Kaç yaşındasın? Hani Allah sevdiği kulunun sesini daha çok duymak için daha fazla dert verirmiş derler ya. Dua et ona sığın.Allah razı olsun
:) hayırlısı inşallah canım. İnşallah bu ay geler bebiş :) :)2_ 3 önceydi cnm gecikti adetten bir gün önce test yapmıştım asırı silik çizgi vardı. Bügün test yaptım negatif cıktı belirsizlik kalkınca da malum kırmızılar geldi şimdi olmusum neyse cok gecikmedi bir çabucak yeni yumurtalar oluşsun
Kısmet cnm aynen inşallah yeni aya artık:) hayırlısı inşallah canım. İnşallah bu ay geler bebiş :) :)
25 yaşındayım. Bol dua ediyorum elimden başka birşey gelmiyor zatenKaç yaşındasın? Hani Allah sevdiği kulunun sesini daha çok duymak için daha fazla dert verirmiş derler ya. Dua et ona sığın.
Yaşında gayet iyi. Nasip eder inşallah Allahım. Çok mu erken evlendin25 yaşındayım. Bol dua ediyorum elimden başka birşey gelmiyor zaten
Hayırlısı olsun canım aynenn öyle :)2_ 3 önceydi cnm gecikti adetten bir gün önce test yapmıştım asırı silik çizgi vardı. Bügün test yaptım negatif cıktı belirsizlik kalkınca da malum kırmızılar geldi şimdi olmusum neyse cok gecikmedi bir çabucak yeni yumurtalar oluşsun
Inşallah canım inşallah.21 yaşında evlendim Pko var yumurtlama olmuyor adet çok düzensizbu yüzden bebek işi de zor oluyor 4 yıldır iki kez hamile kaldım ikisi de nasip olmadı inşallah bu ay yüzüme güler
Vucudunu daha iyi taniyo insan boyleliklehihi evet ya ben de yeni yeni farkına vardım aslında baya güzel oluyormuş
Kesinlikle bend3 ondan gelmistim bu siteye simdi bakmadan duramiyorumEskiden ben çok takardım şimdi o takmaya başladı canım neden olmuyor artık olsun diye. ben baba olamayack mıyım demeye başladı
canım böyle demesi inan daha iyi, benmki de öyle derdi delirirdim şimdi o takınca daha fena
bu site bana umut oldu biliyor musun bir sürü kişi de benim gibi bu mucizenin kendisine verilmeyeceğini düşünüyormuş, yalnız değilmişim. onu anladım onların olduysa benim de olur Allahın izniyle dyorum artık
Insallah yakalarsinBenim sürekli akıntım olduğu için artık ayıramıyorum. Dün koyulaşmaya başladı testim bakalım
Yaa sorma bugunde oyle konusursa atlarım üstüne hersey cocuk için yumurtayı gaçiramammm
Günaydınnlar efenim
Ne gerek var boyle seylere de diyor mu
Arkadaşlar yumurtlama üstünden 10 gün geçti comfort days erken gebelik testi yaptım. Biliyorum çok erken ama dayanamadımönce bir şey yok gibiydi sonradan 20 30 dakika sonra çok çok silik hayali bir çizgi belirdi fotoğrafta net değil ama silik var gibi test geçersiz mi bir umut var mı
baya koyu duruyor sanki benceDayanamadım erkenden yaptım yine. Pik olmuş olabilir mi? Yarın da yapacağım
BEnde hala olmadım, test yaptım negatifCanım günaydın sen adet oldun mu. Ben olmadım hala ama test yaptım maalesef negatif olsa şimdiye cıkmalıydı
Hafi hayirlisiYumurtlama günümdeyim bugün saat ikide test yapcam koyu cikmali dun de koyuydu ama tam deil degerlendirmedik bugün olmali
Ayda bi olan şeyi kacirirmamak lazm
Ay bi cene dudak etrafim minnak sivilceler dolmus ya sabaha oyle uyandim