisine verilmeyeceğini düşünüyormuş, yalnız değilmişim. onu anladım onların olduysa benim de olur Allahın izniyle dyorum artık

canım ben sadece bir ay denedim ikinci ayda doktora ben aşılama istiyorum dedi. o da kabul etti iki ay aşılama sonra tüp bebek dedi.

Orası zaten en önemli kisim kadinlar yumurta günlerinde daha iyi tadını çıkarabiliyor yollar açık ve elverişli o an keyfine bakacaksın zaten gorev gibi algilarsan olmuyor
hihi evet ya ben de yeni yeni farkına vardım aslında baya güzel oluyormuş

C çizgisi niye bu kadar kenarda bence bu test bozuk

Arkadaşlar yumurtlama üstünden 10 gün geçti comfort days erken gebelik testi yaptım. Biliyorum çok erken ama dayanamadım önce bir şey yok gibiydi sonradan 20 30 dakika sonra çok çok silik hayali bir çizgi belirdi fotoğrafta net değil ama silik var gibi test geçersiz mi bir umut var mı

Eklentiler

• IMG_20200331_105223.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20200331_105216.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 55
Normalde ilk 10 dk içindekine göre olmalı

Sanki çok ince var ama biraz daha bekleyip tekrarlasan inşallah vardır

İnşallah daha önce iki kaybım oldu biri doğduktan sonra vefat etti biri düşük oldu bir yandan korkuyorum bir yandan umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…