Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) hayırlısı inşallah canım. İnşallah bu ay geler bebiş :) :)

21 yaşında evlendim Pko var yumurtlama olmuyor adet çok düzensiz bu yüzden bebek işi de zor oluyor 4 yıldır iki kez hamile kaldım ikisi de nasip olmadı inşallah bu ay yüzüme güler

Net yumurtlama yakaladım ama 14 gün olmadı daha yumurtlama üstünden 9 gün geçti sabırsız davrandım yine

Eklentiler

• IMG_20200328_121436.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 30
Hayırlısı olsun canım aynenn öyle :)

Kesinlikle bend3 ondan gelmistim bu siteye simdi bakmadan duramiyorum

Yaa sorma bugunde oyle konusursa atlarım üstüne hersey cocuk için yumurtayı gaçiramammm
Günaydınnlar efenim

hahaha ayni kafadaniz desene bende öyleydim. Artik en erken haftaya Pazar veya hafta ortasi belki birseyler cikar

Ne gerek var boyle seylere de diyor mu

benimki dedi, bende sen karisma dedim

Gebelik Testlerinde 10 Dakika sonra cikan cizgiler gecersiz oluyor. Bu sizin Testiniz icin gecerlimi bilmiyorum. Almanyadaki Testlerde 10 Dakika sonra silik cizgi cikabilir ama Test gecersiz oluyor

Dayanamadım erkenden yaptım yine. Pik olmuş olabilir mi? Yarın da yapacağım

Eklentiler

• 15856470827414126679872816022832.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 26
Canım günaydın sen adet oldun mu. Ben olmadım hala ama test yaptım maalesef negatif olsa şimdiye cıkmalıydı
BEnde hala olmadım, test yaptım negatif ama çok sıkıntılıyım 2gündür, sürekli bel, bacak ağrısı var adet ağrısı şeklinde, bide bazen şeffaf bazen beyaz akıntım geliyor, hissedince adet oldum sanıyorum doğruca tuvalete ama bişe yok akıntı olcaksam olsaydım yada olmuycaksam pozitif çıksa bari Hep düzenlidir benim, olmayınca çok rahatsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…