Resim atsan bakarız cnm
Evet femara kullandım, biraz önce yüklememiş böyle çıktı kızlarTest görüntüsü çıkmadı, görüntü yüklenmemiş sanırım. benim de bugün 13. Günüm hala test yapmadım regl belirtilerim var. Doktorum bana 14. Gün kan verebilirsin demişti. Femara mı kullandınız ?
Evet femara kullandım, biraz önce yüklememiş böyle çıktı kızlar
İkinci Çizgi görünüyor canm yarın kan verebilirsin benceEvet femara kullandım, biraz önce yüklememiş böyle çıktı kızlar
Kan testiniz de negatif ve hala regl olmadıysanız yumurta çatlamamış olabilir mi veya kist yapmış olabilir doktora göründünüz mü ?Benimde 7gün gecikti test negatif hayırlısı.....
Ay ben de gördüm kan testi mutlka inşallah vardırEvet femara kullandım, biraz önce yüklememiş böyle çıktı kızlar
Kan testi yaptırmadım virüsten doayıKan testiniz de negatif ve hala regl olmadıysanız yumurta çatlamamış olabilir mi veya kist yapmış olabilir doktora göründünüz mü ?
Evet biri yanimda biri melek oldu iki ay oncehmm 2kizinzmi var
allah rahmet eylesin digerinide size bagislasinEvet biri yanimda biri melek oldu iki ay once
Ben silik çizgi gördüm ama kan verirsen daha net sonuç alırsın cnm hayırlısı olsun inşallah
canım sağol inşallahBen silik çizgi gördüm ama kan verirsen daha net sonuç alırsın cnm hayırlısı olsun inşallah
İnşallah daha yeni heralde 2 gün sonra yaptırayım diyorumAy ben de gördüm kan testi mutlka inşallah vardır
İnşallah bakalım malum virüsten dolayı hastanelerden çekiniyorum tekrar tekrar kan vermek istemiyorum 2-3 güne vereyimİkinci Çizgi görünüyor canm yarın kan verebilirsin bence ☺
Cizgi gorunuyor insallah kandada cikarEvet femara kullandım, biraz önce yüklememiş böyle çıktı kızlar
Amin insallahallah rahmet eylesin digerinide size bagislasin
İnşallah allahım hayırlısını nasip etsinCizgi gorunuyor insallah kandada cikar
Evet canim normal iyi ki acik olmussun benim hem icerden hem distan dikisim oldugu icin zorlandim iyilesme surecim uzadi allahtan o zaman evli degilmisimAllah şifa versin canım benmde doktorum çok basit bir ameliyat dedi, kapalıya gerek yok dedi, açık oldum, benim sıkıntımda konulan yamalara vücut anca alıştı hep bi batma hissi vardı, çok şükür çok azaldı,ameliyattan sonra bile doktor doktor gezdm, bi sıkıntı mı var ameliyat yerinde die ama normalmiş yama konduğu içn
hayirdir ne oldu? :OAy hanımlar benim eşim çok takmaya başladı, bu da ayrı bir zormuş. Önceden o bana destek olurdu şimdi ben destek olmaya çalışıyorumsizinkiler nasıl karşılıyorlar bu durumları
Çift çizgiyi yakaladığın günden sonra silikleşmesi yumurtanın çatladığını gösterir, önemli olan silikleşmeyi yani çatlamayı yakalamak ve bu günlerde birliktelik yani çift çizgiyi gördüğün gün+silikleşmeyi gördüğün gün +devam eden iki gün daha öneriliyor. Eşinin sperm sayısı ve hızı düşük ise gün aşırı öneriliyor cnmDün 11 ve 12. Gunlerin ovulasyon testini atmıştım koyuydu bugün ovulasyon testim silik ama yok gibi bu ne anlama geliyor 4 kere test yaptım gün içinde sivi alimina dikkat ettim. bilen varsa cevap verebilir mi ? 24 25 gunde bir adet oluyorum.
Hep algimizda hemen oluyor gibi kalmis o yuzden .Gercekler farkliHahahaha dizilere bakarsan o kadar abes seyler varki. Misal kadin tek seferlik ilisko yaşıyo hemen sonrasinda böğure bögure kusup hamile olduğunu ogreniyor halbuki bu 3. Veya 4. Aydan sonra baslayan bi belirtipsikolojimizi bunlar bozdu hep yalan bilgilere kandık