Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hanımlar benim eşim çok takmaya başladı, bu da ayrı bir zormuş. Önceden o bana destek olurdu şimdi ben destek olmaya çalışıyorum sizinkiler nasıl karşılıyorlar bu durumları
Benimki de umudunu yitiryor arada ben hep moral veriyorm kendimce sonra toparliyor asla umutsuz birakmauin kendinizi moralinizi yuksek tutun birinden biri bunu yapmali her zaman

Çizgi direk yok oldu da siliklesmesi gerekmezmiydi

Benimki akisina birak diyor cildiriyorum.Bosver takma diyor.Merak etme cok diyor.

bende pik olmadan onceki gün kendine stress yapiyorsun neden her sabah ovulasyontesti yapiyorsun benide stresse sokuyorsun bugun yarin degerlendirmemiz lazim diye dedi, cinnet gecirdim...

Belki seni fazla germemek icindir canm su an bide adet stresindesin ya

Sonra esim bunu dedi bana cinnet gecirince

Günaydın hanımlar :)

GÜNAYDINNNNN

Yaa sorma bugunde oyle konusursa atlarım üstüne hersey cocuk için yumurtayı gaçiramammm
Günaydınnlar efenim

Kızlar günaydın. Bugün uygulamaya göre yumurtlama günüm ama yumurtalıklarım polikistik çalışıyor. Ovü testi yapacağım da yaptığım saat çok önemli mi? Elimde çok test kalmadı idareli kullanmam lazım

Duty modundasin bugun
Yumurtlama günümdeyim bugün saat ikide test yapcam koyu cikmali dun de koyuydu ama tam deil degerlendirmedik bugün olmali
Ayda bi olan şeyi kacirirmamak lazm
Ay bi cene dudak etrafim minnak sivilceler dolmus ya sabaha oyle uyandim

Günaydın canm. 1 ve 4 arasi uygun saatler ben saat birde sivi kesimini bırakıyorum hatta bazen 12:30 da saat 4 de de test i yapıyorum. Bide akintindan anlayabilirsin bildigin seffaf jel gibi uzayan bi akıntın oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…