- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
Benimki akisina birak diyor cildiriyorum.Bosver takma diyor.Merak etme cok diyor.Ay hanımlar benim eşim çok takmaya başladı, bu da ayrı bir zormuş. Önceden o bana destek olurdu şimdi ben destek olmaya çalışıyorumsizinkiler nasıl karşılıyorlar bu durumları
Amin Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahİnşallah allahım hayırlısını nasip etsin
Aynen canm yaHep algimizda hemen oluyor gibi kalmis o yuzden .Gercekler farkli
Benimki de umudunu yitiryor arada ben hep moral veriyorm kendimce sonra toparliyor asla umutsuz birakmauin kendinizi moralinizi yuksek tutun birinden biri bunu yapmali her zamanAy hanımlar benim eşim çok takmaya başladı, bu da ayrı bir zormuş. Önceden o bana destek olurdu şimdi ben destek olmaya çalışıyorumsizinkiler nasıl karşılıyorlar bu durumları
Çizgi direk yok oldu da siliklesmesi gerekmezmiydiÇift çizgiyi yakaladığın günden sonra silikleşmesi yumurtanın çatladığını gösterir, önemli olan silikleşmeyi yani çatlamayı yakalamak ve bu günlerde birliktelik yani çift çizgiyi gördüğün gün+silikleşmeyi gördüğün gün +devam eden iki gün daha öneriliyor. Eşinin sperm sayısı ve hızı düşük ise gün aşırı öneriliyor cnm
H.g canm benimde 18 bat senle beraber uc dort kisi olduk hadi hayırlısi olsunBenıde alırmısınız listeye bat 18 nisan
Belki seni fazla germemek icindir canm su an bide adet stresindesin yaBenimki akisina birak diyor cildiriyorum.Bosver takma diyor.Merak etme cok diyor.
Çizgi var cnm inşallah hamilesindirEvet femara kullandım, biraz önce yüklememiş böyle çıktı kızlar
Canım günaydın sen adet oldun mu. Ben olmadım hala ama test yaptım maalesef negatif olsa şimdiye cıkmalıydıHadi inşallah canım
Adet tarihin ne zamandı canım?Canım günaydın sen adet oldun mu. Ben olmadım hala ama test yaptım maalesef negatif olsa şimdiye cıkmalıydı
Benimki akisina birak diyor cildiriyorum.Bosver takma diyor.Merak etme cok diyor.
Belki seni fazla germemek icindir canm su an bide adet stresindesin ya
Günaydın hanımlar :)
Yaa sorma bugunde oyle konusursa atlarım üstüne hersey cocuk için yumurtayı gaçiramammmbende pik olmadan onceki gün kendine stress yapiyorsun neden her sabah ovulasyontesti yapiyorsun benide stresse sokuyorsun bugun yarin degerlendirmemiz lazim diye dedi, cinnet gecirdim...
Sonra esim bunu dedi bana cinnet gecirince
GÜNAYDINNNNN
Ne gerek var boyle seylere de diyor mubende pik olmadan onceki gün kendine stress yapiyorsun neden her sabah ovulasyontesti yapiyorsun benide stresse sokuyorsun bugun yarin degerlendirmemiz lazim diye dedi, cinnet gecirdim...
Sonra esim bunu dedi bana cinnet gecirince
GÜNAYDINNNNN
Duty modundasin bugunYaa sorma bugunde oyle konusursa atlarım üstüne hersey cocuk için yumurtayı gaçiramammm
Günaydınnlar efenim
Yumurtlama günümdeyim bugün saat ikide test yapcam koyu cikmali dun de koyuydu ama tam deil degerlendirmedik bugün olmaliDuty modundasin bugun
Günaydın canm. 1 ve 4 arasi uygun saatler ben saat birde sivi kesimini bırakıyorum hatta bazen 12:30 da saat 4 de de test i yapıyorum. Bide akintindan anlayabilirsin bildigin seffaf jel gibi uzayan bi akıntın oluyoKızlar günaydın. Bugün uygulamaya göre yumurtlama günüm ama yumurtalıklarım polikistik çalışıyor. Ovü testi yapacağım da yaptığım saat çok önemli mi? Elimde çok test kalmadı idareli kullanmam lazım